x

מציג תוצאות 1 עד 6 מתוך 6

נושא: בוקר טוב לכולם 18/07/2010

בוקר טוב לכולם 18/07/2010

ציטוט פורסם במקור על ידי david15
    ציטוט פורסם במקור על ידי מנהל תיקים
    בוקר טוב,

אני ממשיך להיות שורי על השוק וברור לי שחלק מכל עליות זה ירידות אך עדיין אין היפוך מגמה - השוק עולה!
    לדעתי אתמול והיום יש הזדמנות לתקן את הפוזיציות כלפי מעלה במחירים נוחים ונראה איך יתנהל הסופ"ש הקרוב.

אשמח לתגובות,
    מנהל תיקים.
    הנה ראינו את סוף השבוע האחרון,
    אתה עדין שורי על השוק?
    אני לא שואל בהתרסה, אלא מתוך ענין על הניתוח שלך גם במצבי קיצון המנוגדים לתפיסה שהצגת, כי שם נמדדים המנתחים למינהם.

אני שוב מבקש לומר, השאלה עניינית לחלוטין

בכבוד רב
    ותודה על סקירותך המלמדות, אותי בכל אופן
    בוקר טוב,
    שבוע חדש צריך להתחיל ברגל ימין (בחדשות טובות) ואז כל השאר.
    ספרד הצליחה למחזר את החוב ובכך נשמעה צפירת הרגעה למשבר החובות האירופאי שהתחיל את התיקון האחרון (למי שזוכר). כ-90% מהחברות שפירסמו דוחות בארה"ב הציגו שיפור משמעותי ברווחים גם מול הרבעון המקביל אשתקד וגם מול תחזיות האנליסטים.
    מצד שני, מדד ביטחון הצרכנים הציג תמונה לא טובה. המשמעות של הנתון היא שאם הצרכנים בארה"ב יקנו פחות אז הדוחות של הרבעון הבא יהיו טובים פחות.
    הרפורמה שעברה בארה"ב בשבוע שעבר מייצבת את השוק הפיננסי והבנקאי בראייה קדימה, אך פוגעת ברווחי הבנקים ולכן שולחת את המניות למטה.
    בטווח הקצר (לכל מי שחי מפקיעה לפקיעה) אני מתקשה לתת תחזית ברורה בשלב זה, ויתכן מאוד שנראה מחר את המשך הירידות אחרי שאירופה תצטרך להתמודד עם נתוני יום השישי מארה"ב.
    בטווח הארוך אני עדיין רואה צמיחה כלכלית בארץ ובעולם ומה שיניע את השווקים יהיו אירועי ביניים אשר ישנו את תחזיות וקצב הצמיחה מפעם לפעם.
    השוק כרגע מאופיין בעצבנות יתר וכל נתון חדש שלילי או חיובי מתבטא בשינויים של 3%-4% במדיים המובילים לכאן או לכאן.
    אני חוזר על מה שכבר אמרתי, הכל מתחיל ונגמר במחירים הכלכליים של החברות במרכיבות את המדדים ומשם אפשר לגזור את ההתפחות במדד עצמו ואת העתיד להתרחש בשוק האופציות והנגזרים.
    כל מי שחושב שהכיוון של המדדים ושל הכלכלה הוא מטה, יצטרף להסביר (קודם כל לעצמו) מה אמור לחתוך את שווי מרבית החברות, כדי המדדים שהם ממוצע משוקלל ירדו באחוזים ניכרים.
    אני, דרך אגב, עוד לא שמעתי הסבר כזה שתקף לחברות הישראליות.

יום טוב,
    מנהל תיקים.
    אין לראות באמור לעיל ייעוץ לביצוע פעולות בנייר הערך ו/או החזקה של הנייר ו/או כל נכס פיננסי אחר המוזכר בהודעה. האמור לעיל וכן המידע הנכלל בהודעות איננו מהווה בשום צורה תחליף לייעוץ השקעות המותאם לצרכי הלקוח.
    בכל מקרה עדיף ניהול על ייעוץ...

Re: בוקר טוב לכולם 18/07/2010

שלום למנהל התיקים
    מקווה שאתה צודק בקשר לירידות מחר באירופה . האופטימלי עבור האסט' של שחקן המעוף לגבי אסט' 4 ביולי הוא מדד 1065, וכרגע קשה לי לראות שזה יגיע לשם אפילו מחר. מניח שבטווח הארוך, מספר חודשים ושנים, המגמה תהיה למעלה
    נעים לקרוא את מה שאתה כותב אם כי אינני מסכים תמיד לדברייך
    אבל כך בנוי העולם
    יום נעים לך ולכל קוראי האתר
    דוד אריאל
    ירושלים

תודה רבה מנהל.
    למה אתה מתכוון עם "אירועי ביניים"?

ציטוט פורסם במקור על ידי רואה ממטר
    תודה רבה מנהל.
    למה אתה מתכוון עם "אירועי ביניים"?
    א. עידכנוי תחזיות צמיחה שיעלו יירדו.
    ב. נתוני מאקרו אלו ואחרים וחלקם יהיו טובים וחלקם פחות.
    ג. "משברונים" שיצצו כי נגלה עם הזמן עוד מדינות עם בעיות חוב והודעות עוקבות שהמשברונים נפתרו.

בעיקר קרוסלה של תחזיות שיזעזעו את השוק בטווח הקצר. אנחנו נמצאים בתקופה תנודתית, יחד עם זאת הכיוון כרגע הוא צמיחה ויציאה מהמיתון שהתחיל ב 2007.

מנהל תיקים.
    אין לראות באמור לעיל ייעוץ לביצוע פעולות בנייר הערך ו/או החזקה של הנייר ו/או כל נכס פיננסי אחר המוזכר בהודעה. האמור לעיל וכן המידע הנכלל בהודעות איננו מהווה בשום צורה תחליף לייעוץ השקעות המותאם לצרכי הלקוח.
    בכל מקרה עדיף ניהול על ייעוץ...

[quote=מנהל תיקים]
    ציטוט פורסם במקור על ידי david15
    ציטוט פורסם במקור על ידי "מנהל תיקים":kp90th0j
    אני חוזר על מה שכבר אמרתי, הכל מתחיל ונגמר במחירים הכלכליים של החברות במרכיבות את המדדים ומשם אפשר לגזור את ההתפחות במדד עצמו ואת העתיד להתרחש בשוק האופציות והנגזרים.
    כל מי שחושב שהכיוון של המדדים ושל הכלכלה הוא מטה, יצטרף להסביר (קודם כל לעצמו) מה אמור לחתוך את שווי מרבית החברות, כדי המדדים שהם ממוצע משוקלל ירדו באחוזים ניכרים.
    אני, דרך אגב, עוד לא שמעתי הסבר כזה שתקף לחברות הישראליות.

יום טוב,
    מנהל תיקים.
    [/quote:kp90th0j]

אם הכל מתחיל ונגמר במחירים הכלכליים של החברות- אז למה הירידות היום. מה השתנה מיום ה'?
    הכל מתחיל ונגמר מארה"ב

ציטוט פורסם במקור על ידי hanan121
    אם הכל מתחיל ונגמר במחירים הכלכליים של החברות- אז למה הירידות היום. מה השתנה מיום ה'?
    הכל מתחיל ונגמר מארה"ב
    כבר נאמר שבטווח הקצר מחירי המניות מתפקדים כמו רולטה ובטווח הארוך מחירי המניות משקפים את הערך הריאלי של החברות

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •  
מידע ונתוני מסחר -למשתמשים מחוברים בלבד. הרשמה/התחברות