x

מציג תוצאות 1 עד 5 מתוך 5

נושא: אם השחקנים מחזיקים את השוק נמוך, האם זה לא אומר לברוח?

אם השחקנים מחזיקים את השוק נמוך, האם זה לא אומר לברוח?

אם המעוף- 0.03 והיתר 1.45 והתל תק 1.91 וכו'
    זה לא אומר שתיכף ישתחרר הקפיץ?
    וע"כ יש למכור את השורטים?

Re: אם השחקנים מחזיקים את השוק נמוך, האם זה לא אומר לברוח?

אני לא כ"כ מבין, האם אתה מחזיק שורט על השוק דרך תעודות סל או דרך פוזיציה באופציות?
    אם זה דרך ת"ס, אז החשיבה צריכה להיות לטווח ארוך יותר, מה אתה מעריך שיקרה בעוד כמה חודשים (לפחות), בלתי אפשרי לתזמן את השוק.
    אם השורט שלך דרך אופציות, אז הערכה שלך צריכה להיות מה יקרה החודש ובימים הקרובים.

ציטוט פורסם במקור על ידי dfrog
    אני לא כ"כ מבין, האם אתה מחזיק שורט על השוק דרך תעודות סל או דרך פוזיציה באופציות?
    אם זה דרך ת"ס, אז החשיבה צריכה להיות לטווח ארוך יותר, מה אתה מעריך שיקרה בעוד כמה חודשים (לפחות), בלתי אפשרי לתזמן את השוק.
    אם השורט שלך דרך אופציות, אז הערכה שלך צריכה להיות מה יקרה החודש ובימים הקרובים.
    דרך תעודות סל.
    אבל איני יודע לתזמן את השוק לתווך ארוך,
    אני עובד לפי ניתוח טכני, שזה מה שיש לי, עם מעט ידיעות כלליות.

בכל מקרה באופציות אני בשוקת לא פשוטה, כאשר את רוב הקולים העברתי ל1160 מוגן 1170 אבל נשארו עוד 20 יחידות ב-1130 שנראה לי לפי השקנים שאולי לא צריך לספוג את ההפסד הזה.
    סה"כ להזיז כרגע זה אומר לןןתר על 400 ש"ח ליחידה, כאשר ההפסד בפועל יהיה רק אם נגיע ל1134.
    אני בסיכון של עוד 600 ש"ח ליחידה , האם לא שווה במצב זה להישאר , השוק בהחלט יכול לתפוס כיוון הפוך או לפחות להיעצר, יש עוד שבועיים.

מבט בשווקי אירופה מראה לך שזה לא השחקנים. זה השוק.

ציטוט פורסם במקור על ידי דמי כיס
    מבט בשווקי אירופה מראה לך שזה לא השחקנים. זה השוק.
    דומני, שבחודשיים האחרונים אנו מתפכחים מעט מאגדת שליטת השחקנים.

מפת הפוזיציות יכולה לבלבל, ובכל זאת כאשר יש במה להיאחז, החלשים רצים להיאחז בו. (ונראה שאנו חלשים)

איני מוציא מכלל אפשרות שישנה התערבות כזו או אחרת, אך אם ניתן למפת הפוזיציות 20% (סתם זורק מס' לא מלומד) במשקל המסקנות שלנו, אולי נצדק יותר.

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •  
מידע ונתוני מסחר -למשתמשים מחוברים בלבד. הרשמה/התחברות