x

עמוד 1 מתוך 2 12 אחרוןאחרון
מציג תוצאות 1 עד 10 מתוך 11

נושא: מעוף

מעוף

בחודשיים הפסדתי את רוב כספי באופציות מעוף קניתי ביום רביעי פוטים 970 -100 יח -1030 70 יח 1080 -25 יח 1090 - 2 יח גם על דה אני מופסד כ 50% מישהו יכול לעזור לי איך להתנהג ביום ראשון אם אפשר תשובה דחופה.אני מודע שטעיתי בכללית תודה על כל תשובה.ט.ל 052-7201906 רפאל

Re: מעוף

שלום רפאל,

אני כרגע עוזב את הטפת המוסר על חוסר האחריות הנוראי ומתמקד בניתוח של מה אני הייתי עושה אם הייתי בנעליך. זוהי בפירוש אינה המלצה שתפעל לפי הפעולות שלי.
    ניתוח מהיר של המצב שלך ושל מצב השוק:
    1) כשהמדד היה 1072 בערך אתה ביצעת את רכישות הקולים והתנודתיות היתה על בערך 24
    2) ביום חמישי גם המדדים עלו וגם סטיית התקן ירדה מה שחתך את שווי האופציות בכ 40-50%
    3) ביום שישי בוול סטריט המדדים צנחו וגם סטיית התקן עלתה. בהנחה שתל אביב יגיב אותו דבר הרי שלדעתי יש הזדמנות מצוינת לסגור את הפוזיציה בהפסד קטן יחסית (תלוי בעוצמת התגובה). המטרה: לצאת, לצאת לצאת!
    4) את ה 970 הייתי מוכר בכמה חלקים ולא הכל במכה אחת. מכיוון שאני בלונג יש לי את הלוקסוס לסגור לאט את הפוזיציה ובמחיר המציע הקרוב ביותר לעסקה אחרונה ולחכות עד שיתקבל הביקוש. באופציה רחוקה כל כך מהכסף לחץ זמן עשוי להיות יקר עקב הפער בין מחירי הביקוש וההיצע.
    5) גם עם 1030 הייתי מתנהג באופן דומה אם כי שם המצב אמור להיות טיפה יותר פשוט
    6) ב 1080 ו 1090 לא אמורה להיות בעיה לצאת אולם גם שם הייתי מנסה לעבוד בלי לחץ עד שעה 15:30 בערך (לאחר שעה זו השחיקה של האופציות כתוצאה מהתטא נעשית קריטית).
    7) עד שעה 15:00 בעיקרון השאיפה שלי היא להגיע לתיק אפסי

מניתוח זריז של הפעולות שביצעת והסכומים (200 אלף ש"ח על מגמה!) אני חייב לומר לך שאם לא תעזוב את שוק האופציות דחוף אתה בדרך להפסיד את כל כספך וכספי יקיריך.
    אתה מספר שכבר מעל חודשיים אתה מפסיד כסף ובכל זאת עשית צעד כל כך אגרסיבי ביום רביעי שזה מראה על חוסר הבנה של מצבך הפיננסי, חוסר הבנה משווע של השוק, ונטייה רצינית להימורים.
    סליחה על המילים הקשות אולם חוסך שבטו שונא בנו.
    תתרחק גם ממט"ח והימורים אחרים

כאמור אין האמור מעלה משום המלצות השקעה. אני עצמי מושקע באופן זה או אחר בחלק מהאופציות שהוזכרו.
    בהצלחה
    רועי

היי רפאל
    לשם ההבנה כשרכשת פוטים בכמות לא קטנה זאת האם לא מכרת פוטים בסטרייקים יותר תחתונים?
    ועוד שאלה היכן כתוב שקנית קולים אותם קולים שרוי ציין במדד 1072
    לפי התשובה של רוי לא היצלחתי להבין מה באמת רכשת או מכרת
    ואם קנית קולים פעולה שלא ראיתי שציינת האם ניצלת מצב של עליות ומכרת קולים עליונים כמו 1050-1060?

בטעות כתבתי קולים, התכוונתי פוטים

נראה שמחר תחזיר את כל/חלק מהכסף.

מצטקף להמלצת קודמי - תפסיק עם ההימורים.
    תמיד נזכור את ספטמבר השחור

ציטוט פורסם במקור על ידי dragon74
    נראה שמחר תחזיר את כל/חלק מהכסף.

מצטקף להמלצת קודמי - תפסיק עם ההימורים.
    רוב הסיכויים שהבחור מחר אכן יחזיר את הכסף, ולכן גם לא יצא. מהמרים לא יודעים לצאת כשהם מרוויחים. הבחור זרק 180K-200K על משהו שהוא לא מבין בו כלום. מה הסיכוי שמחר, בדיוק כשירוויח, יתפוס שכל ויצא? לא גדול.

רפאל
    אני מאוד מקווה שמחר תחזיר חלק מההפסד (תאזר בסבלנות ותמכור את כל האופציות שברשותך)
    אני שותף לדעתם של חברי לפורום עליך לחדול מידית "מהימורים " באופציות אחרת התוצאה היא אחת הפסד כל כספיך

היי קודמן
    ניכנסתי לפרופיל שלך כדי להבין את מידת הבנתך באיסט ואת היכולות שלך מבחינת ידע
    מה שאני מציע לך פשוט תימכור את הפוטים
    בתחילה את ה970 לאחר מיכן 1030 וכך הלאה
    כי סביר להניח שמחר ה970 יקבלו נפח בבוקר ליפני שיישחקו ראשונים
    ואל תיקנה יותר חשוף ועוד יותר גרוע אל תישן עם אופצ
    כי למזלך מחר ה1090 וה1080 יכנסו לתוך הכסף
    אם היה מצב הפוך היית פשוט נימחק!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    תעשה מה שכתבתי!!!!!!!!!!!!!!!
    ואל תיתעסק עם אופצ עד שלא תילמד למען ההבנה הבסיסית

אין מילים להוסיף על ראיית שוק כל כל נכונה
    לחברים שהגיבו
    אכן מחר יש סכוי שהמדד יפתח פתיחה צ'צנית
    בסביבות 1065-1069
    מה שמעלה את מחיר האופציות ב 3 סטרייקים מלבד העליה בסטיה
    כך שפוט 1090 יהיה שווה כמחירו של פוט 1120
    וכך שאר האופציות בהתאמה
    שיטת המכירה שצויינה כאן קודם את ה 970 וכך הלאה ממש מצויינת
    אבל עצת החברים היא יותר משוויה
    וחנינה כזאת מגיעה למתחיל שהולך חשוף
    פעם בדור
    אז קח את הכסף ותברח
    מקסימום תרשם לשחקן מעוף
    ותעבוד על 10%

רפאל,
    אם הסיפור שלך אמיתי, עצותיהם של החברים נכונות מאד, ביחוד הקטע של "קבלת חנינה" מההימור שעשית.
    חנינה כזו יפה, ועוד לקבל אותה בדקה ה- 90 , לפני שאתה נמחק לגמרי, זה דבר שמקבלים פעם בדור, וגם לא כולם מקבלים אותה, רק יחידי סגולה בעלי הרבה ויטמין מסוג "מזל".

למרות שפירסמת טלפון נייד, קצת קשה לי להאמין לכל הסיפור, אולי אני מעט חשדן, אבל תיאור גודל ההימור שלקחת (מול חוסר ידע באופציות, או ידע שאנחנו טרם ראינו) מעלה לא מעט ספקות לגבי העניין.

שורה תחתונה:
    אם זה אמיתי, וכספך חשוב לך, למד את הנושא ועד אז עצתי לך לפעול מאד בקטנה.
    אם זה לא אמיתי, אין לי הרבה מה להוסיף
    אין באמור יעוץ בכל צורה שהיא. המסחר בנגזרים מסוכן באופן מיוחד.
    הכותב אינו בעל רשיון לייעוץ/שיווק השקעות או ניהול תיקים (בתהליך רישוי)
    ייתכן ולכותב יש ענין אישי בנושא, תוכן ההודעה אינה מהווה תחליף
    לייעוץ המתחשב בנתונים ובצרכים המיוחדים של כל אדם

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •  
מידע ונתוני מסחר -למשתמשים מחוברים בלבד. הרשמה/התחברות