x

עמוד 12 מתוך 26 ראשוןראשון ... 2101112131422 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 111 עד 120 מתוך 255

נושא: אוכף מכור - שאלה לשחקן

Re: אוכף מכור - שאלה לשחקן

מילה קטנה מיוסי אתמול בקורס לגבי אוכף מכור:

"אחת האסטרטגיות הקשות לתיקון והבלתי סלחניות. כשהכל הולך, והשוק מדשדש, אין כמו האסטרטגיה הזו. אבל כשהשוק מתחיל לברוח, קשה מאד לתקן."

ההמשך שעדיין לא נאמר, מכוון לכיוון שוקת בינונית, שמכניסה יותר מאשר שוקת רחבה, אבל עדיין נותנת מספיק גמישות שאוכף לא נותן.

דמי כיס יקר,

אני מכתירה אותך רשמית כ"משבית השמחות הלאומי".......

אנחנו נסיק מסקנות בסוף החודש.....וחוצמזה - למה שלא תציע לו לעזור לנו לנהל אוכף?

ממתי אנחנו מרימים ידיים? ואם זה כל כך קשה, למה השחקנים עושים זאת? אולי טוב להם שאנחנו בשוקת?
    R

ציטוט פורסם במקור על ידי דמי כיס
    מילה קטנה מיוסי אתמול בקורס לגבי אוכף מכור:

"אחת האסטרטגיות הקשות לתיקון והבלתי סלחניות. כשהכל הולך, והשוק מדשדש, אין כמו האסטרטגיה הזו. אבל כשהשוק מתחיל לברוח, קשה מאד לתקן."

ההמשך שעדיין לא נאמר, מכוון לכיוון שוקת בינונית, שמכניסה יותר מאשר שוקת רחבה, אבל עדיין נותנת מספיק גמישות שאוכף לא נותן.
    לגבי אוכף מכור בלבד אני נוטה להסכים, אבל אנחנו מדברים גם על אסטרטגיה משלימה לאוכף כדי
    לבנות משהו מורכב יותר שמתאים למצבי שוק שונים.

ציטוט פורסם במקור על ידי red-r
    דמי כיס יקר,

ממתי אנחנו מרימים ידיים? ואם זה כל כך קשה, למה השחקנים עושים זאת? אולי טוב להם שאנחנו בשוקת?
    עדיף להשבית שמחות מאשר להשבית כסף...

אני בטוח שיוסי מודע לשרשור הזה. אני מניח שהוא לא רוצה להתערב או לנהל עבורנו אוכף, מהסיבה הפשוטה שזה אסטרטגיה בעייתית לאנשים פרטיים.

שחקנים עושים הרבה דברים שאנחנו לא ולהיפך. שחקנים עובדים הרבה לא מוגן. אנחנו נמנעים מכך. שחקנים לא מתעסקים עם אופציות זולות בקצה. אנחנו כן.

מה שבטוח, שהגרושים שאנחנו מפזרים באופציות, לא מזיזים לשחקנים שום כלום. אנחנו לא מעניינים אותם בכלל. לא אם אנחנו בשוקת, לא אם באוכף, ולא אם בכלל לא.

דמי כיס יקר,

Red

לא הייתי מגדיר את דמי כיס כמשבית שמחות, לא לאומי ואף לא ארצי, הכוונה שלו בסך הכל הייתה להסביר לנו כיצד ניתן היה לנהל את האוכף בצורה טובה יותר.
    אין באמור יעוץ בכל צורה שהיא. המסחר בנגזרים מסוכן באופן מיוחד.
    הכותב אינו בעל רשיון לייעוץ/שיווק השקעות או ניהול תיקים (בתהליך רישוי)
    ייתכן ולכותב יש ענין אישי בנושא, תוכן ההודעה אינה מהווה תחליף
    לייעוץ המתחשב בנתונים ובצרכים המיוחדים של כל אדם

[quote=דמי כיס]
    ציטוט פורסם במקור על ידי "red-r":cnie54y2
    דמי כיס יקר,

אני בטוח שיוסי מודע לשרשור הזה. אני מניח שהוא לא רוצה להתערב או לנהל עבורנו אוכף, מהסיבה הפשוטה שזה אסטרטגיה בעייתית לאנשים פרטיים.
    .
    [/quote:cnie54y2]

אהלן דמי כיס,

1. אל תדברר את שחקן. בטוחני כי הוא ידע לעשות זאת לבד.
    2. בפעם האחרונה שעשית זאת טעית! (טענת שהוא לא ירצה לנהל איתנו שוקת - כי הוא לא ירצה להיות "גננת" שלנו - ותראה מה יצא, כמה הרווחנו ובגדול מהניהול המבריק שלו).
    3. מה אתה מציע? אולי תתן כמה הצעות לניהול האוכף?
    4. מה שמתרחש כאן זה סיעור מוחות חבל"ז. אפילו גילינו חברים ממש חדשים באתר, ועם הצעות ופתרונות של כרישים ותיקים, איפא הם היו? תראה איך פתאום כשעולה משהוא מעניין הם תורמים לכולנו.
    5. אלטרנטיבית, מה אתה מציע? שנרד מהאוכף, אולי שלא נעלה רעיונות, לא נחשוב, נסתפק בשוקת רחבה (על חסרונותיה ויתרונותיה) ונחכה עד שיאכילו אותנו בכפית?
    R

אופס,
    נראה לי שדרכתי לך על האצבע הקטנה של הרגל עם השפיץ של הנעל. מייד יורד.

אהלן דמי כיס,

1. אל תדברר את שחקן. בטוחני כי הוא ידע לעשות זאת לבד.
    לא דבררתי. מקסימום פירשנתי. (יש כזו מילה? איפה אבשלום קור כשצריכים אותו...)

בכל אופן, על סמך מה שהבנתי אתמול, הוא לא מצדד בניהול האסטרטגיה הזו. אבל אולי לא שמעתי טוב. הגיל עושה את שלו וישבתי רחוק...

2. בפעם האחרונה שעשית זאת טעית! (טענת שהוא לא ירצה לנהל איתנו שוקת - כי הוא לא ירצה להיות "גננת" שלנו - ותראה מה יצא, כמה הרווחנו ובגדול מהניהול המבריק שלו).
    טעה, טועה, טעינו, טועים, טעות (משפט זה מיועד לבני 35 ומעלה...)
    בסך הכל אמרתי זאת על סמך דברים שאמר לפני זה.
    3. מה אתה מציע? אולי תתן כמה הצעות לניהול האוכף?
    נדמה לי שהשתתפתי קצת בדיון. לא ככה?
    4. מה שמתרחש כאן זה סיעור מוחות חבל"ז. אפילו גילינו חברים ממש חדשים באתר, ועם הצעות ופתרונות של כרישים ותיקים, איפא הם היו? תראה איך פתאום כשעולה משהוא מעניין הם תורמים לכולנו.
    מצויין. כן ירבו. וולקאם.
    5. אלטרנטיבית, מה אתה מציע? שנרד מהאוכף, אולי שלא נעלה רעיונות, לא נחשוב, נסתפק בשוקת רחבה (על חסרונותיה ויתרונותיה) ונחכה עד שיאכילו אותנו בכפית?
    לא מציע שום דבר. מי אני, אסקופה נדרסת, קוטל קנים, תולע בדומא כי אציע הצעות. בסך הכל סיפרתי מה יוסי אמר בקורס. בכל אופן, קבלי את התנצלותי הכנה. אך הנה אדיר את מקלדתי משרשור זה, ואחזור לי בזחילה אל השוקת הרחבה.

חברים,

אנא לחזור לעבודה, יש לנו אוכף (לוהט) שצריך לנהל.

ככל שנפרוס יותר אפשרויות ניהול שונות, כך נלמד יותר ונבין יותר לעומק כיצד לתכנן נכון מראש.
    אין באמור יעוץ בכל צורה שהיא. המסחר בנגזרים מסוכן באופן מיוחד.
    הכותב אינו בעל רשיון לייעוץ/שיווק השקעות או ניהול תיקים (בתהליך רישוי)
    ייתכן ולכותב יש ענין אישי בנושא, תוכן ההודעה אינה מהווה תחליף
    לייעוץ המתחשב בנתונים ובצרכים המיוחדים של כל אדם

בוצע תיקון על האוכף (שעה 11:20 מדד גלום 1052.7)

1. קנייה של הרגל המרוויחה CALL 1090 -מחיר 1000 ש"ח (רווח 2720-1000=1720 ש"ח).
    2. כתיבה של CALL 1080 - תקבול 1360 ש"ח.
    2. מכירת ההגנה CALL 1130 - (נקנתה ב-940, נמכרה ב-240 - הפסד 700 ש"ח)
    3. נקנתה הגנה קרובה יותר CALL 1120 במחיר 340 ש"ח.

סהכ תקבול 260 ש"ח.

עד מדד 1060 מלמטה רווח קבוע של 150 ש"ח.
    בין 1080-1090 רווח של 2150 ש"ח.
    ממדד 1111 מתחיל הפסד עד למקסימום 850 ש"ח.
    כרגע: רווח 33%.

תודות לחברים!

ב. הצעת אלטרנטיבה מאלפת לקיבוע רווח בסך 600 ש"ח אפילו תהיה צניחה בשוק. מצד שני פוטנציאל הפסד של 400 ש"ח בלבד, כלומר מרווח עולה בקולים (אפשר לראות למעלה את ההצעה שלך). אבל - אני מעוניינת ללמוד ניהול נכון של אוכף, ובשלב זה לא לשנות את האסטרטגיה.
    ג. לכן, מאחר שמטרתו שלפוסט זה הוא למידה והסקת מסקנות - אעלה את התיקון שלך לסימולטור ואמשיך לנהל אותו לפי תנאי השוק.
    ד. במשך נסיק מסקנות משתי דרכי הפעולה. כל זאת כמובן עם בסיוע החברים התותחים כאן.
    ה. מקבלת את הדברים שלך לגבי תשואה. הגיוני מאוד לדרוש 30-50% מהאסטרטגיה.

חן חן ותודה רבה
    (מי שמעוניין לראות את שתי האלטרנטיבות מוזמן לזירוסאם - שם אני מנהלת את האוכף הלוהט שלי+ההצעה של גיל באסטרטגיה נפרדת).
    R

RED , גיל וכל החברים בפוסט שלום,
    היום שחקן היה בצ'ט ושאלתי אותו 2 שאלות:
    א. האם הוא מוכן להרים את הכפפה ולנהל חודש אחד אוכף כתוב?
    ב. מה עדיף מבחינת סיכון/סיכוי שוקת כתובה או אוכף כתוב?
    הוא אמר שהוא אכן עוקב אחרי הפוסט ויגיב על הנכתב כאן.
    כמו כן אמר שבניגוד למה שאנו סבורים , כתיבת שוקת עדיפה מבחינת סיכוי/סיכון והוא יסביר.
    לידיעתכם
    מאיר טל

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •  
מידע ונתוני מסחר -למשתמשים מחוברים בלבד. הרשמה/התחברות