שזה זמן למכור פוטים !
נכון שכתבתי קודם לחכות, אבל התנאים השתנו - סטיית התקן בפוטים הרחוקים זינקה - ואפשר כבר לקבל 200 ש'ח על 940 - 160 נקודות מהמדד אחרי הירידה של היום...
יאללה בלגן !
שזה זמן למכור פוטים !
נכון שכתבתי קודם לחכות, אבל התנאים השתנו - סטיית התקן בפוטים הרחוקים זינקה - ואפשר כבר לקבל 200 ש'ח על 940 - 160 נקודות מהמדד אחרי הירידה של היום...
יאללה בלגן !
תמיד נזכור את ספטמבר השחור
המחירים האמת מפתים,
שמתי קנייה 920 על 130 ומכירה של 940 על 200. אם יתפוס יתפוס...
זה אומר בעיקר שזה קישקוש מקושקש. אם זו הסיבה, אז בטח שצריך למכור פוטים היום.פורסם במקור על ידי sun99
(איזה סיבה יש לישראל להתסבך שוב עם כל העולם, כאשר העולם בדיוק עושה לישראל את העבודה, ואירופה החריפה באופן משמעותי את הסנקציות. והרעיון שסעודיה תיתן לישראל להשתמש בשטח שלה, כאשר בארה"ב יושב נשיא מהחלשים שהיו אי פעם. בקיצור, ערימה של שמועות... מאמר מעניין כאן: http://www.gplanet.co.il/prodetailsamew ... ro_id=1174)
האמת, זה מאוד מפתה, אבל צריך לחשוב פעמיים.פורסם במקור על ידי ofiry
אל תשכחו שלפני שעתיים בערך P940 היה 120 ש"ח.
צודק. אבל מי יכול לתזמן את השוק? כשתפסתי את 120 ש"ח חשבתי שתפסתי מציאה. והנה בסוף לא. זה חלק מהעניין. מה שסביר עד בטוח, זה ש 940 ישחק די מהר. קשה לי לראות מצב שמכירה של 940 תהיה בעייתית.פורסם במקור על ידי aviade
צודק לגמרי!פורסם במקור על ידי דמי כיס
אני עדיין נוטה להמתין לשבוע הבא. נכון, יכול להיות שאני "מפסיד" רווח פוטנציאלי.
אבל אני חושב שאני מגדיל את הסיכוי "להרוויח" גבולות בטוחים יותר.
לא שוכח ידידי, אבל 940 זה יותר מ 15% מהמדד הנוכחי. נראה לי שהגבולות בטוחים.פורסם במקור על ידי aviade
מה שמבעס שנתפסה לי רק הקנייה ב 130. יש לכם שיטה בה אתם פותחים את הרגל כדי שזה לא יקרה?
במרחקים כאלו, כאשר האופציות במצבן החשוף דורשות מעט ביטחונות, אני מעדיף קודם כל למכור, ורק אחר כך לקנות. מקסימום, נשארים חשוף שזה לא נורא.פורסם במקור על ידי ofiry
שלום חברים,
אני עוקב אחרי המתרחש כאן בזמן האחרון ומתרשם מאוד לחיוב משיתוף הפעולה בין המשתתפים, ואף שוקל לנסות לעבוד בשיטת השוקת הרחבה.(אני כבר שנה בעסק אך באסטרטגיות שונות)
האם יש למי מכם סימולטור יעיל, או קישור לכזה?
בהצלחה לכולם.
תודה אופיר,פורסם במקור על ידי דמי כיס
נראה לי שאני אאמץ את זה