תודה גם אני אצטרף
תודה גם אני אצטרף
מעוניין להצטרף.
יצחק.
שלום לכולם,
אני חוזר ומזכיר , כל המעוניין בהשתתפות בסדנה עליו להעביר בהודעה פרטית אליי או תחת השירשור הנ"ל שם מלא וטלפון.
מרבית החברים שנרשמו עד כה , כבר העבירו ואף קיבלו אישור על השתתפותם, אלו שלא עשו כן קיבלו הודעות בתיבה הפרטית.
המון בהצלחה,
המידע המוצג בפורום הנ"ל אינו מהווה ייעוץ משפטי או תחליף לו ואינו מהווה המלצה לנקיטת הליכים או להימנעות מהם. כל המסתמך על המידע בכל דרך שהיא עושה זאת על אחריותו בלבד ומסיר מעורך הדין וממנהלי האתר כל אחריות.
אשמח להשתתף בסדנה.
ארי-0522807713
inter205@gmail.com
עליי לבטל השתתפותי,
מקוה שהודעתי מספיק בזמן
יובל חיימוב
שלום חברים,
ההרשמה לסדנת האסטרטגיות במט"ח נסתיימה, כל הנרשמים קיבלו הודעת אישור דרך התיבה הפרטית או דרך שירשור זה.
- בכדי לא ליפול בין הכיסאות אומר שמי שנרשם עד הודעה זו , השתתפותו אושרה.
כל המעוניין להרשם לסדנה הבאה מוזמן לעשות זאת תחת השירשור , מועד הסדנה הבאה יפורסם בהמשך.
בהצלחה,
המידע המוצג בפורום הנ"ל אינו מהווה ייעוץ משפטי או תחליף לו ואינו מהווה המלצה לנקיטת הליכים או להימנעות מהם. כל המסתמך על המידע בכל דרך שהיא עושה זאת על אחריותו בלבד ומסיר מעורך הדין וממנהלי האתר כל אחריות.
אם יהיה ביטול של אחד הנרשמים, אבקש להצטרף למחזור זה.
תודה, אדם 050-5542528
שלום לכולם,
הרישום לסדנת האסטרטגיות במטח הסתיים והודעות הועברו לכלל המשתתפים.
הסדנה הבאה תתקיים בתאריך ה 7/7/10 בשעה 18:00 ברח' יבנה 2, ת"א.
כמובן שהודעה על כך תצא במהלך שבוע הבא.
בברכת הצלחה
שלום חברים,
סדנת האסטרטגיות במט"ח הבאה תתקיים ביום רביעי ה 7.7.2010 ברח' יבנה 2 , ת"א.
כל המעוניין להצטרף לסדנה זו מוזמן להירשם תחת שירשור זה.
בהצלחה,