x




מציג תוצאות 1 עד 2 מתוך 2

נושא: עצתכם: האם יש הגיון לסגור את התיק המנייתי באופן גורף

  1. #1

    עצתכם: האם יש הגיון לסגור את התיק המנייתי באופן גורף

    לאור הירידות האחרונות נמחק לי כ-12% משווי התיק, הכוונה המקורית היא להחזקת לונג, האם לנוכח הירידות וההפסד שנוצר יש טעם למכור את התיק ולהמתין לשינוי המגמה?

    תודה, אלון

  2. #2

    Re: עצתכם: האם יש הגיון לסגור את התיק המנייתי באופן גורף

    אני ממש לא יכול לייעץ לך, אבל יכול לומר איך אני מתנהג.
    גם אני משקיע לונג (טווח של שנים, לא פחות) ולמרות שאפאחד לא נהנה לראות שהתיק שלו מאבד רווחים ואף יורד להפסד - אני לא נוגע (כמעט) -
    השינוי היחיד שעשיתי לאחרונה זה למכור את ת.סל הודו שהיתה לי ברווח של 12% ולקנות ת.סל שורט על היתר והנדלן, כעצתו של שחקן. השורטים הם לא למגמה ארוכה, אלא כניסיון לגדר קצת את התיק בתקופה תנודתית עם כיוון שנראה כמו מטה.
    מניסיון עבר, תמיד כשהייתי רואה תנועה למטה שהייתי חושב שתימשך, ומכרתי חלק מהתיק - יצאתי מופסד מהביצועים הללו.
    כל עוד בתיק יש פיזור נכון ואתה מאמין במניות/מדדים שאתה מחזיק לאורך זמן - אין מה לגעת. לאורך שנים השוק יעלה.
    (דעתי בלבד)

הרשאות

  • אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •  
מידע ונתוני מסחר -למשתמשים מחוברים בלבד. הרשמה/התחברות