x

מציג תוצאות 1 עד 4 מתוך 4

נושא: מטיס קפיטל

מטיס קפיטל

שלום אלון
    אגח א של חברה זו ירד ב 45% אחוז ב 3 חודשים האחרונים. ידוע שמצב החברה אינו טוב אך האם זו לא ירידה חדה מידי (במיוחד לאור העובדה שיש עוד כמעט שנה עד תשלום הקרן), האם נוצרה פה הזדמנות או שזו סכין נופלת?
    "כשמשחקים פוקר אתה אמור לדעת תוך 15 דק' מי יספק את הרווחים , אם אתה לא יודע כנראה שזה אתה."

Re: מטיס קפיטל

נשאלתי שאלה דומה לזו גם לפני שלושה חודשים, אז אמרתי: "בנתונים נוכחיים כנראה לא שווה את הסיכון, מה גם שישנם חלופות טובות יותר..."

כפי שאנו יכולים לראות מהתוצאות אכן החשש התממש.

זה לא שאני מאמין כי הירידה הנוכחית מוצדקת... להפך, אני חושב כי כעת במחיר הנוכחי ישנה אכן הזדמנות, אך בנוסף לכך כנראה עוד לא ראינו את התחתית בנייר.

דווקא בגלל שיש זמן ארוך עד לתשלום יהיה לנייר קשה להתרומם בשוק עם מגמה שלילית או מדשדשת.

אני חושב כי התשלום לשנה הקרובה בעייתי מעט וכי בטווח של שנתיים (ללא משהו חיצוני שידחוף את החברה) יש חשש גדול לביצוע התשלום (למרות שעל פי הצהרות החברה מכירת השליטה בחברת יפנאוטו והחזר הלוואה צריכים לכסות את החוב לשנתיים הקרובות).

בכל מקרה במחיר נוכחי הסיכון להפסד ממסגרת הסדר או פירוק נמוכה (כאשר יציאה להסדר או פירוק יכולים למשוך את מחיר השוק של הנייר למטה).

אני הייתי ממתין לראות לאיפה היא הולכת.

עדיף להפסיד עלייה של 10-15% מאשר להיכנס לנייר שיירד 30%...
    אלון פיאדה

"לימוד והעמקת הידע הפיננסי האישי הם חובתו של כל אדם בעידן בו אנו חיים"

האמור לעיל אינו מהווה חלופה לייעוץ אישי
    המותאם לצרכיו של המשקיע, ע"י יועץ מוסמך.
    הכותב עשוי להחזיק בני"ע בהם עסקה הודעה זו.

עליות חדות בימים האחרונים 12.5% רק היום. האם זו תחילה של מגמת התאוששות או תיקון לירידות החדות בחודשים האחרונים? (12.5% זה הרבה יחסית לכך שלא התפרסם שום דבר מהותי).
    "כשמשחקים פוקר אתה אמור לדעת תוך 15 דק' מי יספק את הרווחים , אם אתה לא יודע כנראה שזה אתה."

=http://www.globes.co.il/news/article.aspx?did=1000567187&fromMador=3220&fromEre chMusafHP
    אמנון ברזילי מוכר מניות במטיס למוני הראל בכמיליון דולר בלבד
    העסקה הנוכחית מסיימת שותפות כושלת של השניים, בה הם מחקו כ-55 מיליון שקל מהשווי בו בוצעה השקעתם במטיס
    15/06/2010, 19:13

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •  
מידע ונתוני מסחר -למשתמשים מחוברים בלבד. הרשמה/התחברות