x

עמוד 1 מתוך 4 123 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 1 עד 10 מתוך 37

נושא: אתר שחקן מעוף מרכין ראש

אתר שחקן מעוף מרכין ראש

סא"ל אבנר גולדמן, חבר באתר שחקן מעו"ף, היה חלק מצוות היסעור שהתרסק ברומניה.
    קצרה היריעה מלספר עד כמה אבנר, שכינויו היה A180, עזר לחברי האתר הן בגלוי והן בסתר.
    בהודעתו האחרונה מרומניה, הציע סלוגן לאתר, ולא שכח להיכנס לצ'אט ולסייע במספר שאלות.

למנהלי האתר היתה הזכות להכיר את אבנר אישית, על אישיותו הנעימה, ומעלותיו הרבות.
    קטונתי מלכתוב יותר מכך, אך בטוחני כי אלה היעקבו אחר סיפור חייו, ידעו כי מדובר במלח הארץ
    שזכות לה למדינה כי אלו הם בניה.

Re: אתר שחקן מעוף מרכין ראש

יהי זיכרו ברוך.

מי יתן ולא תידעו עוד כאב וצער
    enjoy the silence

לא הכרתי אישית את סא"ל אבנר גולדמן, זכרונו לברכה, או כפי שנקרא אצלנו- A180 . אך משנעשה הקישור על ידי שחקן מעו"ף, ונודע לי מי האיש, אני מרגישה מחוייבת לכתוב פה.
    אני מבקשת למסור תנחומים לבני משפחתו, על האבדה הענקית שלהם. מי יתן והאל יחזק אותם, באסון הכבד שנפל עליהם.
    נראה לי כי מילות תפילת "יזכור" מן הראוי שיאמרו כאן לזכרו, ולזכר כל אנשי הצוות שנהרגו באסון הנורא הזה.
    | "אל מלא רחמים שוכן במרומים,המצא מנוחה נכונה על כנפי השכינה. במעלות קדושים וטהורים,כזוהר הרקיע מזהירים, לנשמת סא"ל אבנר גולדמן , שהלך לעולמו ,בעבור שבלי נדר אתן צדקה בעד הזכרת נשמתו, בגן עדן תהא מנוחתו,לכן בעל הרחמים יסתירהו בסתר כנפיו לעולמים ויצרור בצרור החיים את נשמתו. יי הוא נחלתו וינוח בשלום על משכבו.ונאמר אמן.
    ת.נ.צ.ב.ה. "

אילנה.

- נכנסתי לכתוב, וקראתי על סא"ל אבנר גולדמן ז"ל, יהי זכרו ברוך, ולא יכולתי לכתוב כי הייתי עצוב מאד, ובמקום לכתוב עשיתי חיפוש על "A180" וקראתי את הודעותיו, והדמעות ירדו לי מהעיניים.

- חבל על דאבדין ולא משתכחין, יהי זכרו ברוך, תנחומים למשפחה, ששי :(

יהי זכרו ברוך

ולכל אלה שהיו בדרמה הצהובה בצאט אתמול הייתי מוסיף משהו מדבריו של אבנר ז"ל.

"רבי יהודה בר עילאי, אומן הקיצורים וראשי התיבות, הוא "ראש המדברים בכל מקום", ללמדך שמי שמקצר בדבריו, נותנים לו להיות ראשון לדוברים בכל מקום....
    (ותודה לכותב היקר שתימצת יפה את דברי המהר"ל!)
    חג שמח!
    אבנר"

וגם למי שאינו נמהר במסקנותיו .
    אין לראות בנאמר משום המלצה לרכישה או למכירה של ני"ע או תחליף לייעוץ המתחשב בנתונים ובצרכים,,,

אבנר איש יקר הלכת מאיתנו בטרם עת.
    לא פעם אחת שוחחנו ותמיד בשיחתנו הרגשתי שיש נשמה מיוחדת מאחורי הדמות שכתבה או הגיבה.
    בהתחלה היכרנו אותך בשם A180 אבל בהמשך קראנו לך אבנר
    שמך העיד עליך אב-נר היית לנו כאב ומורה דרך בתגובותיך המושכלות שלא היתה בהן התנשאות או אפילו רמז לכך הכל הסברת בנחת רוח והנר ככל שיקחו מימנו להבה תמיד יבער וזיכרך יבער בליבי לעד לא היכרתי אותך באופן ממשי אבל כאילו שאני מכיר אותך שנים וראה איזה פלא לא ידענו עד כמה היו גדולים מעשיך למען הארץ הזאת כי אנשים כמוך שתורמים ונותנים לא מעידים על עצמם כיון שהם עסוקים בעשייה כמה תחסר לנו איש יקר הדמעות זולגות מעיני ללא הרף כי נישמתי מתחילה להבין את גודל האסון.
    מברך אני את משפחתך שמין השמים ינחמו אותכם כי אין נחמה על אובדן של יקירים פה בעולם ואבנר איש יקר לכל אדם שחי בארץ הזאת תהי נשמתך צרורה בספר החיים אמן.

יהי זכרו ברוך
    Enter at your own Risk

אורח

יהי זכרו ברוך.

תנחומיי.

משתמש מכור
    שם פרטי
    גבעתיים, ישראל

עצוב מאוד