x

עמוד 3 מתוך 26 ראשוןראשון 1234513 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 21 עד 30 מתוך 255

נושא: אוכף מכור - שאלה לשחקן

Re: אוכף מכור - שאלה לשחקן

אוקי, נגמר החודש ועימו האוכפים.

מצאתי לנכון לדווח מה עלה בסופם.

- האוכף על 1110 - כ-30% רווח.
    האוכף על 1100 - 134% רווח
    בשניהם בטחונות של 1000-2000 ש"ח (כולל הגנות לא צמודות ותקבול מדהים בתחילת החודש בשל סטיות גבוהות והרבה מזל)
    - תיקון אחד בכל אוכף - כאשר המדד צנח בשבועיים הראשונים של החודש, נקנה חזרה הקול ונכתב בסטרייק יותר נמוך. אחכ כשחזר המדד לעשתונותיו - החזיר הפוט את ההפסדים שהיו גבוהים מהקול החדש שניזוק. כל זה על רגל אחת ובשטחיות גמורה. מה שחשוב זו המסקנה.

מסקנה: הצלחה פנומנלית!

יחס סיכוי סיכון מדהים, תסכימו איתי (להבדיל מאותו יחס בשוקת).

I REST MY CASE
    הצלחות
    R

ברכות על הרווחים ! 8-)

אנחנו צריכם אלגוריתם להשקעה באוכף, סטייל מה שעשינו בשוקת.
    תמיד נזכור את ספטמבר השחור

כל הכבוד ריקי!
    שחקן, נשמח להתייחסות כלשהי...

מצטרף לבקשה לשחקן מעוף
    ציטוט פורסם במקור על ידי dragon74
    ברכות על הרווחים ! 8-)

אנחנו צריכם אלגוריתם להשקעה באוכף, סטייל מה שעשינו בשוקת.

ציטוט פורסם במקור על ידי red-r

........
    מסקנה: הצלחה פנומנלית!

יחס סיכוי סיכון מדהים, תסכימו איתי (להבדיל מאותו יחס בשוקת).

I REST MY CASE
    אני לא רוצה להשמע משוחד או משהו, (בסך הכל השוקת זו לא המצאה שלי), אבל ראינו שבשוק משוכלל, אין מתנות חינם. הכוונה היא שאם בשוקת מגיעים ל 5%-7% בחודש, אז זה אומר שיחס הסיכוי סיכון הוא הרבה יותר לטובת הסיכוי, באופן משמעותי ביותר. שהרי ברור שאם תכווני לאזור ה 2% בחודש, אז בכלל הסיכוי להידפק מיקרוסקופי. אם את מדברת על 30%-130% רווח, אז היחס סיכוי סיכון חייב להיות פחות טוב. אין קסמים.

דמי כיס
    הי,
    ראשית, דע לך שאני מעריכה מאוד את הפוסט שאתה מנהל. לא שראיתי איזשהן מסקנות יוצאות דופן מניהול שוקת, אבל יש לך ראיית שוק טובה לדעתי, ובהחלט מעניין לקרוא שם.

לעצם העניין - כשאתה מסכן 1000 ש"ח כמו שסיכנתי באוכף ומקבל 1300 חזרה (אפילו 500 אם תרצה) זה לא כמו לסכן 10,000 ש"ח ולקבל עליהם 8% ואפילו אהיה לארג'ית איתך - 10% בחודש בשוקת.
    לזה התכוונתי יחס סיכוי-סיכון.
    גודל המחיקה בשוקת אינו פרופורציונלי לתקבול. באוכף - יש לך סיכוי טוב להרוויח תשואה הרבה יותר גבוהה באותו פרק זמן ולסכן עשירית ממה שאתה מסכן בשוקת.

ועדיין - שוקת בעני היא אסטרגיה נוספת ולא עיקרית.
    R

ציטוט פורסם במקור על ידי red-r
    .............
    לעצם העניין - כשאתה מסכן 1000 ש"ח כמו שסיכנתי באוכף ומקבל 1300 חזרה (אפילו 500 אם תרצה) זה לא כמו לסכן 10,000 ש"ח ולקבל עליהם 8% ואפילו אהיה לארג'ית איתך - 10% בחודש בשוקת.
    לזה התכוונתי יחס סיכוי-סיכון.
    גודל המחיקה בשוקת אינו פרופורציונלי לתקבול. באוכף - יש לך סיכוי טוב להרוויח תשואה הרבה יותר גבוהה באותו פרק זמן ולסכן עשירית ממה שאתה מסכן בשוקת.
    .....
    קודם תודה על הקומפלימנט

חסר פרמטר אחד חשוב במה שאת כותבת. אמנם באוכף, ניתן לקבל תשואה של 100% יחסית לסיכון המקסימלי. שזה ממש מעולה. אבל מה הסיכוי שזה יקרה?

חישובי הסיכוי הוא עניין מורכב מבחינה מתמטית. (למעשה מה שעשו B&S זה לקבוע מודל שאומר שהכל מגולם במחיר, ואז חישבו סיכוי לרווח יחסית לסיכון בקניית האופציה.)

אבל אפשר אינטואיטיבית להגיד, שאם מישהו פותח שוקת בתחילת חודש (ועזבי כרגע קרובים), הסיכוי שלו להרוויח גדול משמעתית מאשר מי שפותח אוכף.

ברור שאסטרטגיה אחת היא לא במקום השניה. לכל אחת יש את היתרונות והחסרונות שלה. אני בחרתי בשוקת כי טוב לי עם משהו שנותר רווח קטן בסיכוי הצלחה גבוה. ואת זה יש בשוקת ואין במקומות אחרים.

והכישלון שלי במאי, נובע אך ורק מנסיונות הגדלת רווח מטופשים. אין לזה קשר לשוקת עצמה. בשוקת סטטית שנפתחת בתחילת חודש ותו לא, קשה מאד לפספס.

היי אופיר,
    כמי שעוקב אחרי השרשור שלך, קודם כל הרבה הערכה לרמה, לידע ולשיתוף הדעות. יישר כח.
    אני גם עושה שוקת מדי חודש, ולדעתי המאמץ, המתח והעצבים, לא שווים את התשואה הנמוכה ביחס לסיכון של 100%.
    מספיק שפעם בשנה יהיה כשל אז מפסידים את כל הרווחים, ומי כמוך יודע שהיו בחודשים האחרונים הרבה מצבים הקרובים לכך, וגם לי ולחברים רבים היו מצבים שגרמו להפסדים ע"י הזזות , אילוצים ,שטויות והרבה גרידיות.
    מה שקרה למשל בחודש האחרון היה רחוק מכללי שוקת רחבה ובמיוחד כשהמדד היה 1130 רוב החברים היו קרובים מדי...
    אני אישית, אמרתי החודש , שאם כבר שוקת אז לא רחבה, ובסוף התקרבתי מאד לגבולות שהציב שחקן מעוף 1110-1140 - אם כבר לוקחים סיכון , אז שתהיה תשואה הולמת בתמורה.

באוכף כתוב מסכים לדברי הטעם של ריקי ולדעתי הכסף שמסכנים שווה את פוטנציאל הרווח.
    מקווה שמישהו ייתן כללי אצבע לניהול/תיקון אוכף כתוב.
    ערב טוב לכולם
    מאיר טל

ציטוט פורסם במקור על ידי מאיר טל
    ................
    אני אישית, אמרתי החודש , שאם כבר שוקת אז לא רחבה, ובסוף התקרבתי מאד לגבולות שהציב שחקן מעוף 1110-1140 - אם כבר לוקחים סיכון , אז שתהיה תשואה הולמת בתמורה.
    ................
    הי מאיר.

זה בסך הכל רעיון טוב מאד. יכול להיות שגם אני אעשה את זה. אבל בקטן (וממליץ שגם אתה בקטן). כי למעשה, אין שום אסטרטגיה מלבד השוקת, שאני מוכן לשים בה 100% מהביטחונות.

הסיכון והפחדים שיש לכולנו, נובעים רק אחרי קרובים. אם אתה לא מקרב, אין מה לחשוש. מי שהיה למשל ביום ראשון בתחום של 1040 - 1190, יכול היה להסתכל באדישות מוחלטת על כל מה שקורה. וזו בעצם שוקת רחבה אמיתית. כל מי שחשש היה מי שהתקרב ל 1150. ומי שממש נלחץ היה מי שהיה ב 1140. וזה פשוט כבר לא היה שוקת רחבה קלאסית, אלא שוקת בינונית. לא שזה לא טוב, אבל זה מה שזה.

בוודאי שלהתחיל בקטן. אני בראשון מתכוון לכתוב אוכף - יחידה אחת או שתיים, בשביל ללמוד את הניהול. מוכן לסכן 1000 שח ליחידה (בטחונות 4K, תקבול התחלתי לפחות 3K) בשביל הלמידה.

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •  
מידע ונתוני מסחר -למשתמשים מחוברים בלבד. הרשמה/התחברות