פורסם במקור על ידי michaelbl
האמת ה מעניין גם אותי כי אני לא הצלחתי להבין איך אפשר להרוויח מאוכף כתוב אלא אם כן המדד כמעט ולא זז ואי אפשר לסמוך על זה, בטח לא בזמנים קשים כאלה.
נקודה למחשבה - אני מתחיל עם אוכף. 99% שהאסטרטגיה לא תיראה כמו אוכף סמוך לפקיעה. סמוך לפקיעה אני סוגר אותה.
הבעיה עם הזזת הרגל החלשה במקרה של תנועת מדד חזקה לא נראית לי טובה כי קודם כל במקרה של תזוזה חזקה האופציות בצד החלש מאבדות ערך חזק יחסית (למשל במקרה של נפילות חזקות הקולים יאבדו ערך חזק ואמנם קנית קול 1120 תהיה זולה אבל מכירת קול חדש נמוך יותר לא תיתן כל כך הרבה כסף במקום, (מה לגבי למכור עוד CALL-ים על הסטרייק המקורי, עם הגנה טובה) וצריך למכור אז קול נמוך מה שיכול ליצור מצב שאם המדד מטפס חזרה לטווח בין הקול המכור לפוט המכור אז צריכים לשלם הרבה כסף בפקיעה). הבעיה השניה היא תזוזת מדד חזקה לקראת סוף החודש שאז התיקונים לא מכניסים כמעט כסף (אלא אם כן אתה מתכנן לסגור את העסק לפני).
כמה שחשבתי על זה לא הצלחתי להגיע למסקנה שמכירת אוכף עדיפה על מכירת שוקת רחבה מבחינת התוצאה הסופית (ובטח מבחינת השקט הנפשי לאורך החודש). כשניהלתי אוכף, אני ישנתי תמיד יותר טוב ממצב בו כתבתי שוקת רחבה
אם יוכח לי שאני טועה אני אשמח כי אני כל הזמן מחפש אסטרטגיות חדשות חוץ משוקת רחבה.
מקווה מאוד שאוכל להעשיר אותך.
תסתכל על האסטרטגיות של mosheb. ניהול מעולה שמאפשר לו לישון בשקט וגם לקחת רווח באופן עיקבי.