ירדן ידידי,פורסם במקור על ידי קאריה
(אנא קבל את ביקורתי , שנכתבה ללא כעס, חלילה, אבל עם רצון להאיר מספר נקודות)
כל דבר יכול להיות יותר בטוח או פחות בטוח ממשהו שעושה שחקן או מישהו אחר.
גם אני, ובטוחני שעוד רבים אחרים, יכולים לכתוב כל מיני אסטרטגיות שעולות לנו בראש,
סתם לדוגמה - האם לא יותר בטוח לכתוב פרפר רחב בכסף, נניח 2 סטרייקים, מה כבר יכול להזיק לנו כזה פרפר, מספיקה תנודה יפה של כמה סטרייקים (שסביר מאד כי תגיע במהלך החודש, ועדיף ביום חמישי שלפני שבוע הפקיעה) כדי שנסגור אותו בזיל-הזול עם פרפר נגדי מחוץ לכסף.
האם אני מצפה שמישהו יבצע זאת רק בגלל מה שכתבתי כאן ?
חס וחלילה, ומי שעושה זאת "דמו בראשו", וכי מדוע דמו בראשו, מפני שהוא יעשה אסטרטגיה על סמך 2 ורבע משפטים שכתבתי, בלי להסביר יותר מדי, בלי לנתח לעומק, בלי לפרט הנחות יסוד, והחשוב מכל בלי לנסות אפילו להגדיר יחס סיכוי/סיכון.
אז אם אתה חושב שקניית שוקת צרה (לא חושב שיש משהו שנקרא "אוכף צר", למיטב ידיעתי אוכף זה אוכף, וזה פוט + קול באותו סטרייק שהוא הכי קרוב לכסף) והגנה על הקניה בסטרייק אחד רחוק יותר - זו אסטרטגיה טובה יותר או פחות מסוכנת, נשמח כולנו באם תסביר לנו גם מדוע, ואם כבר, גם לא יזיק הסבר קצר על מה לעשות איתה הלאה, מתי לסגור ולקחת הרווח, מה יעד הרווח, ואיך מנהלים אסטרטגיה זו.
אשמח אם תעשה כך (עדיף מאוחר מאשר אף פעם), מאד אעריך זאת, וסביר שגם אחרים יידעו להוקיר מישהו שמגבה את דעתו או רעיונותיו בנימוקים או הסברים .
בברכה
הייתה לי טעות , התכוונתי פרפר ולא אוכף (הטעות תוקנה)