x

מציג תוצאות 1 עד 10 מתוך 10

נושא: נוקיה-NOK

נוקיה-NOK

מה דעתכם בניתוח טכני של המניה. כרגע מצויה ברמות השפל של מרץ 2009.

Re: נוקיה-NOK

לפני שהמניה שברה את רמת התמיכה 11.49 הדולרים, המניה נסחרה מזה מספר רב של חודשים בתוך תבנית דשדוש ארוכת טווח.

הסגירה מתחת ל 11.49 הדולרים, הגדירה יעד נמוך יותר למניה באזור 7.76 הדולרים.
    כפי שניתן לראות, בשבוע החולף המניה הגיע לאזור הזה.

שאלת השאלות היא האם זו רמת תמיכה ותחתית כפולה ? קשה לדעת.
    קיימות 2 דרכי פעולה:

א. לרכוש את המניה עכשיו ולהגדיר הוראת סטופ כ 2-3% מתחת ל 7.76 - דרך פעולה זו אגרסיבית במיוחד.

ב. להמתין לחידוש המגמה העולה ולהצטרף אליה - דרך שמרנית יותר.

שמחתי לעזור , לנוחותך מצורף גרף שבועי למניה.
    מנהל פורום ניתוח טכני

אביאל, תודה על התיחסותך.

בחרתי בדרך הרכישה כבר כעת (נרכשה, ביום ו' ב- 8.35), בכל אופן מדובר בחברה יציבה עם תזרים מזומנים יציב, נכון היא מותקפת מכל עבר וכנראה שצריכה להמציא את עצמה מחדש.

אבל הגעה כבר כעת לתחתית של שיא המשבר, "מרגיש" לי כמו הזדמנות בוודאי לטווח בינוני/ארוך.

היום נמכר 50 אחוז מהרכישה בשער של 9.24, דהינו רווח של 0.89 סנט(נרכש בשער של 8.35), המהווה למעלה מעשרה אחוז רווח.

המחצית האחרת , תמתין למימוש ברמה גבוה יותר.

במידה וירד מתחת ל- 8 דולר, נאסוף אותה הכמות בשנית.

הייתי נזהר עם חברות תקשורת ובמיוחד עם נוקיה.
    לנוקיה אין פתרון אמיתי לסמרטפון דוגמת iphone והמיילסטון של מוטורולה שמבוסס אנדרואיד, המכשירים האלו נמכרים בצורה טובה ואם זה מה ששוק הסמרטפונים מחפש אז נוקיה הימרה על הסוס הלא נכון (סימביאן) ועד שיהיה לה פתרון אחר היא תשאר בעיקר בזירת המכשירים הזולים ששם אין לה יתרון על הקוריאנים.
    מצד שני אם השוק לא יתלהב מהאנדרואיד ויחזור לסימביאן נוקיה תגזור קופון.

אישית אני כרגע יושב על הגדר בכל מה שקשור לחברות תקשורת.

בינתיים, עד לפני חמישה ימים, נוקיה הדרדרה, לצערי, רק עד 8.5 דולר.

בחמישה ימי מסחר אחרונים המניה עלתה בגפים עד לסגירה אתמול ב- 9.47.

השיא היה עליה חדה אתמול של 2.4 אחוז בגאפ שהחזיק מעמד כנגד סנטימנט השוק היורד בכללותו.

הסיבה הפונדמנטלית שאני נותן, זה השקת דגם חדש עליו תולים תקוות ומסע פרסום חצוף לקידום נוקיה.

ומצד שני, המניה מצויה ברמות מחירים של "כמעט - שיא המשבר של 2008".

המשקעים רואים כיצד חברת הענק מנסה להלחם על חייה "בכל דרך" כנגד חברות האחרות.

וכנראה נותנים לה צאנס.

ציטוט פורסם במקור על ידי sun99
    היום נמכר 50 אחוז מהרכישה בשער של 9.24, דהינו רווח של 0.89 סנט(נרכש בשער של 8.35), המהווה למעלה מעשרה אחוז רווח.

היום בפרה מרקט נמכר 25 אחוז נוספים, בשער של 10.17, דהינו רווח של 1.82 סנט, עשרים ואחד אחוז.

את העשרים וחמישה אחוז הנותרים , אשקול לממש באזור 11 דולר, אשקול להוסיף מנה נוספת באזור 8.5-9 דולר.

בעקבות פיטורי המנכ"ל יש למשקעים "תקווה" כי נוקיה תעלה על דרך חדשה.

בפועל כל המתנדים "צועקים הצילו", רצועת בולינגר יומית נפרצה באחוז מאוד גבוה כלפי מעלה, גבול הבולינגר השבועי הוא בערך 11 דולר.

היום בפרה מרקט נמכר 25 אחוז נוספים, בשער של 10.17, דהינו רווח של 1.82 סנט, עשרים ואחד אחוז.

את העשרים וחמישה אחוז הנותרים , אשקול לממש באזור 11 דולר, אשקול להוסיף מנה נוספת באזור 8.5-9 דולר.

בעקבות פיטורי המנכ"ל יש למשקעים "תקווה" כי נוקיה תעלה על דרך חדשה.

בפועל כל המתנדים "צועקים הצילו", רצועת בולינגר יומית נפרצה באחוז מאוד גבוה כלפי מעלה, גבול הבולינגר השבועי הוא בערך 11 דולר.
    הטרייד נסגר , נמכר 25 אחוז אחרונים, בשער של 11.30, דהינו רווח של 2.95 דולר, רווח של 35 אחוז.

ממשיך לעקוב לשם כניסה חוזרת במידת האפשר.

היום כניסה למניה במנה ראשונה בשער 10.8.

מנה שניה נכניס בשער 10.5.

סטופ לכל המהלך שבירת 10.

המניה נגע ב- 11.60 וירדה בחמישה ימי מסחר אחרונים.

הסיבה שאני עוקב אחר נוקיה הינה כיוון שאני משתמש כבר שנים רבות בטלפונים שלהם, הם טובים לי. ואני מאמין בחברה.

בסופו של יום , לדעתי , הם ימצאו פתרון לטלפונים החכמים של אפל ויעלו בחזרה על הסוס, אסור לשכוח שבאופן כללי הם מובילי שוק הטלפונים העולמי בכללותו.

בהתאם לתיכנון, נכנס במנה שניה נוקיה בשער 10.51.

להזכיר, סטופ למהלך ירידה מ- 10.

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •  
מידע ונתוני מסחר -למשתמשים מחוברים בלבד. הרשמה/התחברות