x

עמוד 2 מתוך 4 ראשוןראשון 1234 אחרוןאחרון
מציג תוצאות 11 עד 20 מתוך 39

נושא: מסחר 13/07/2010 11:00

Re: מסחר 13/07/2010 11:00

ציטוט פורסם במקור על ידי מנהל תיקים
    ציטוט פורסם במקור על ידי xavi
    אהלן מנהל תיקים.

תודה על הסקירה וההשקעה, בינתיים נראה כי אתה בכיוון הנכון.

שאלה: בבעלותי אופצית P1060 שנקנתה ב 480 ש"ח, כרגע ערכה הוא 320 שקלים:

http://www.globes.co.il/globessites/glo ... g=HE&tab=1

מה לדעתך כדאי לעשות? למכור כעת או להמתין עד יום חמישי (לפני שהתטא תיכנס לפעולה)?
    אתה מחזיק את האופציה כחלק מאסטרטגיה מסויימת או שסתם החלטת להמר על כיוון המעו"ף החודש?
    אם מדובר באסטרטגיה אז אני לא יודע לענות כי זה תלוי מה היא, אם סתם הימרת אז:
    א. אל תעשה את זה יותר
    ב. הימורים זה לא בריא
    ג. אני לא יכול לייעץ לך מה לעשות כי זה לא מקצועי מבחינתי. יכול להיות שהשוק מחר יתרסק כי הלילה נתקוף את הכור הגרעיני באיראן ואז הפוט של יהיה שווה 5000 ש"ח. בהימורים אין היגיון ולכן אין עזרות.

בהצלחה,
    מנהל תיקים.
    נקטתי באסטרטגית קניית שוקת עם מרווחים קבועים של 20 לכל כיוון - בתיק האופציות. לגבי האופציה הספציפית עליה דיברתי, קניתי אותה בתחילת השבוע מתוך ציפייה למימושים בשוק, בלי קשר לאסטרטגיה, דבר אשר כרגע לא מתממש. אמנם יש כאן הימור, ובזה אני מסכים איתך, אך זה המצב הנתון - שכרגע יש לי את האופציה הזו, ולא משנים השיקולים שהניעו אותי לרכוש אותה.

בכל מקרה, תודה על התשובה.

ל-david15:
    אני יודע שרבים פה יחלקו על מה שאני עומד להגיד אבל אני אגיד זאת בכל אופן:
    אין קשר ישיר בין כלכלה לשוק ההון
    במצב שהכלכלה רק מתחילה להתאושש והריבית נמוכה מאוד האלטרנטיבות הסולידיות נראות רע. פיקדון בנקאי בריבית של 1.5% מק"מ בריבית של 2% או אג"ח ממשלתי בריבית של 3% זו השקעה דיי גרועה. מה נשאר? מניות מעו"ף יציבות במכפיל 10-12 למשך שנתיים שלוש קדימה יתנו בערך 50% תשואה מה שתקבל בבנק תוך אולי 20 שנה. אז במצב של היום אני לא מבין מי האנשים שיושבים על הגדר ומחכים.

לדעתי שוקי המניות צריכים לעלות בכלל ובארץ בפרט.

מנהל תיקים.
    אין לראות באמור לעיל ייעוץ לביצוע פעולות בנייר הערך ו/או החזקה של הנייר ו/או כל נכס פיננסי אחר המוזכר בהודעה. האמור לעיל וכן המידע הנכלל בהודעות איננו מהווה בשום צורה תחליף לייעוץ השקעות המותאם לצרכי הלקוח.
    בכל מקרה עדיף ניהול על ייעוץ...

האם בירידה ב-2008 לא היה מצב דומה?
    גם 5% בשנה זה די מגוחך ביחס ל-50% בשנתיים.

האם המצב הכלכלי בארה"ב לא הוא שרסק את השוק?
    ראינו גם שעם היוודע נתון כלכלי כזה או אחר , אנו רואים עליות או ירידות.

ועוד.. מדוע לדעתך תהיינה עליות בעקבות הדוחות? הרי זה לא אמור להשפיע?

למנהל שלום,

האם לדעתך השחקנים השלימו עם העליות היום או שהם ינסו להוריד את השוק לקראת הסיום?

ציטוט פורסם במקור על ידי david15
    האם בירידה ב-2008 לא היה מצב דומה?
    גם 5% בשנה זה די מגוחך ביחס ל-50% בשנתיים.

האם המצב הכלכלי בארה"ב לא הוא שרסק את השוק?
    ראינו גם שעם היוודע נתון כלכלי כזה או אחר , אנו רואים עליות או ירידות.

ועוד.. מדוע לדעתך תהיינה עליות בעקבות הדוחות? הרי זה לא אמור להשפיע?
    מי אמר שפרסום דוחות לא אמור להשפיע?
    אתה באמת מאמין שכל המידע מגולם במחיר המנייה?
    אם כן, אז למה מניות מגיבות לפעמים בעלייה/ירידה של עשרות אחזוים על הודעות/דוחות/כתבות/המלצות שמתפרסמות?

מנהל תיקים.
    אין לראות באמור לעיל ייעוץ לביצוע פעולות בנייר הערך ו/או החזקה של הנייר ו/או כל נכס פיננסי אחר המוזכר בהודעה. האמור לעיל וכן המידע הנכלל בהודעות איננו מהווה בשום צורה תחליף לייעוץ השקעות המותאם לצרכי הלקוח.

ציטוט פורסם במקור על ידי yisfri
    למנהל שלום,

האם לדעתך השחקנים השלימו עם העליות היום או שהם ינסו להוריד את השוק לקראת הסיום?
    נכון לאתמול ב1120-1130 היו ביחד כתובים מעל 50,000 קולים ולא נראה שהם נסגרות היום למרות שנפח המסחר בשניהם נכון לעכשיו הוא 25,000 יחידות שזה לא מאט. בשלב הזה קשה לי להעריך האם זה יגמר היום או עוד יום אבל בכל מקרה לדעתי השוק בדרך צפונה והשחקנים מתחילים להפנים את זה ולתקן את הפוזיציות. לדעתי כשהשוק יגיע ל 1130 שזה עוד 1% תהיה בלימה נוספת כדי לסגור את המגדל המטורף שנוצר שם (30,000 קולים כתובים).

בשלב הזה נותן משקל גדול לתסריט של מיני שורט סקוויז שייוצר בסביבות 1130 בגלל השחקנים העלולים להיבהל קצת.

אני שוב מדגיש שמדובר בהערכה שלי בלבד, ויתכן שאני טועה. אז תפעילו את הראש שלכם ותקבלו החלטות שאתם שלמים איתם.

מנהל תיקים.

מנהל תיקים,

האם ראית ביתרת הפוזיציות נכון לאתמול בפתוחות ירידה משמעותית ביחס ליום ראשון?
    הסתכלתי בביזפורטל (בלינק שהבאת פה) ולא ראיתי פאניקה...

האם תוכל להסביר כיצד לראות את הזה וכמה פוזיציות אכן נסגרו באיזור ה 1110-1120

תודה

ציטוט פורסם במקור על ידי yaelihaimon
    מנהל תיקים,

האם ראית ביתרת הפוזיציות נכון לאתמול בפתוחות ירידה משמעותית ביחס ליום ראשון?
    הסתכלתי בביזפורטל (בלינק שהבאת פה) ולא ראיתי פאניקה...

האם תוכל להסביר כיצד לראות את הזה וכמה פוזיציות אכן נסגרו באיזור ה 1110-1120

תודה
    פשוט תסתכל על זה כל יום, נגיד כל בוקר ואם אתה רוצה שמור לך את התרשים ואז יהיה לך מעקב קבוע אחרי השינוים בפוזיציות ואחרי זמן מה אתה גם תתחיל להרגיש על פי מה שקורה בשוק מה קורה לפוזיציות ולמחרת תוכל לבדוק את עצמך האם צדקת.

מתי אמור להתפרסם המאזן המסחרי של ארה"ב ?
    וכיצד ניתן לראות אותו באופן המהיר ביותר?

האם הגרף הזה מראה את השינוי בין יום ראשון לאתמול? של C1110

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •  
מידע ונתוני מסחר -למשתמשים מחוברים בלבד. הרשמה/התחברות