כפי שאמרתי - מה שלא באמת ניתן לתמחור בוודאות גדולה - הינו מבחינתי מסוכן!

כפי שאני מנסה להסביר שוב ושוב - סיכון לדעתי נובע משלושה גורמים - חוסר ההבנה (לא תקף במקרה זה), חוסר הידיעה (כפי שכתבתי ניתן רק להעריך, אך את מרבית הסיכון מחלק זה ניתן לצמצם) וחוסר הוודאות (שבמקרה זה הוא גדול).

אני מודע לכך שאנשים אינם מסכימים איתי בנושא (ויש שלא מבינים על מה אני מדבר בכלל), אך כל עוד שמרתי על הכללים של הסיכון כפי שהגדרתי אותם - עדיין לא יצא שהפסדתי בהשקעה, רק כאשר עברתי על ה"חוקים" שהצבתי בנושא נפגעתי - כן בדרך השארתי כמה הזדמנויות שבסופו של דבר התבררו כטובות, אך אם ניקח את כל הניירות שפסלתי בצורה זו במאוגד ובאופן שווה - אני די בטוח שהדבר מנה מימני הפסד (ולאור זה שלאורך כל הדרך תמיד היו אופציות טובות שכן הוכיחו את עצמן - אני מאמין כי כשיטה זה עובד בצורה טובה).

אז למה אני מעריך בנושא - בגלל שנייר זה פשוט לא עומד בסטנדרטים של אותם חוקים - זה לא אומר שהוא לא טוב, רק שהוא לא מספיק טוב, ואני מקווה שאני טועה והמשקיעים יעשו הרבה כסף.

אני מציע כי תקראו את הערכה שלי לגבי התשלום ומה שיקרה לאחריו לעומק (זה לא כזה מסובך) ותשאלו את עצמכם - האם משהו ישתנה? אם לא, אז למה שהתשובה שלי תשתנה?

דרך אגב, מאז שהתחלנו לדבר על הנייר הוא רק ירד, את הקפיצה הגדולה בעקבות להודעה הראונית כבר עשינו, התשלום עצמו נמוך ביחס לחוב ולאחריו אין שום בטוחה לגבי המשך הדרך ולחברה אין נכסים לכיסוי החוב (גם במחירו הנוכחי)...

מצטער - אבל לאור כל זאת - אני נאלץ לוותר...