x

עמוד 26 מתוך 33 ראשוןראשון ... 162425262728 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 251 עד 260 מתוך 321

נושא: למה החלטתי ללכת על זהב

Re: למה החלטתי ללכת על זהב

במצב של חוסר ודאות אנשים מחפשים ודאות: יש חששות באגחים יש חששות במניות ובנוסף לכול יש חשש עתידי מאינפלציה בגלל הפתרון הנואש של הפדרל להמריץ את הכלכלה בהזרמת כספים ,כשאנשים יבינו שיא אפשר להוציא את הכלכלה בעזרת הדפסת כספים (מה שכבר הוכח ב Q1 ו Q2) ויפסיקו להאמין בדולר כמטבע מוביל הם יחפשו מטבע אחר בטוח שיכול לשמור על הכסף שלהם (לפי מה שנראה לא היורו ולא הדולר במצב יציב) הם יפנו לזהב והכסף שלאורך ההיסטוריה שימשו כמגן מפני אינפלציה.
    החלק הכי טוב הוא שברגע שזה יקרה תהיה נהירה המונית לעבר המתכות שיקפיצו את המחירים למעלה.
    והחלק העוד יותר טוב שהיום יותר מתמיד כלכלות העולם קשורת אחת בשניה מה שאומר נהירה המונית לא רק של ארצות הברית לעבר הזהב והכסף אלא כמעט כול העולם יהיה בנהירה אחר המתכות.

תבינו שזה אינטרס של האמריקאים להמשיך להדפיס כסף ובכך להוריד את הערך של החוב שלהם.
    משנת 1971 GOLD STANDART (הכרזה של הנשיא ניקסון) לזהב ולדולר הייתה השפעה הפוכה אחד על השני שכוחו של הדולר עלה הזהב ירד ולהפך מכאן תחשבו לבד שאם האמריקאים מדפיסים כסף (הדולר יורד) הזהב עולה בהתאם בעצם הוא משמש מאז 1971 כתחליף לדולר.

ציטוט פורסם במקור על ידי DorTo
    במצב של חוסר ודאות אנשים מחפשים ודאות: יש חששות באגחים יש חששות במניות ובנוסף לכול יש חשש עתידי מאינפלציה בגלל הפתרון הנואש של הפדרל להמריץ את הכלכלה בהזרמת כספים ,כשאנשים יבינו שיא אפשר להוציא את הכלכלה בעזרת הדפסת כספים (מה שכבר הוכח ב Q1 ו Q2) ויפסיקו להאמין בדולר כמטבע מוביל הם יחפשו מטבע אחר בטוח שיכול לשמור על הכסף שלהם (לפי מה שנראה לא היורו ולא הדולר במצב יציב) הם יפנו לזהב והכסף שלאורך ההיסטוריה שימשו כמגן מפני אינפלציה.
    החלק הכי טוב הוא שברגע שזה יקרה תהיה נהירה המונית לעבר המתכות שיקפיצו את המחירים למעלה.
    והחלק העוד יותר טוב שהיום יותר מתמיד כלכלות העולם קשורת אחת בשניה מה שאומר נהירה המונית לא רק של ארצות הברית לעבר הזהב והכסף אלא כמעט כול העולם יהיה בנהירה אחר המתכות.

תבינו שזה אינטרס של האמריקאים להמשיך להדפיס כסף ובכך להוריד את הערך של החוב שלהם.
    משנת 1971 GOLD STANDART (הכרזה של הנשיא ניקסון) לזהב ולדולר הייתה השפעה הפוכה אחד על השני שכוחו של הדולר עלה הזהב ירד ולהפך מכאן תחשבו לבד שאם האמריקאים מדפיסים כסף (הדולר יורד) הזהב עולה בהתאם בעצם הוא משמש מאז 1971 כתחליף לדולר.
    התסריט שלך יכול להיות נכון רק עם תחזיק ביד את המתכת עצמה. לא ניירות, לא תעודות. אתה צריך להחזיק את הזהב ביד אצלך.

אגב, ממשלות נלחמות די "בקלות" בזהב. מסחר בתעודות , נגזרים הם פשוט מעלות בטחונות עד שהשוק צונח. ראה סילבר באפריל האחרון ובשנת 1980.

הם מוציאות חוקים שאסור להחזיק זהב בבית.....

לא חסרים אמצעים.

התסריט שלך יכול להיות נכון רק עם תחזיק ביד את המתכת עצמה. לא ניירות, לא תעודות. אתה צריך להחזיק את הזהב ביד אצלך.

אגב, ממשלות נלחמות די "בקלות" בזהב. מסחר בתעודות , נגזרים הם פשוט מעלות בטחונות עד שהשוק צונח. ראה סילבר באפריל האחרון ובשנת 1980.

הם מוציאות חוקים שאסור להחזיק זהב בבית.....

לא חסרים אמצעים.
    נכון מסכים איתך כבר היו בהיסטוריה הלאמות של זהב בארצות הברית.

עוד כמה דברים אני רוצה להוסיף:

ההיסטוריה יכולה להעיד מהרומאים ששלטו 2000 שנה ועד למדינות של המאה האחרונה.
    לדוגמה האימפריה הרומאית קרסה בגלל הצורך במימון הפעילות המלחמתית שלה בכול העולם דבר שדרש הרבה מאוד כסף ובנוסף סגנון החיים הבזבזני שהם חיו בו (הטבות סוציאליות) לכן הם התחילו "להדפיס כסף" בצורה המונית של מטבעות זהב וכסף ,מה שהוריד את הערך שלהם וכתוצאה נוצרה היפר-אינפלציה ,הקיסר הרומאי הטיל צו על חניות שבעל עסק שמעלה את המחיר שלא לפי המחיר שהקיסר קבע דינו מוות בגלל צו זה העדיפו חניות רבות לסגור את מרכולתם וכו.....

אפשר לראות דמיון בין ארצות הברית לאימפריה הרומית:
    1.הוצאות מלחמה אדירות אפגניסטן ,עירק רק לאחרונה הייתה כתבה שעל תחזוקה והתקנה של מזגנים באפגניסטן האמריקאים הוציאו 20 מיליארד ו 200 מליון דולר (שתבינו איזה טירוף) הוצאות המלחמה מותחים את האמריקאים לקצה.
    2.סגנון החיים של האמריקאים הוא בזבזני - הם כמו משפחה שחייה מעבר ליכולות שלהם (כן גם לאמריקה יש יכולות).

הבעיה בהדפסת כסף הוא שהכסף הזה לא מגובה בכלום אני לא יכול לבוא איתו לבנק ולהחליף 100$ בזהב.
    זאת אומרת באיזה שהוא שלב שהשוק יתייצב אזרחים האמריקאים יתחילו להוציא את הכסף שלהם מהבנק ולפזר אותו בשוק
    (כרגע האזרח האמריקאי אוגר את הכסף שלו בבנק כך קורה בזמני כלכלה קשים) כתוצאה מכך האינפלציה תעלה ואנשים יבינו שהדולר הזה שיש להם ביד לא שווה הרבה.

ציטוט פורסם במקור על ידי sun99
    בוקר טוב,

אחנתון כל הכבוד על הרכיבה הנאה עד כה, יישר כח!

כדאי להתבונן על גרף חודשי משנת 2000 של הזהב.

זה נראה כמו גרף שיגור לחלל!

מי שזוכר באפריל האחרון 2011 כשהסילבר הגיע לחמישים דולר זה היה אותו הגרף. ותיקן בתוך זמן קצר ל- 32 דולר.

אני מחפש נקודת כניסה לשורט בזהב!

שום נכס/מטבע לא יכול רק לעלות, בסוף חוקי הפיזיקה משפיעים וכוח הכבידה מכריע אותו.
    ערב טוב, קבלנו שלושה אחוז למטה. זה האות. אבל יהיו עוד עליות. יש מספיק שיראו בזה הזדמנות קנייה. לאחר גל ראשון של ירידות יבואו עליות ואז צריך לתפוס את גל השורט העקרי.

זה יהיה קשה במיוחד כיוון שיצטרכו להגמר הקונים.

הגולד הוא הטרנד והוא טרנד חזק מאוד טרנד שמחזיק כבר עשור רק בכיוון אחד למעלה.

לא מספיקות להם הירידות החדות. כרגע הודיעו cme על העלאת הבטחונות למסחר בזהב.

אגב ב cnbc שמעתי אותם מדברים על כך שיש מדינות שמוכרות זהב כדי להקטין גרעונות.

אהלן,
    מקווה שיישמת את השורט.
    אתמול חיפשתי שורט בארץ ולא מצאתי כזה. בערב כבר נפל הזהב ב- 5%.
    איך אתה משקיע - בתעודות בחו"ל? בארץ יש משהוא?
    R

אורח

הייתה בישראל פעם תעודת שורט על הזהב.

כנראה שהיא פקעה פקיעה כפויה בעליות של השנים האחרונות.

ציטוט פורסם במקור על ידי red-r

אהלן,
    מקווה שיישמת את השורט.

תודה סאפ

אם אראה שמייצרים תעודה כזו בארץ שוב - אדע שהיגיע הזמן לחפש את הטרנד הבא...)
    R

אתם יודעים מה אוכל אותי וגורם לי להרהר בכול אסטרטגית הזהב ? וורן באפט ,למה אתם שואלים ? כי בזמן שאנחנו מדברים כאן על לקנות זהב כי אנחנו רואים מפולת מתקרבת וורן באפט עושה שופינג מטורף, קונה הכול מהכול ואני מנסה לתפוס את הראש ולחשוב למה ?

למה וורן באפט גורו השקעות ואחד מחזאי מזג האוויר הטובים ביותר בוול סטריט קונה מניות שסופה מתקרבת לארצות הברית ?
    מה הוא רואה שאני לא רואה ? הרי בהתחשב בהיסטוריה ההצלחה של וורן באפט יכולה לדבר בעד עצמה ,אם הוא עושה משהו כנראה שהוא יודע מה הוא עושה!

הבעיה היא שזה לא רק הוא הרבה משקיעים וטייקוני ענק נוהרים למניות כאילו הביטחון נמצא שם רכישות מסיבות של מניות מתבצעות על ידם במיליארדי דולרים ? ואני יושב מהצד שובר את הראש ושואל למה ? ואין לי תשובה!
    הרי בכול הקשור לפיננסים האנשים האלה לא טיפשים ,אם היה להם שמץ של חשש שבהשקעה במניות הם הולכים לאבד את ההון שצברו הם היו מחבקים כול דולר ושומרים אותו מתחת לכרית.

אז בהתחלה חשבתי שיש כאן קונספירציה שוורן באפט לא רוצה להבהיל את השוק הרי אחרי הגורו הזה יש מליוני משקיעים שעוקבים אחר כול קניה של בוטן שהוא עושה ,אבל מהר מאוד הבנתי (לפי קריאה של הביוגרפיה שלו) שאם וורן באפט היה רואה בזהב השקעה טובה הוא היה קונה זהב גם אם היה צריך לתת את אמא שלו תמורת אונקיה (לבן אדם יש תאווה בריאה לכסף).

אני לא חושב שאני יותר חכם מוורן באפט או מאחד ממפלצות הכסף של ארצות הברית וזה מה שמדאיג אותי! ואל תגידו לי שזה לא מדאיג אותכם כי אני יהיה עוד יותר מודאג.

למה ? אתם יודעים לענות לי על השאלה ? מה הם רואים שאנחנו לא רואים ?

ציטוט פורסם במקור על ידי red-r

אהלן,
    מקווה שיישמת את השורט.
    לא לקחתי את המהלך! כשטועים בשוק שהוא סופר שורי הטעות קשה.

גם לאחר כל הירידות הללו הזהב עוד עשוי לעלות ולשבור את השיא הקודם ולהתבונן על 2000 דולר מלמעלה.

אני מחפש נקודת כניסה לגל היורד השני.

לא מכיר תעודות בארץ מתאימות ולמען האמת גם אם יהיו הם לא יהיו סחירות.

התעודה הכי טובה למסחר הינה GLD היא מאוד נזילה ויש בה מסחר מאוד ער.

פשוט סוחר על אופציות על התעודה למועד רחוק. שם יש סחירות יפה גם על אופציות שלושה חודשים קדימה(טאטא לא מורגשת).

בהצלחה.

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •  
מידע ונתוני מסחר -למשתמשים מחוברים בלבד. הרשמה/התחברות