x

מציג תוצאות 1 עד 7 מתוך 7

נושא: למישהו יש לינק למפת הפוזיציות הפתוחות על המדדים האמריקאים?

למישהו יש לינק למפת הפוזיציות הפתוחות על המדדים האמריקאים?

הי,

מעניין אותי לראות איך נראת מפת הפוזיציות אצלהם, לא בטוח שאוכל להסיק מסקנות, אבל זה מסקרן אותי.

ד.

Re: למישהו יש לינק למפת הפוזיציות הפתוחות על המדדים האמריקאים?

תודה,

התכוונתי למשהו קצת יותר ויזואלי, אבל אני כבר יכול להמיר את זה בעצמי לגרף.

ד.

מקווה שזה יעזור.
    S&P

- דוד, נועם, אני כל הזמן תהיתי והרהרתי: "מי הגאון אשר בנה את דף תמונת המסך של אורדרנט למסחר באופציות על נגזרי מדד המעו"ף?

- והלילה הזה, הלילה הזה, ירד לי האסימון, כי הלילה הזה, הלילה הזה, הבנתי שהם שאלו את הרעיון הגאוני מיאהו, והם לקחו משם את התבנית לדף תמונת המסך, עם פוטים מימין, וקולים משמאל.

- אז למה ממשיך אתר לאומיטרייד בדף מסך דיכוטומי? עם קניה/מכירה/כתיבה המתבצעים כמו במניות? והאם אורדרנט רשם על זה פטנט כדי להקשות על לאומיטרייד להתחרות בו? תודה

- דוד, נועם, עד כמה קשה דרכו של המהמר? כי מי מילל ומי פילל שאחרי מדדי וול סטריט, ואחרי "Better than expected" של אינטל, ואחרי מדדי דרום מזרח אסיה, ואחרי התאוששות היורו ומטבעות הלוויין ביחס לדולר, אז מי ציפה לראות כאן אדום? ואם יש כזה, שיקום.

- ולכן קמתי והתישבתי מול "אתר סוכנות רויטר" כדי לבדוק: "הכצעקתה? וזה מה שמצאתי שם, את הבנקים האירופיים היורדים בגלל תקנות רגולציה מחמירות ומאיימות על רווחיותם, וכבר היינו בסרט הזה באמריקה, והיום יש את ההקרנה החוזרת לאירופים.

- מצורף כאן הקישור לכתבה, וכמובן, אי אפשר להתעלם משאלת מיליון הדולר: "האם זה יתפוס מים? או לחילופין, האם זו אך ורק מדרגת עצירה טכנית של מימושים, והוצאת האויר? לקראת המשך הסרט של "Better than expected", תודה

http://www.reuters.com/article/idCALDE6 ... 714?rpc=44

LONDON July 14 (Reuters) - Europe's top share index pared gains in morning trade on Wednesday, with banks losing ground, offsetting strength from technology stocks which were boosted by strong results from Intel (INTC.O

The FTSEurofirst 300 .FTEU3 briefly turned negative before recovering to trade 0.1 percent higher at 1,046.05 points by 0849 GMT

Banks were a significant drag on the index, with traders citing the impeding threat of restrictive measures being imposed on the sector by law makers in Basel, weighing on sentiment. [ID:nLDE66C1DY

HSBC (HSBA.L) fell 0.4 percent, while BNP Paribas (BNPP.PA) lost 1.1 percent. Britain's FTSE 100 .FTSE was down 0.1 percent, France's CAC 40 .FCHI was steady and Germany's DAX .GDAXI added 0.2 percent. (Reporting by Simon Falush

ששי,

כמה פעמים ראית פרסום תוצאות רבעון מדהימות של בנק/חברה והשוק לא זז?

וכמה פעמים ראית הורדות דירוג, אבל השוק המשיך לעלות?
    איך ה"כלכלנים" מסבירים את זה?
    "אה, זה ברור, זה כבר מגולם..."

בקיצור, רבים הפעמים שהשוק לא מגיב בכלל למה שציפית.
    כל "תחזית/ניתוח" הרי הם בגדר ניחוש בלבד. אחרי שהשוק עושה מה שהוא עושה - את זה תמיד קל להסביר.

מציע לך לקרוא את "תעתועי האקראיות" של נסים טאלב

תהנה,
    נעם.

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •  
מידע ונתוני מסחר -למשתמשים מחוברים בלבד. הרשמה/התחברות