x

עמוד 15 מתוך 26 ראשוןראשון ... 5131415161725 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 141 עד 150 מתוך 255

נושא: אוכף מכור - שאלה לשחקן

משתמש מכור
    שם פרטי
    גבעתיים, ישראל

Re: אוכף מכור - שאלה לשחקן

הי הראל
    תודה על התשובה המהירה ועל הטיפים.
    כנראה שלא הסברתי עצמי - התכוונתי שתאמר לנו מה אתה למד מגרף הרגישויות בזירו. שם לא ממש הבנתי מה הוא יכול לתרום לי.
    על מה אתה מסתכל. מה חשוב לבחון. ממש קשה להבחין בקווים הדקים שם.
    מבלי בכלל להסתכל על יווניות, רק מלהסתכל על הגרף.
    אני דואג בשלב הראשון לחפש מתי שווי האסטרטגיה יורד בצורה דרסטית.
    רואים שיש ירידה חדה בשווי האסטרטגיה סמוך לפקיעה, באיזור העליון. זאת כמובן שכבר יהיה לך קשה לתקן. זו נכון לעכשיו עקב האכילס של האסטרטגיה.
    אפשר לשנות סטייה ועוד כל מיני דברים, אבל זה השימוש העיקרי שלי בניתוח רגישות.
    השלב הבא הוא לנסות לכוון לקבל רווח מקסימלי (האיזור שבו האסטרטגיה שווה הכי הרבה)
    [attachment=0:19sp09qo]1233.jpg[/attachment:19sp09qo]
    מקווה שזה קצת יותר עוזר
    סביר להניח שאני צודק,
    אבל מאוד יכול להיות שלא...

ציטוט פורסם במקור על ידי gomer
    "נותרנו פתוחים ברגל הפוט 6K"
    איך? אם מה שריקי הבינה זה נכון - אז קנינו את פ1090, מכרנו פעמיים פ1060 - משמע יש יח' אחת פ1060 כתובה חשוף. בטחונות של היחידה הזו = 12K~.
    אלא אם כן לא הבנתי נכון ומה ש SUN מתכוון הוא אם מלכתחילה היה כתוב פ1090 עם שתי הגנות פ1030 - אז המצב הנוכחי לאחר התיקון היה 2 פ1060 כתובים + 2 פ1030 קנויים, וזה אכן נותן 6K בטחונות.
    גומר, בדרך הזאת , מלכתחילה רכשת 2 פוט 1030.

לאחר תיקון אתה הית מוסיף למזומן עוד 1K ועדיין חשוף רק ב- 6K בטחונות.

אם הבנת טוב, יש שתי דרכים לשפץ, בדרך זאת השארת סיכון והגדלת פוטנציאל רווח, או בדרך השנייה , מכירת 2 פוט 1030 ורכישת פוט 1060 , במועד השיפוץ ואז סגרת סיכון לגמרי למטה ונותר לשפץ ברגל הקול בלבד.

עידכון:

מצב האוכף (הלוהט) שלי 5/7/10 מדד 1074.88

אין שינוי בפוזיציה
    (קול 1080 כתוב ו-1120 הגנה; פוט 1090 כתוב ו-1060 הגנה).

רווח 378 ש"ח
    תשואה 44.6% על בטחונות בסך 850 ש"ח.

הערות

1. נקודה מעניינת - לו לא הייתי עושה את התיקון(קניית הקול המרוויח וכתיבת קול בסטרייק נמוך יותר) הרווח היה 447 ש"ח (40% תשואה, בטחונות 1110).
    2.
    SUN99 - רווח כרגע לפי התיקון שלך הינו 757 ש"ח (95% תשואה)!
    אימצתי את הדרך שאומרת מלכתחילה 2 הגנות ב-1030 ואחכ תיקון של מכירתם וקניית פוט 1060, זו דרך מבלי להגדיל בטחונות ועם אפשרות אחכ לתקן ברגל הקול כפי שציינת ואשמח אם תתחזק אוכף זה - הוא קרוי סאן 1 - תודה!
    http://www.optionline.co.il/Stg/He/Stg.html?stgID=18292
    3. תודה להראל על הארותיו
    4. הערות/מסקנות/הצעות יתקבלו בשמחה
    (ישנו עוד אוכף +שיפוצים שמחכה...למושיע)
    R

האוכף שכולנו רוכבים עליו...
    R

תזכירו לי - מה יעד הרווח לאוכף ? הרווח כרגע לא מספיק גבוה כדי לצאת ?
    תמיד נזכור את ספטמבר השחור

ציטוט פורסם במקור על ידי dragon74
    אין יעד רווח, יש יעד לימוד.

רוכבים על האוכף כל עוד הסוס לא מפיל אותנו ארצה, ובדרך מבצעים שיפוצים ושיפורים, כל אחד ע"פ דרכו, הבנתו והסבריו, ובסה"כ מנסים לשפר לכל המעורבים והמתעניינים את ההבנה והשליטה.

נ.ב.
    אם כבר גילית התעניינות בשלומו של האוכף, ונגעת בעניין יעד הרווח, אשמח לשמוע מה לדעתך יעד רווח סביר - זו נקודה שנדונה אך במעט (באחת מהודעותיי ציינתי כי 30-50% הינו יעד סביר והגיוני בעיני).
    אין באמור יעוץ בכל צורה שהיא. המסחר בנגזרים מסוכן באופן מיוחד.
    הכותב אינו בעל רשיון לייעוץ/שיווק השקעות או ניהול תיקים (בתהליך רישוי)
    ייתכן ולכותב יש ענין אישי בנושא, תוכן ההודעה אינה מהווה תחליף
    לייעוץ המתחשב בנתונים ובצרכים המיוחדים של כל אדם

ציטוט פורסם במקור על ידי גיל (רעננה)

רוכבים על האוכף כל עוד הסוס לא מפיל אותנו ארצה, ובדרך מבצעים שיפוצים ושיפורים, כל אחד ע"פ דרכו, הבנתו והסבריו, ובסה"כ מנסים לשפר לכל המעורבים והמתעניינים את ההבנה והשליטה.

נ.ב.
    אם כבר גילית התעניינות בשלומו של האוכף, ונגעת בעניין יעד הרווח, אשמח לשמוע מה לדעתך יעד רווח סביר - זו נקודה שנדונה אך במעט (באחת מהודעותיי ציינתי כי 30-50% הינו יעד סביר והגיוני בעיני).
    גיל, לדעתי בניהול אוכף לפרק זמן ארוך מיום מסחר, אין יעד רווח, יש ניהול לשם הקטנת סיכונים, יש יעד "הפסד" מקסימאלי=סטופ.

מימוש הרווח נקבע על ידי השוק.

דהינו אם התיקונים הובילו אותנו ליצירת גבעת רווח לכיוון שאליו השוק יפנה אז צריך לצאת שאחרת השוק יפנה נגדנו.

באוכף של ריקי, התיקון שבחרה לעשות במדד 1050 היה כזה ששיא הרווח צריך היה להיות במדד 1080.

לו היתה בוחרת לקרב רק את ההגנה- לשלם לשוק עבור הקירוב יכלה להשאר במשחק יותר זמן.

כרגע האוכף שלה בנוי כך שאם השוק בורח למעלה האוכף יפסיד , הרווח יברח, ומה שישאר לה לעשות זה לקוות שהשוק יתקן בחזרה ל- 1080.

ציטוט פורסם במקור על ידי sun99
    ציטוט פורסם במקור על ידי גיל (רעננה)

נ.ב.
    גיל, לדעתי בניהול אוכף לפרק זמן ארוך מיום מסחר, אין יעד רווח, יש ניהול לשם הקטנת סיכונים, יש יעד "הפסד" מקסימאלי=סטופ.

באוכף של ריקי, התיקון שבחרה לעשות במדד 1050 היה כזה ששיא הרווח צריך היה להיות במדד 1080
    לו היתה בוחרת לקרב רק את ההגנה- לשלם לשוק עבור הקירוב יכלה להשאר במשחק יותר זמן.
    .

כרגע האוכף שלה בנוי כך שאם השוק בורח למעלה האוכף יפסיד , הרווח יברח, ומה שישאר לה לעשות זה לקוות שהשוק יתקן בחזרה ל- 1080.
    אין באמור יעוץ בכל צורה שהיא. המסחר בנגזרים מסוכן באופן מיוחד.
    הכותב אינו בעל רשיון לייעוץ/שיווק השקעות או ניהול תיקים (בתהליך רישוי)
    ייתכן ולכותב יש ענין אישי בנושא, תוכן ההודעה אינה מהווה תחליף
    לייעוץ המתחשב בנתונים ובצרכים המיוחדים של כל אדם

מימוש הרווח נקבע על ידי השוק,
    דהינו אם התיקונים הובילו אותנו ליצירת גבעת רווח לכיוון שאליו השוק יפנה אז צריך לצאת שאחרת השוק יפנה נגדנו. לא 100% הבנתי, אשמח אם תרחיב על זה.

גיל, ארחיב:

פתיחת האוכף שרקי עשתה , היה נקיטת עמדה , יתרון לירידות.

התיקון שרקי עשתה ב- 1050 , גם הוא היה נקיטת עמדה , באותו הרגע היא סגרה רווח של 150 ש"ח בירידה, ולעומת זאת שיא הרווח במדד 1080 בשבוע אחרון של הפקיעה.

ככל שהמדד יברח למעלה , כך הרווח יברח , ויתחיל הפסד. הדרך הכי פחות "מסוכנת" בשלב זה לצאת מהאסטרטגיה , ראשית "ללא הפסד" ושנית עם רווח הינה במדד 1080- שזה הסטופ,

יוצאים עם רווח ולא מסתכנים בהפסד.

את זה השוק קובע, במדד 1050 , היתה צפיה להמשך ירידות שלא התממשה, אבל עדיין האסטרטגיה בנויה כך שדווקא בעליה יהיה רווח, השוק אכן עלה ל- 1080, כעת כל פעולה אחרת זה הימור.

שוק רץ למעלה , יתחיל הפסד, צריך שיעלה מספיק למעלה כדי לתקן רגל הפוט וגם אז מסתכנים באותו הדבר בתיקון חוזר כלפי מטה.

מובן שאם המדד יעלה ל- 1130 ובשבוע אחרון יבקר ב- 1080 אז הרווח יהיה גדול מאוד, זה כבר הימור, במיוחד שהאסטרטגיה כרגע מרוויחה.

אנחנו לא רוצים להמר.

ראשית רוצים -

1. "לא להפסיד".

2. לצמצם סיכונים.

3. להגדיל פוטנציאל רווחים.

מובן שהקושי הוא בשילוב, בלי סיכון אין סיכוי.

שלום לרוכבים,

כמה נקודות:

1. אם אני מסכמת את האמור כאן - בעצם, במדד 1050 אולי לא הייתי צריכה לבצע את התיקון? אם אכן, אזי מתי כן? האם לדעתכם היה צורך בתיקון אחר?

2. מה שמוסכם על שניכם בשלב זה - זה לנצל את הירידות שהיו על מנת לקרב את ההגנה בקול.
    3. סאן - ביצעתי את האסטרטגיה לפי שיטתך. הייתי שמחה אם תכנס לקישור לעיל (בסיכום היומי של אתמול) ותחווה דיעה.
    אולי גם תוכל לתמצת לנו את הצעדים שאתה חושב שהם נכונים יותר. מטרתינו ללמוד וללמד.
    4. ציינתי שבמקביל אני מריצה את האסטרטגיה ללא התיקון. מסקנות בהמשך.

תודה
    R

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •  
מידע ונתוני מסחר -למשתמשים מחוברים בלבד. הרשמה/התחברות