x

עמוד 13 מתוך 26 ראשוןראשון ... 3111213141523 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 121 עד 130 מתוך 255

נושא: אוכף מכור - שאלה לשחקן

Re: אוכף מכור - שאלה לשחקן

ריקי - הברוקר שלך לא מחשב את הבטחונות לפי 850 ש"ח עכשיו, נכון?
    אלא לפי 4000?
    למעשה ע"י קירוב הקולים נעלת רווח של 150 שח בצד התחתון. כשמחשבים 150 מול סיכון של 850 (הפסד מקסימלי) - מדובר על 17.6% רווח שזה מצויין (לא משנה כרגע אם אפשר יותר וכמה).
    אבל אם הבנק/בית השקעות דורש ממך להשכיב 4000 שח בצד - פתאום מדובר על 3.75% רווח.
    כי אפילו שבעו"ש שלך יש כרגע יותר ממה שהיה - עדיין מסגרת הכתיבות היא אותה מסגרת והברוקר שלך לא ייתן לך לנצל יותר מ 4000 שח לאוכף X כמה אוכפים שניתן לבצע בתוך המסגרת.
    האם אני צודק או מפספס משהו?

ציטוט פורסם במקור על ידי gomer
    ריקי - הברוקר שלך לא מחשב את הבטחונות לפי 850 ש"ח עכשיו, נכון?
    אלא לפי 4000?
    למעשה ע"י קירוב הקולים נעלת רווח של 150 שח בצד התחתון. כשמחשבים 150 מול סיכון של 850 (הפסד מקסימלי) - מדובר על 17.6% רווח שזה מצויין (לא משנה כרגע אם אפשר יותר וכמה).
    אבל אם הבנק/בית השקעות דורש ממך להשכיב 4000 שח בצד - פתאום מדובר על 3.75% רווח.
    כי אפילו שבעו"ש שלך יש כרגע יותר ממה שהיה - עדיין מסגרת הכתיבות היא אותה מסגרת והברוקר שלך לא ייתן לך לנצל יותר מ 4000 שח לאוכף X כמה אוכפים שניתן לבצע בתוך המסגרת.
    האם אני צודק או מפספס משהו?
    הסבר על העניין (לפי הבנתי)

1. ישנם 3 נתונים הקשורים לבטחונות:
    א. שווי תיק לבטחונות - שזה סה"כ מזומן + ניירות ערך (נ"ע מחשיבים חלק מערכם כבטחונות, לפי סוג הנייר)
    ב. ניצול בטחונות - זה כמה בטחונות הפוזיציה שלך דורשת
    ג. יתרת בטחונות לניצול - זה א פחות ב.
    אין באמור יעוץ בכל צורה שהיא. המסחר בנגזרים מסוכן באופן מיוחד.
    הכותב אינו בעל רשיון לייעוץ/שיווק השקעות או ניהול תיקים (בתהליך רישוי)
    ייתכן ולכותב יש ענין אישי בנושא, תוכן ההודעה אינה מהווה תחליף
    לייעוץ המתחשב בנתונים ובצרכים המיוחדים של כל אדם

עידכון יומי 1/7 - מצב האוכף (הלוהט) שלי

- בוצע תיקון (ותודה לחברים שתרמו) שמשמעו:
    1. קניית הרגל המרוויחה - קול 1090 (במחיר של 1000 ש"ח)
    2. כתיבה של קול 1080 (במחיר של 1360)
    3. מכירת ההגנה המקורית קול 1130 (במחיר של 240)
    4. קניית הגנה קול 1120. (במחיר 340)
    להלן הסיכום היומי:
    רווח/הפסד
    put (1090) -1342
    call 1080) -227
    put (1060) 890
    call (1120) 69
    call (1090) 1720
    call 1130) -700
    רווח/הפסד 410

תשואה: 48.2%
    בטחונות: 850 ש"ח

המשמעות - הרחבת טווח הרווח. אין הפסד למטה. הפסד פוטנציאלי של 850 ש"ח למעלה, וטרם נאמרה המילה האחרונה.
    כמה הערות:
    1. את ניתוח היווניות נבצע לאחר כשבוע. אז ניתן יהיה להסיק מסקנות ראויות (עומר איפא אתה?, האקסל מחכה לך
    2. SUN99 מה דעתך על התיקון. איך הוא ביחס ל"טיפול" ברגל הפוט??
    3. גומר - הכסף שאני "משכיבה" הוא 1100 ש"ח בלבד, כי קיבלתי תקבול ואני משתמשת בו. לכן מחשבים תשואה על הכסף שאינו בשימוש. למיטב הבנתי כך שחקן גם מחשב.
    4. גיל, הקמתי סימולציה שמתארת את התיקון שלך. שאפו. מסקנות והשוואת תיקונים בהמשך.
    אשמח לשמוע תובנות, והארות. ממש תודה על העזרה.
    R

תודה, סידרתם לי את המחשבה לגבי הבטחונות. בלבול רגעי

ריקי,

בנסיבות של השוק ופתיחת האוכף, הטיפול ברגל הפוט הוא טוב מאוד.
    לא לגעת וזה מצויין.
    בורכת בסבלנות וזה מאוד חשוב.

בתיקון הזה קבעת למעשה גם את נקודת היציאה שלך.

במידה והשוק מגיע ל- 1080 צריך לצאת, שם יהיה שיא הרווח ומבחנתך ככל שזה יהיה בשבוע האחרון וקרוב לפקיעה כך הרווח יהיה הגדול ביותר. 7 ימים לפקיעה בין 1065 ל- 1080 רווח של 750 ש"ח לפחות.

שמי לב לו היית פותחת עם הגנות כפולות, דהינו כתובה ב- 1090 2 קנויים ב- 1030.

אז היו עומדות בפנייך שתי ברירות:

1. הקטנת סיכון ברגל הפוט על ידי מכירת 2 פוט 1030 ורכישת פוט 1060., היה מתקבל תקבול נוסף שהיה מעלה אותך מעל ל- 3K. וזאת מבלי שנוגעים ברגל הקול.

2. הגדלת פוטנציאל רווח על חשבון הקטנה של הסיכון-עקב הגדלת התקבול- רכישת פוט 1090 ומכירת 2 פוט 1060- נותרנו פתוחים ברגל הפוט 6K אבל קבלנו 1000 ש"ח נוספים.

כל זאת מבלי שנגענו ברגל הקול שם ניתן להוסיף כתיבה החל מקול 1140 ומטה מבלי לקרב את הרגל הראשית ב- 1090. אומנם מגדיל בטחונות בצד הקול אבל עדיין המדד צריך לעבור דרך גבעת הרווח המצויה בעליה של המדד.

ריקי בהצלחה.

כמה תהיות,

1) בכתיבת האוכף נלקחה החלטה לכתוב הגנה צמודה יותר לפוט, בשל הנחת היסוד לשוק יורד בנוסף לסטיית התקן וטיפה טטה קיבלנו רווח משמעותי בשלב מוקדם של החודש, זה נחמד וקצת מכניס לאופוריה (יעד הרווח הושג אחרי שבוע) אבל תורם פחות מאשר התובנות של המה לעשות או לא לעשות במידה והשוק היה מתנהג שונה.

2) מכאן והלאה אם המדד ממשיך לרדת אני מניח שמבחינת האסטרטגיה ההמשך די ברור, המשך קידום רגל הקול, בכל הזזה נחזיר כסף לשוק (זאת הנקודה שעדיין מפריעה לי ובגללה אני מתנהל רק עם אוכף קטום בינתיים) אך במידה והמדד יתקן למעלה אולי נקבל נקודת יציאה טובה מהאסטרטגיה.

3) מה שבאמת מעניין זה מה יקרה אם בתחילת השבוע השוק יתחיל לתקן למעלה, מה שצפוי שיקרה זה שרגל הקול שקודמה תתחיל להפסיד (מן הסתם), במידה וסטיית התקן תרד ההפסד צריך להתקזז טיפה, בנוסף ההפסד מרגל הפוט יפחת ככה שבגדול בעליות קלות הרווח פחות או יותר ישמר (את הטטה נרגיש רק בעוד שבוע וחצי בינתיים הוגא והגמא יתנו את הטון).

4) כרגע בגרף לפקיעה האסט' מוגנת 4.8 אחוז למעלה עד 1110, הכתיבות הגדולות מרוכזות באזור 1120 1130. אני מניח שככל שנתקרב ל1100 החששות יגברו כמו גם הפיקפוק בקידום רגל הקול (שהרי לפני הקידום היינו מוגנים עד 1120), כדי לא לתת לרגש להשפיע צריך תכנית עבודה גם למקרה כזה.
    החודש עוד ארוך והכל יכול לקרות, אבל על סמך מפת הפוזיציות והסנטימנט הנוכחי אני מניח שבמידה והמדד עובר בצורה מובהקת את 1110 והנחות היסוד לא משתנות נקדם את רגל הפוט כדי להגדיל במעט את גבול הרווח (בציפייה לחזרה לירידות), במידה והמדד ימשיך לעלות נצטרך לשקול מה עושים בהתאם לפרמטרים השונים, מצב השוק והזמן לפקיעה שיצביעו על יחס הסיכון סיכוי.

5) שחקן צוטט מספר פעמים בימים אחרונים כמי שמסתייג מהאסרטגיה הזו בשל תוחלת לא מספקת לעומת אסטר' אחרות ואפשרויות התיקון המעטות שיש במידה והמדד בורח.
    באותן פעמים הוזכר גם השימוש במרווחים קלנדריים לשם הגנה על האוכף, היתרון בהגנה בחודש הבא ברורה, השפעת הטטא על האופציות הקנויות נמוכה יחסית, בקיזוז השפעת הטטא שאר היווניות אמורות להתכנס גם לאופציות קנויות לחודש הבא מה שאמור לאפשר גמישות גדולה יותר בניהול, שווה לעלות את זה בהמשך.

יצא לי ארוך, בטח איבדתי חצי מכם
    סופ"ש נעים.

ציטוט פורסם במקור על ידי omer
    כמה תהיות,

5) שחקן צוטט מספר פעמים בימים אחרונים כמי שמסתייג מהאסרטגיה הזו בשל תוחלת לא מספקת לעומת אסטר' אחרות ואפשרויות התיקון המעטות שיש במידה והמדד בורח.
    באותן פעמים הוזכר גם השימוש במרווחים קלנדריים לשם הגנה על האוכף, היתרון בהגנה בחודש הבא ברורה, השפעת הטטא על האופציות הקנויות נמוכה יחסית, בקיזוז השפעת הטטא שאר היווניות אמורות להתכנס גם לאופציות קנויות לחודש הבא מה שאמור לאפשר גמישות גדולה יותר בניהול, שווה לעלות את זה בהמשך.

יצא לי ארוך, בטח איבדתי חצי מכם
    סופ"ש נעים.
    עומר,

יצא לך מצויין,
    כידוע חלק מהנשים משקרות וטוענות שהאורך לא קובע (כאילו שמישהו באמת מאמין להן),
    האורך כן קובע, אם כותבים שטויות, אז עדיף כמה שיותר קצר, ואם לעניין, אז גם עמודים שלמים לא מעייפים כשהם בטעם..

2 שאלות ברשותכם:
    1. עומר - למה נוח לך יותר לעבוד עם אוכף קטום? אם כתבת אוכף קטום של ק1100, פ1080, בירידות תקרב את רגל הקול, ועדיין ייתכן מצב בו אתה מצליב את רגל הקול ויורד מתחת לפוט. אז היכן היתרון? אגב מתי אוכף קטום הופך להיקרא "שוקת אלימה"?

2. גיל - אשמח אם תוכל להרחיב טיפה על קניית מרווחים, ניודם בזול עד לסגירת קופסא? דוגמא בבקשה?

ציטוט פורסם במקור על ידי gomer
    2 שאלות ברשותכם:
    1. עומר - למה נוח לך יותר לעבוד עם אוכף קטום? אם כתבת אוכף קטום של ק1100, פ1080, בירידות תקרב את רגל הקול, ועדיין ייתכן מצב בו אתה מצליב את רגל הקול ויורד מתחת לפוט. אז היכן היתרון? אגב מתי אוכף קטום הופך להיקרא "שוקת אלימה"?

2. גיל - אשמח אם תוכל להרחיב טיפה על קניית מרווחים, ניודם בזול עד לסגירת קופסא? דוגמא בבקשה?

גומר,
    ברצון אסביר את עניין המרווחים, א ב ל , בוא לא נערבב שמחה בשמחה, השוק לא הולך לשום מקום והמעו"ף כאן ובשביל להישאר, אז יהיה לנו מספיק זמן בהמשך,

ציטוט פורסם במקור על ידי sun99
    ריקי,

בנסיבות של השוק ופתיחת האוכף, הטיפול ברגל הפוט הוא טוב מאוד.
    לא לגעת וזה מצויין.
    בורכת בסבלנות וזה מאוד חשוב.

בתיקון הזה קבעת למעשה גם את נקודת היציאה שלך.

במידה והשוק מגיע ל- 1080 צריך לצאת, שם יהיה שיא הרווח ומבחנתך ככל שזה יהיה בשבוע האחרון וקרוב לפקיעה כך הרווח יהיה הגדול ביותר. 7 ימים לפקיעה בין 1065 ל- 1080 רווח של 750 ש"ח לפחות.מקובל עלי.

שמי לב לו היית פותחת עם הגנות כפולות, דהינו כתובה ב- 1090 2 קנויים ב- 1030.
    נראה לי שבפעם הבאה אפעל כך. הגנות כפולות במרחק של 5 סטרייקים בכפוף כמובן לתקבול. נראה לי שכך התיקון יותר נח וגם הטווח למעלה גבוה יותר (נותן עד 1122 במקום עד 1111 אצלי)
    אז היו עומדות בפנייך שתי ברירות:

1. הקטנת סיכון ברגל הפוט על ידי מכירת 2 פוט 1030 ורכישת פוט 1060., היה מתקבל תקבול נוסף שהיה מעלה אותך מעל ל- 3K. וזאת מבלי שנוגעים ברגל הקול.
    סימלצתי זאת. ביצעתי את התיקון לפי המחירים בזמן התיקון שלי (יום ה':11:30) מכירה של 2 1030 נותנת לי רווח של 1710 לשתיהן, אבל רכישת 1 1060 עולה לי 2920 - סהכ התקבול הינו 3200 (50 ש"ח יותר מאשר אצלי, שורה תחתונה: 300 ש"ח רווח - פחות מאשר עם התיקון אצלי, מה דעתך??)
    http://www.optionline.co.il/Stg/He/Stg.html?stgID=18284

2. הגדלת פוטנציאל רווח על חשבון הקטנה של הסיכון-עקב הגדלת התקבול- רכישת פוט 1090 ומכירת 2 פוט 1060- נותרנו פתוחים ברגל הפוט 6K אבל קבלנו 1000 ש"ח נוספים.בעצם מה שאתה מציע זה להשאר חשוף ברגל התחתונה?, לא בטוחה שהבנתי אותך

כל זאת מבלי שנגענו ברגל הקול שם ניתן להוסיף כתיבה החל מקול 1140 ומטה מבלי לקרב את הרגל הראשית ב- 1090. אומנם מגדיל בטחונות בצד הקול אבל עדיין המדד צריך לעבור דרך גבעת הרווח המצויה בעליה של המדד.

ריקי בהצלחה.
    תודה, אתה שותף לה.
    R

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •  
מידע ונתוני מסחר -למשתמשים מחוברים בלבד. הרשמה/התחברות