x

עמוד 1 מתוך 2 12 אחרוןאחרון
מציג תוצאות 1 עד 10 מתוך 11

נושא: שוקת לחודש יוני- דיון

שוקת לחודש יוני- דיון

שלום חברים

אני פתחתי שוקת בינונית, לטעמי מספיק רחבה

כתיבה P990 310
    קניה P980 -240
    כתיבה C1140 210
    קניה C1150 -135
    הוצאות ק/מ -10
    135
    865 בטחונות 1000-135
    0.156069364 15% רווח צפוי.
    לפי מפת הפוזיציות יש מגדל כתיבות לC1130 לקחתי לבטחון C1140
    כן יש כתיבות לP1010 לקחתי לבטחון 2S ל-P990

אם צריך ונתקרב יותר מידי לאחד הצדדים נתקרב לאמצע שוב במקביל?
    היכן הפחד? היכן אני טועה?
    אני חדש- נראה לי די בטוח ה-15% אבל ברור לי שזה לא פשוט.

Re: שוקת לחודש יוני- דיון

מוזר
    אין אף מגיב?

יש את פורום אופציות לדיונים הללו. הראשי הוא לאו דווקא המקום הנכון.
    השוקת נראית סבירה אם כי לא רחוקה מאוד כשיש עוד שבועיים וחצי לפקיעה (במיוחד בצד התחתון שמדאיג יותר מהעליון לאחרונה).
    אתה משתמש ב100% מהבטחונות?

[quote="gomer"]יש את פורום אופציות לדיונים הללו. הראשי הוא לאו דווקא המקום הנכון.
    השוקת נראית סבירה אם כי לא רחוקה מאוד כשיש עוד שבועיים וחצי לפקיעה (במיוחד בצד התחתון שמדאיג יותר מהעליון לאחרונה).
    אתה משתמש ב100% מהבטחונות?[/qu

תודה על ההתייחסות.

לא משתמש בכל הבטחונות, היות ואני חדש בתחום עשיתי פעם ראשונה שוקת נסיונית, במעט מאוד כסף, רק 5 יחידות. (אני מעדיף להתנסות בקטן מאוד).

שאלה:
    האם הזזה של הרגל תחתונה יותר רחוק תוך כדי הזזת הרגל העליונה יותר קרוב, לאחר שבוע או שבועיים, אמורה לעלות הרבה.
    אם לא אני לא רואה טעם לפתוח רחוק מאוד, אולי אפשר לפתוח 8% ולתקן אם צריך, כך הרווח הוא מאוד גדול.?

דבר ראשון אני ממליץ לך בחום להכנס לפורום "חודשים קודמים" באופציות ולקרוא את השרשור של "שוקת חודשית לינואר" ששחקן עשה.
    באופן חד פעמי שחקן הראה לנו ניהול של שוקת רחבה חודשית ובמקביל נפתח שרשור דיונים על הפעולות של שחקן ועל כללים למיניהם.
    יש כמה מטרות בשוקת חודשית:
    1. המטרה הכי חשובה - זוהי אסט' שאמורה לא להדאיג אותנו אלא במקרים קיצוניים מאוד.
    2. זוהי אסטרטגיה שהיא בבחינת ה"לחם והחמאה" שלנו. היעד הוא אמנם 10% חודשי, אבל ראינו שלא קל להגיע ליעד זה. מה שכן, ברוב החודשים ניתן להגיע בקלות יחסית ל5% רווח, שזה פנומנלי!
    3. זוהי אסט' מהקלות לניהול. אם מדד מדשדש - ניתן לקרב, אם תזוזה חדה לכיוון מסויים - ניתן להרחיק ולהכפיל את הכתיבות ברגל הבעייתית ובמקביל לקרב את הרגל שנשחקה.

הכלל הכי חשוב באסט' זו הוא שמתחילים רחוק (מאוד!) ומקרבים. אף פעם לא הפוך.
    לראיה, בחודש מאי, לאחר מספר חודשים לא מועט שביצענו שוקת והסטיות היו נמוכות והמדד לא "עשה בעיות" - היינו "גיבורים" ופתחנו קרוב יותר (כדי לקבל תקבול נורמלי), בניגוד לכללים. הסיפור של גוש היורו לא בא לנו טוב, בלשון המעטה, ויצאנו בשן ועין בחודש הזה.

לעניין השוקת שלך:
    טוב מאוד שאתה מתחיל במעט יחידות. זו הדרך הטובה ביותר ללמוד.
    הזזה של רגל בעייתית לאחור עולה כסף.
    כשיש בטחונות פנויים (חובה תמיד להשאיר לפחות 50-70% כשמתלמדים), הזזה של רגל לאחור תתבצע תוך הכפלת כמות הכתיבות וקידום הרגל שנשחקה, כך שזה לא יעלה כסף, ואף עשוי להכניס תקבול. אבל בניהול שוקת חודשית - אם נאלצת להזיז רגל לאחור - סימן שלא פתחת רחוק מספיק וחבל על איכות השינה בלילה ועל המזומנים שכנראה תוציא כשכר לימוד.
    הניהול הכי "נכון" הוא פתיחה רחוקה וקירוב לפי כללים לאורך החודש.
    כמובן שניתן לפתוח מלכתחילה שוקת בינונית, קרובה יותר, אך פה דרוש ניסיון בניהול פוזיציות בעייתיות.
    לא שהשוקת שלך כל כך קרובה. ממש לא - רוב הסיכויים שהגבולות שלה יהיו בסדר החודש, אבל היה לי חשוב לכתוב את התגובה הזו בשביל שתשקול להתחיל רחוק, ואחרי כמה חודשים של ניסיון לעשות מה שאתה רוצה.

שוקת נאה, אם כי לא רחוקה.
    יומיים של נפילות ואתה תרגיש את הכאב.
    תמיד נזכור את ספטמבר השחור

לגומר

ההתייחסות המפורטת שלך והמאוד מלמדת, עזרה לי מאוד.

תודה

בשביל זה אני/אנחנו כאן
    הצלחות!

היום הוספתי לשוקת שוקת נוספת(היות ויש לי מספיק בטחונות,
    האם נכון היה לעשות כך או שהייתי צריך לסגור את הקודמת?

השוקת המקורית:
    אני פתחתי שוקת בינונית, לטעמי מספיק רחבה

כתיבה P990 310
    קניה P980 -240
    כתיבה C1140 210
    קניה C1150 -135

היום ף
    כתבתי P1060
    קניתי P1040

כתבתיC1160
    קניתי C1180

1. לא חייבים לסגור שוקת קודמת. הכל שאלה של בטחונות.
    2. 1160 - מעולה. 1060 הוא הגבול התחתון של השחקנים. הוא נראה רחוק כעת אך יש עוד 9 ימים... אל תקדם אותו יותר מכך בזמן הקרוב (לדעתי).
    3. מדוע אתה בוחר לרשום כאן ולא בדיון על השוקת שכולנו מנהלים ביחד? תוכל לקבל עוד חוות דעת של אנשים שלאו דווקא שמים לב לפוסט הזה.

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •  
מידע ונתוני מסחר -למשתמשים מחוברים בלבד. הרשמה/התחברות