x

עמוד 2 מתוך 3 ראשוןראשון 123 אחרוןאחרון
מציג תוצאות 11 עד 20 מתוך 26

נושא: סקוויז

Re: סקוויז

אני משכונע שזה יום לא קל לשחקנים. אני רק מאחל להם ולנו שנסיים את החודש בטוב.
    כרגע זה נראה מאוד לא נעים

ניר איך אתה מזהה סקוויז ?

ציטוט פורסם במקור על ידי gomer
    אני לא יודע אם מדובר בגוף זר שמלכתחילה מעלה קצת את השוק וגורם לסקוויזים של השחקנים, אבל הרעיון של ביצה ותרנגולת הוא נכון.
    לדעתי (וזו סתם דעה כי אין לי כלים לדעת), התחלנו את היום בעליות מתונות, ייתכן שזה בסה"כ הציבור שקנה, אבל מהשעה 10:00 או 11:00 כשהתחילו הסקוויזים אחד אחרי השני, זה כבר כדור שלג שמתגלגל (במעלה המדרון) - בשלב כזה לא צריך גורם חיצוני. החריגה בבטחונות של השחקנים היא שגורמת להתכסות ולעליות.
    אין לייחס לשחקנים את כל העליות והירידות בשוק באופן כללי. הם מתערבים רק כשחייבים (זה עולה להם כסף). אם יש דבר אחד שאני בטוח בו היום - זה שזה לא משחק פקיעה מבחינת השחקנים. הנזק שנגרם להם הוא גדול.
    מעריך את התשובה
    אבל אם השחקן יכול להרחיב בנושא זה מאוד חשוב !! מי קודם למי ביצה ותרנגולת ?? שחקנים מול גוף זר ?? מה קרה בעצם היום ? למה העלו את השוק ככה אם לשחקנים לא נוח פקיעה כזו ? מי יכול על השחקנים הגדולים האלה אם לא איזה גוף זר אולי שהעלה את השוק ?

אם השחקן יעלה פה תשובות למה ששאלתי אנשים ילמדו המון מהיום הזה ?
    תודה

ציטוט פורסם במקור על ידי offir
    ניר איך אתה מזהה סקוויז ?
    דבר ראשון - כל היום פתוח לי גרף של גלום מול מדד.
    בימים כתיקונם, קורה שהגלום נותן זינוק למעלה והמדד מטפס אחריו. זה יכול לקרות מכל מיני סיבות, אבל זה לאו דווקא סקוויז.
    היום, כשכבר משבוע שעבר היה ברור שבהתקרבות למדד 1120 צפויים סקוויזים של שחקנים - מהבוקר היה ניתן לראות איך הגלום (כמעט כל שעה) נותן זינוק חד למעלה ומשאיר אבק למדד.
    ביום כזה, כשאתה יודע שהשחקנים מחפשים גלום "פסימי" ביחס למדד, ורואה שההיפך קורה והגלום טס ולוקח איתו למעלה את המדד - אתה מבין שזה סקוויז.

תודה. באיזה אתר הכי נוח לראות את הגרף של הגלום ?

אני רואה אותו במע' מסחר שלי...
    אני מניח שניתן לראות בגלובס/ביזפורטל אבל זה לא יהיה בזמן אמת

באיזה מערכת אתה משתמש { לי יש אורדרנט ואין שם גרפים }?

האם משהו ניסה לזהות סקוויז לפי מחזור הביקושים שמן הסתם מתנפח באופציות הרלוונטיות , או שאותם ביקושים נאכלים תוך שנייה שהרי הם ניתנות במחיר שוק ובעצם עיין לא יכולה לראות זאת ??

ציטוט פורסם במקור על ידי offir
    תודה. באיזה אתר הכי נוח לראות את הגרף של הגלום ?
    http://www.bizportal.co.il/shukhahon/ta_galum.shtml

תודה gsk , האמת היא ששם אני מסתכל , אבל התצוגה שלו לא כ"כ נוחה לי , אני מחפש מקום טוב יותר...

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •  
מידע ונתוני מסחר -למשתמשים מחוברים בלבד. הרשמה/התחברות