x

מציג תוצאות 1 עד 3 מתוך 3

נושא: שאלה לאלון

שאלה לאלון

אלון שלום
    אשמח אם תוכל להסביר מהו בדיוק יום ה- X ומהו יום הקום, מה המשמעות של כל אחד מהימים וכיצד ניתן לנצל אותם
    תודה
    ינון

Re: שאלה לאלון

ציטוט פורסם במקור על ידי yin
    אלון שלום
    אשמח אם תוכל להסביר מהו בדיוק יום ה- X ומהו יום הקום, מה המשמעות של כל אחד מהימים וכיצד ניתן לנצל אותם
    תודה
    ינון
    שלום ינון,

הייתי שמח להכנס להסבר של כיצד ניתן לנצל את יום הקום ויום האקס - אבל זה סיפור ארוך מדי ונדרשת כניסה לפרטים רבים מדי בשביל להעביר הכל במכה אחת. כמו כן נדרש בסיס מסויים של ידע מקדים על תהליכי שוק והבנה שלהם בשביל באמת לדעת מראש האם בשיטה מסויימת יופק בסופו של דבר רווח (ובאיזה טווח זמן) מניצול נכון של תאריכים משפיעים באג"ח.

לכן אנני מסוגל להעביר הכל כאן בפורום.

אני כן מאמין שזה חשוב ולכן אני מזמין אותך לצאט היום בערב -נראה לי בשבחרנו את הנושא. בצאט היום אני אסביר (כמיטב הבנתי) למה ניתן לנצל תאריכים בשביל לעשות רווח והשתדל לענות על השאלה אך לעשות את זה.

אך בסופו של דבר גם זה לא יהיה מספיק באמת.

בימים אילו אני בונה את קורס האג"ח פרי עטי. הקורס הזה לא בנוי כמו אף קורס אחר שניתן היום בשוק - שכן הוא לא רק נוגע בתיאוריה של הדברים אלא מכיל בתוכו תובנות וכלים שלדעתי יאפשרו לכל משקיע ליישם השקעות בצורה טובה יותר, באמצעות שיקולים וכללים שעל פיהם אני עצמי עובד (עד כה בצורה לא רעה בכלל) - חלקם בסתירה מוחלטת למה שמנסים להעביר לנו מומחים שונים בתחום!!!

במהלך הקורס אני כמובן הסביר בשיוק אך לעשות זאת בצורה מלאה, וזה כשלעצמו שיחת מונול של משהו כמו שעה (פלוס/מינוס - על השיטות הוהשיקולים השונים).

אבל אני בכל זאת רוצה לענות לפחות לחלק מהשאלה שלך כעת:
    מהם התאריכים המשפיעים בתשלום.

למעשה ישנם שלושה תאריכים משפיעים כפי שתוכל לראות בהצצה במצגת הסודית שאני עובד אליה בימים אילו:

[attachment=0:3m7ubpi8]יום קום ויום אקס - אגח.png[/attachment:3m7ubpi8]

יום הקום הנו היום האחרון למסחר לפני השינוי (תשלום, תיקון טכני...).

יום אקס היום העוקב שבתחילתו מבוצע הפיצול והתיקון הטכני.

יום התשלום - התאריך בו מבוצע התשלום בפועל לחשבונך.

מה עוד ניתן ללמוד מהשקף: שאני בעמוד 143 והשיעור הרביעי רק בתחילת כתיבתו - כלומר נפח החומר שיועבר בקורס הזה ענק!

אז מקווה לראות אתך היום בערב בצאט (20:00)...
    אלון פיאדה

"לימוד והעמקת הידע הפיננסי האישי הם חובתו של כל אדם בעידן בו אנו חיים"

האמור לעיל אינו מהווה חלופה לייעוץ אישי
    המותאם לצרכיו של המשקיע, ע"י יועץ מוסמך.
    הכותב עשוי להחזיק בני"ע בהם עסקה הודעה זו.

Re: שאלה לאלון

אלון שלום
    תודה על תשובתך ולכבוד הוא לי שנושא הצ'ט נבחר על סמך שאלתי.
    לצערי לא אוכל להשתתף בצ'ט, אולם מובן שאקרא את התמליל לאחר שהוא יעלה
    ינון

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •  
מידע ונתוני מסחר -למשתמשים מחוברים בלבד. הרשמה/התחברות