x

עמוד 3 מתוך 3 ראשוןראשון 123
מציג תוצאות 21 עד 26 מתוך 26

נושא: נתקעתי עם שני call 1070 כתובים חשופים - איך מתקנים?

Re: נתקעתי עם שני call 1070 כתובים חשופים - איך מתקנים?

ציטוט פורסם במקור על ידי מאיר טל
    גיל ערב טוב,
    אם כך מדוע לא לבצע את אסטרטגיות שחקן מעוף, שבטוח הוא מקצועי יותר ועם סיכוי טוב יותר מ 50%/50%, כמו כן הוא "אלוף" בלתקן אם צריך.
    אולי במקום ש"נמציא את הגלגל" ולשבור את הראש באסטרטגיות מתוחכמות יותר משל השחקנים, הנכון ללכת רק באסטרטגיות השחקן וללמוד תוך כדי תנועה , ממקצוענותו, מנסיונו, מיכולת התיקון שלו ומזה שהוא קרוב לנעשה בשוק יותר מרובנו.
    חומר למחשבה...
    מאיר טל
    מאיר,
    לא בדיוק הבנתי מדוע אתה מפנה דווקא אלי את השאלה הזו ?
    מתוך שאלתך, אני מבין (אולי אני טועה, אך כך אני מבין) שאמורה להיות איזו סתירה בין מה שכתבתי או בין הדיעה שלי, לבין מה שעושה שחקן מעו"ף, אז זהו שלא, למיטב הבנתי אין שום סתירה, נהפוך הוא הדבר, ואנסה להסביר להלן:
    1. מה הקשר בין הדברים שכתבתי לבין אסטרטגיות שחקן, ובכלל אם יש קשר כלשהו, הרי הדברים שציינת לגבי אסטרטגיות שחקן רק יכולים להצדיק חלק מהדברים שכתבתי, כגון: שחקן מעוף בטוח מקצועי יותר - ברור שהוא כזה, וטוב שהוא כזה, אז מה רע בכך שאני גם מנסה להיות מקצועי יותר, ומה רע בזה שאני "מטיף" להתמקצעות של כל מי שרוצה לעסוק בכך.
    2. סיכוי טוב יותר מ- 50/50% , על זה בוודאות אין כלל ויכוח, הסיכוי שלו מוכח בתור טוב יותר מ-50/50. אז שוב, היכן זה נוגד את הנסיון שלי למצוא/להבין כיצד להגיע גם לסיכוי שמעל 50/50, להיפך, שחקן מעו"ף זו דוגמה חיה לכך שזה אפשרי.
    3. שחקן הוא "אלוף" בלתקן/לשפץ - בדיוק כך, הוא בעצמו, באחת מהתגובות שלו ציין שכל אסטרטגיה שהוא מעלה היא פרי שעות רבות של תכנון , חישובים, ידע ונסיון, וזה גם הכיוון שאליו אני חותר - לדעת ולהבין, כדי להיות מסוגל לתכנן ולשפץ.

אם כך, לדעתי נשאר לנו להסכים או לא בנוגע ל-"להמציא את הגלגל" וגם ביחס ל"לשבור את הראש ......."
    אז ככה: אני לא מנסה להמציא את הגלגל, הוא ישנו, הוא קיים, אין אולי הרבה שחקנים קטנים שיודעים לגלגל אותו נכון, אבל יש, ואלו שיודעים כיצד לעשות זאת, גם יודעים להרוויח בשוק המעוף עם תוחלת חיובית יפה מאד, והכי חשוב- אינם תלויים באיש, הם יודעים לעשות זאת לבד.

ולגבי שבירת הראש...., לדעתי האישית, ואני מדגיש שזו דעתי האישית בלבד (ולא מנסה אפילו להוכיח זאת, נכונה או לא, זה מה דעתי) כדי להצליח בשוק המעו"ף צריך להתמקצע כל הזמן, צריך לשבור את הראש ולא לסמוך על שום דבר או אף אחד אחר מלבד עצמך. אף אחד לא מבטיח לך כלום ואף אחד לא חייב לך כלום, מה שבאמת יש לך ומה שיילך איתך בבטחון מוחלט ושאף אחד לא יוכל למנוע ממך אף פעם, זה רק מה שיש והצטבר אצלך (או אצל כל אחד ואחד מאתנו) בקופסה הפרטית , זו שמאחורי העיניים ובין האזניים.

אם אצליח לגרום לעוד אנשים לרצות להרחיב ולהעמיק את התוכן שיש להם בקופסה (בענייני מעו"ף בלבד) דייני, ובזה באתי על שכרי. וגם באם לא אצליח, לא נורא, לפחות אדע ואהיה שלם עם עצמי שניסיתי.

בכל אופן, זו הגישה שלי, ובגללה לא תראה אותי כמעט נותן עצות ספציפיות , אלא מעדיף להתמקד בלפקוח עיני זה או אחר (ואפילו מוכן לשלם את המחיר שיגידו עלי "מה הוא מקשקש, שייתן תכלס' תשובות, במקום לזרוק רעיונות או תיאוריות")

בברכה
    אין באמור יעוץ בכל צורה שהיא. המסחר בנגזרים מסוכן באופן מיוחד.
    הכותב אינו בעל רשיון לייעוץ/שיווק השקעות או ניהול תיקים (בתהליך רישוי)
    ייתכן ולכותב יש ענין אישי בנושא, תוכן ההודעה אינה מהווה תחליף
    לייעוץ המתחשב בנתונים ובצרכים המיוחדים של כל אדם

[quote=גיל (רעננה)]
    ציטוט פורסם במקור על ידי "מאיר טל":gc5iknj8
    גיל ערב טוב,
    אם כך מדוע לא לבצע את אסטרטגיות שחקן מעוף, שבטוח הוא מקצועי יותר ועם סיכוי טוב יותר מ 50%/50%, כמו כן הוא "אלוף" בלתקן אם צריך.
    אולי במקום ש"נמציא את הגלגל" ולשבור את הראש באסטרטגיות מתוחכמות יותר משל השחקנים, הנכון ללכת רק באסטרטגיות השחקן וללמוד תוך כדי תנועה , ממקצוענותו, מנסיונו, מיכולת התיקון שלו ומזה שהוא קרוב לנעשה בשוק יותר מרובנו.
    חומר למחשבה...
    מאיר טל
    גיל שלום,
    קודם כל דע לך שאני מאד נהנה לקרוא את הערותיך המלומדות, ולרוב יש בהן תוכן אמיתי והן נוגעות בנקודות החלשות של רבים מאיתנו (וטוב שכך). הלוואי והיו עוד הרבה כותבים כמוך בפורום.
    אני לא חושב שיש סתירה בין דבריך להיצמדות לאסטרטגיות שחקן.
    הדילמה שגם אני מתחבט בה מזה זמן, הרי מדובר פה במשחק סכום 0 , כמו כן ידוע שכ - 5-10% מהשחקנים המקצוענים מרוויחים את כל מה 90-95% מפסידים (זה הערכה ולא מס' מדויקים), אז כוונתי היא שבמצב ענינים זה אולי להתחבר לאסט. של שחקן מעוף וללמוד ממנו, כי בוודאות אני יכול להעיד על עצמי שאיני מתקרב לידע או לחוחלת ההצלחה של ה 5-10% המרוויחים. כמו כן ברוב האסטרט. שבניתי לבד - תוחלת ההצלחה הייתה נמוכה בהרבה מזה של שחקן.

מאיר,
    לא בדיוק הבנתי מדוע אתה מפנה דווקא אלי את השאלה הזו ?
    מתוך שאלתך, אני מבין (אולי אני טועה, אך כך אני מבין) שאמורה להיות איזו סתירה בין מה שכתבתי או בין הדיעה שלי, לבין מה שעושה שחקן מעו"ף, אז זהו שלא, למיטב הבנתי אין שום סתירה, נהפוך הוא הדבר, ואנסה להסביר להלן:
    1. מה הקשר בין הדברים שכתבתי לבין אסטרטגיות שחקן, ובכלל אם יש קשר כלשהו, הרי הדברים שציינת לגבי אסטרטגיות שחקן רק יכולים להצדיק חלק מהדברים שכתבתי, כגון: שחקן מעוף בטוח מקצועי יותר - ברור שהוא כזה, וטוב שהוא כזה, אז מה רע בכך שאני גם מנסה להיות מקצועי יותר, ומה רע בזה שאני "מטיף" להתמקצעות של כל מי שרוצה לעסוק בכך.
    2. סיכוי טוב יותר מ- 50/50% , על זה בוודאות אין כלל ויכוח, הסיכוי שלו מוכח בתור טוב יותר מ-50/50. אז שוב, היכן זה נוגד את הנסיון שלי למצוא/להבין כיצד להגיע גם לסיכוי שמעל 50/50, להיפך, שחקן מעו"ף זו דוגמה חיה לכך שזה אפשרי.
    3. שחקן הוא "אלוף" בלתקן/לשפץ - בדיוק כך, הוא בעצמו, באחת מהתגובות שלו ציין שכל אסטרטגיה שהוא מעלה היא פרי שעות רבות של תכנון , חישובים, ידע ונסיון, וזה גם הכיוון שאליו אני חותר - לדעת ולהבין, כדי להיות מסוגל לתכנן ולשפץ.

אם כך, לדעתי נשאר לנו להסכים או לא בנוגע ל-"להמציא את הגלגל" וגם ביחס ל"לשבור את הראש ......."
    אז ככה: אני לא מנסה להמציא את הגלגל, הוא ישנו, הוא קיים, אין אולי הרבה שחקנים קטנים שיודעים לגלגל אותו נכון, אבל יש, ואלו שיודעים כיצד לעשות זאת, גם יודעים להרוויח בשוק המעוף עם תוחלת חיובית יפה מאד, והכי חשוב- אינם תלויים באיש, הם יודעים לעשות זאת לבד.

ולגבי שבירת הראש...., לדעתי האישית, ואני מדגיש שזו דעתי האישית בלבד (ולא מנסה אפילו להוכיח זאת, נכונה או לא, זה מה דעתי) כדי להצליח בשוק המעו"ף צריך להתמקצע כל הזמן, צריך לשבור את הראש ולא לסמוך על שום דבר או אף אחד אחר מלבד עצמך. אף אחד לא מבטיח לך כלום ואף אחד לא חייב לך כלום, מה שבאמת יש לך ומה שיילך איתך בבטחון מוחלט ושאף אחד לא יוכל למנוע ממך אף פעם, זה רק מה שיש והצטבר אצלך (או אצל כל אחד ואחד מאתנו) בקופסה הפרטית , זו שמאחורי העיניים ובין האזניים.

אם אצליח לגרום לעוד אנשים לרצות להרחיב ולהעמיק את התוכן שיש להם בקופסה (בענייני מעו"ף בלבד) דייני, ובזה באתי על שכרי. וגם באם לא אצליח, לא נורא, לפחות אדע ואהיה שלם עם עצמי שניסיתי.

בכל אופן, זו הגישה שלי, ובגללה לא תראה אותי כמעט נותן עצות ספציפיות , אלא מעדיף להתמקד בלפקוח עיני זה או אחר (ואפילו מוכן לשלם את המחיר שיגידו עלי "מה הוא מקשקש, שייתן תכלס' תשובות, במקום לזרוק רעיונות או תיאוריות")

בברכה
    גיל[/quote:gc5iknj8]

"

גיל שלום,
    קודם כל דע לך שאני מאד נהנה לקרוא את הערותיך המלומדות, ולרוב יש בהן תוכן אמיתי והן נוגעות בנקודות החלשות של רבים מאיתנו (וטוב שכך). הלוואי והיו עוד הרבה כותבים כמוך בפורום.
    אני לא חושב שיש סתירה בין דבריך להיצמדות לאסטרטגיות שחקן.
    הדילמה שגם אני מתחבט בה מזה זמן, הרי מדובר פה במשחק סכום 0 , כמו כן ידוע שכ - 5-10% מהשחקנים המקצוענים מרוויחים את כל מה 90-95% מפסידים (זה הערכה ולא מס' מדויקים), אז כוונתי היא שבמצב ענינים זה אולי להתחבר לאסט. של שחקן מעוף וללמוד ממנו, כי בוודאות אני יכול להעיד על עצמי שאיני מתקרב לידע או לחוחלת ההצלחה של ה 5-10% המרוויחים. כמו כן ברוב האסטרט. שבניתי לבד - תוחלת ההצלחה הייתה נמוכה בהרבה מזה של שחקן.

"

מאיר,
    מסכים איתך, אין שום סתירה, לא רק בין מה שאני כותב ובין אסטרטגיות שחקן, אלא אף יותר מכך, גם שחקן (לא פעם ולא פעמיים) חזר על המלצתו כי מי שאינו מבין באופציות שלא יתעסק בכך.
    אני רק מנסה לקחת את זה עוד צעד קדימה, ומנסה להציג את המציאות כפי שהיא באופן ישיר יותר, בוטה יותר - ישר לפנים של האנשים (שחקן הרבה יותר מנומס ועדין ממני).

חוץ מזה, יש משהו שאני "מת" להגיד לך, "מת" להסביר לך, אבל לא מוצא את המילים הנכונות (תאמין או לא, גם אם אכתוב מאות ואלפי מילים, לא יודע איך לנסח את זה נכון).

אך אנסה בכל זאת (אבל הסיכוי די נמוך שאצליח להעביר נכונה את המסר)
    יש אנשים שמאד קל ופשוט עבורי להבין אותם, ובהתאם לכך גם לענות/להגיב להם.
    אותך קשה לי מאד להבין, או יותר נכון- לקלוט, לא את המילים שאתה כותב, אלא את מי שאתה, משום מה לא מצליח "ליצור" לעצמי בראש את הדמות של מאיר טל.
    לא יודע אם אי פעם אצליח או לא, אבל זה לא מה שחשוב.
    מה שחשוב זה לא האם אני מבין את מה שאתה עושה או רוצה לעשות, אלא האם לך יש דרך מסויימת או מטרה מסויימת שאליה אתה חותר להגיע (בענייני מעו"ף), ושוב, זה לא חשוב באם אני אדע או אבין את הדרך שלך, אלא מה שחשוב זה האם אתה יודע מהי, ואם כן, האם אתה פועל ע"מ להגיע אליה, או להתקדם אליה.
    ובלי קשר למה שיכולה להיות תשובתך על משפטיי האחרונים, אנסה לסכם שתי תובנות שאני אישית מאמין בהן מאד:
    1. לשאוף לרכוש כמה שיותר ידע והבנה של התחום שבו אני רוצה לעסוק (מעו"ף, אופציות, אסטרטגיות)
    2. לשאוף להיות מסוגל לפעול עצמאית, ללא שום תלות ברצונם של הזולת (אפילו אם רצונם הוא רק להייטיב עם אחרים, ללא תמורה וללא תנאי). אפשר תמיד להיעזר באחרים, רצוי ללמוד מאחרים, נבון להתגלח על זקנים של אחרים, אבל השאיפה והיעד צריכים , לדעתי, להיות - לעמוד ברשות עצמך, להיות מסוגל ביום מן הימים (ויפה שעה אחת קודם) לבצע לבד, מתוך בטחון ביכולת שלך, וממקום של ידע ולא תלות.

אז אם מה שאתה עושה כיום, או מתכוון לעשות, יקדמו אותך אל עבר המטרה שלך, מה טוב, ואהיה האחרון שאחלוק על דרכך, אולם אם לאו, יש אולי מקום לשקול (רק לשקול, עדיין לא להחליט סופית) על שינוי, או בדרך או במטרה.
    אין באמור יעוץ בכל צורה שהיא. המסחר בנגזרים מסוכן באופן מיוחד.
    הכותב אינו בעל רשיון לייעוץ/שיווק השקעות או ניהול תיקים (בתהליך רישוי)
    ייתכן ולכותב יש ענין אישי בנושא, תוכן ההודעה אינה מהווה תחליף
    לייעוץ המתחשב בנתונים ובצרכים המיוחדים של כל אדם

ציטוט פורסם במקור על ידי dfrog
    סאן ומשה,
    המון תודות, עזרתם לי מאוד!
    סופ"ש נעים,
    דן

קיבלת את החנינה של החיים

מחר לדעתי פתיחה בסביבות 1085

תתן לך אפשרות לצאת כמו מלך

המרווח בן הקולים 1080 לקולים 1100 יהיה בערך
    700 שח ליחידה
    תקנה 3 מרווחים
    ונמתין לראות את השוק שובר חזרה את ה 1100
    לפני שנשפץ
    ונ

אני מהמר על פתיחה של 1198.

אורח

אני מהמר על 1194

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •  
מידע ונתוני מסחר -למשתמשים מחוברים בלבד. הרשמה/התחברות