x

עמוד 1 מתוך 3 123 אחרוןאחרון
מציג תוצאות 1 עד 10 מתוך 25

נושא: סגירה מוקדמת אסטרטגיית 20/6 + סיכום חודש יוני !

סגירה מוקדמת אסטרטגיית 20/6 + סיכום חודש יוני !

14:10; 1120

צהרים טובים.
    האסטרטגיה מגיעה הבוקר ליעד פקיעה אופטימאלי (1120) וכאן צריך להחליט האם להמתין או שמא לסגור.

הסיכוי לרווח אמנם גדול אך מנגד עומד הכלל לפיו אין להיכנס עם אסטרטגיה לפקיעה, משום שתיתכן פקיעה שתמחק רווחים של שבועות אם לא חודשים. ברקע לדברים הללו עומדת כמובן גם התמונה הכוללת לפיה מתחילת השנה ובפרט החודש האסטרטגיות הניבו תשואה פנומנאלית, ולכן ההחלטה היא לסגור את האסטרטגיה בהפסד מינימאלי על פני לקיחת הסיכון.

סיבה נוספת לסגירה – השוק, ואת זה רואים בנקל, מוחזק בתפר צר מאוד, 1122-1124 עי" השחקנים (ודי כי אחדד שת"א 75 יורד פי ארבעה מהמעוף). הכותבים בשלב זה, פשוט סוגרים את הפוזיציות, משום שהם מעדיפים כפי שצויין לעיל לסכם חודש חיובי, גם אם לא במקסימום פוטנציאל הרווח, בבחינת ציפור אחת ביד. על פניו ניתן להוסיף ולהמתין לתטא, אך חשוב לזכור כי אתם עדים בשלב זה למה שמכונה "סידור ידיים", והמשמעות היא שלא ניתן לדעת כיצד יתנהג השוק ברגע שהסגירות והגלגולים יסתיימו. יתכן וזה יתרחש בהמשך היום, ויתכן שרק מחר לאחר הפקיעה, אך איש לא היה רוצה לנסות להחזיק פקיעה בירידה מתונה אם ארה"ב תרד היום עוד אחוז. האריבטראז' עצמו מכביד אף הוא, ולכן בהחלט ניתן לצפות שמחר לאחר הפקיעה, אלא אם ארה"ב תתקן בצורה מאוד חיובית, נראה כאן ירידות משמעותיות והשלמת פערים.

הסגירה:
    נרכוש 2 יחידות PUT 1120 - נכתבו במחיר 350 ₪ ליחידה, ושווים כעת 500 ₪. סה"כ הפסד משתי היחידות 300 ₪.
    נמכור את ההגנות הצמודות: נמכור 2 יחידות PUT1100 – נרכשו במחיר 110 ₪ ליחידה, ושווים כעת 70 ₪.
    סה"כ הפסד מהמהלך עד כה, כולל תיקון קודם (140 - ) כ 520 ₪.

נרכוש את 2 יחידות CALL 1130 – נכתב במחיר של 280 ₪, וכעת שווים 180 ₪.
    נמכור את 2 יחידות ההגנה CALL1150 – נרכשו במחיר 40 ₪, ושווים כעת 10 ₪.
    סה"כ רווח מרגל ה CALL, כ 150 ₪, וסה"כ הפסד באסטרטגיה כ 320 ₪, שהם 7% הפסד.

• אין חשיבות להקפיד על המחירים, היות ותזוזת הפסד של 10 שקלים בצד אחד משמעה, רווח של 10 בצד השני.

אני מדגיש שוב, הסגירה אינה משום שהאסטרטגיה לא עלתה יפה, שכן היא בגבולות ההצלחה – הסיבה היחידה היא שאין הצדקה להסתכן בשלב זה.

סיכום חודש יוני
    אנו סוגרים חודש נוסף מוצלח במיוחד, בו 3 אסטרטגיות סיימו ברווח שבועי של למעלה מ 15% בממוצע, ואילו אסטרטגיה אחת הפסידה. החודש הקושי נגרם בשבועים האחרונים, כתוצאה מירידה בסטיית התקן שהובילה לשחיקה מסיבית של הפרמיות וחייבה אותנו לעבוד קרוב מאוד לסטרייק.

מתחילת השנה המאזן עומד על 24 אסטרטגיות שהניבו למעלה מ 10% שבועי בממוצע – ושתי אסטרטגיות שהניבו הפסד.

כרגיל, אדגיש כי ההצלחה עד כה אינה מתכון בטוח והפסדים עוד יהיו. חשוב לשמור על פרופורציה, ורגליים יציבות על הקרקע.

המשך יום טוב.

Re: סגירה מוקדמת אסטרטגיית 20/6 + סיכום חודש יוני !

שחקן תודה רבה עם ההשקעה וההכוונה!!!
    בנוסף אל תחמיר עם עצמך לגבי האסטרטגיה האחרונה
    ציינת במפורש שמדובר בסיכון גבוה..

שוב פעם תודה ובהצלחה לפוקעים נכונה..:-)

איתי

נקודה למחשבה-אני כל הזמן סופר הצלחות אבל מענין לראות שהחודש התשואה שלי בזכות האסטרטגיות של שחקן היא 51% כשאחת בכלל נסגרה ברוח של 20% בשבוע. בחודש רגיל שבו שחקן מצליח בכל הארבע דוקא אז התשואה היא משהו כמו 40%.
    תודה רבה איש יקר.

שחקן, תודה רבה.
    לחובבי סיכון, מה הכיוון המסוכן יותר לדעתך - פקיעה מעל 1130 או מתחת ל-1110?

תודה שחקן.
    מי שלא יודע להפסיד לא יוכל להרויח, ובכלל כנראה שזה לא המקום בשבילו.

מניסיון אנחנו יודעים שאתה תמיד תבוא עם התיקון או הסגירה, אלה מה, לפעמים אנחנו לא ליד המחשב ולא זמינים באותו רגע ויוצא מצב שאנחנו "אבודים", נאחזים באסטרטגיה שממצוף הופכת למשקולת.

אם רק היה אפשר לקבל מידי פעם, כשאסטרטגיה מתחילה להראות סימני לחץ, סוג של קריאת כיוון, ניתוח קצר וספציפי של האפשרויות והמגמה שאליו כנראה הולכת האסטרטגיה (או השוק), מה מתוכנן ובעיקר מתי, ואז ייתכן שאנשים יחליטו לסגור אסטרטגיות לפני שתבוא עם תיקון או סגירה...

ת ו ד ה ע נ ק י ת

משתמש מכור
    שם פרטי
    גבעתיים, ישראל

תודה שחקן
    סביר להניח שאני צודק,
    אבל מאוד יכול להיות שלא...

תודה שחקן!!!
    השבוע היה לנו בית ספר לנהול סיכונים!!!
    סוחר אופציות מעו"ף שלא שומר על הכללים עלול לאכול חצץ מכף של טרקטור.
    .No emotions, only mathematics

לשחקן מעוף,

אינני משתתף באסטרטגיות באחרונה (קוצר זמן בעיקר, וחוסר קרבה למחשב חלק מן היום), אך אני עוקב אחרי ההצעות וההנחיות - וחייב לומר שאני מתרשם מאוד מהיכולת, ולא פחות מכך מהעניניות.
    שמור גם הלאה על קור רוח ועל צניעות, והמשך לעשות טוב.

בברכה,

מיקי

שחקן יקר !!
    אני חייב לומאר כל הכבוד לך!
    כשאני עושה איסט' לעצמי אני מתקן שוב ושוב
    אבל לקחת אחריות וליהיות סבלני מוריד את הכובע
    התיקונים שאתה עושה נותן לנו לילמוד רבות
    וטוב לנו שיש אדם כמוך
    את האיסט הזאת לא עשיתי כי הייתי מלא ביטחונות
    ושוב כל הכבוד
    יש לנו את האופצ' לילמוד מימך רבות
    מה שאני עוד אלמד אתה כבר שחכת
    תודה!!!!!!!!!

הרשאות