x

מציג תוצאות 1 עד 5 מתוך 5

נושא: עגת גבינה קרה ללא אפיה

עגת גבינה קרה ללא אפיה

250 גרם גבינה
    75 גרם אבקת סוכר
    בערך כוס מים על האש מורידים ומערבבים עם כפית מחוקה ג'ילטין
    ולערבב טוב
    קופסא שמנת מתוקה להקציף עם כף סוכר ברגע שעלה הקצפת מוסיפים עוד חצי קופסא שמנת מתוקה ולהמשיך להקציף קצת לפני שמסתימת פעולת ההקצפה
    לוקחים את תערובת הגבינה ומערבים בפעולת קיפול עם הקצפת ואז בסוף התהליך
    מוסיפים חבילה אינסטנט פודיג וניל עדיף לבן מערבבים הכל יחד טוב ויוצקים לתבנית ולמקפיא עדיף תבנית קפיצית
    מי שרוצה יכול להוסיף תחתית של טורט או בצק פריך אפויים ואז לצקת את התערובת מעל לאחר שהתערובת התקררה מספר שעות לפחות לילה אפשר לקשט כיד הדמיון עם החצי קצפת שנשארה עם תוספת חצי כפית סוכר להקציף ולקשט או להוסיפ פירות או למרוח ריבת אוכמניות או לפזר עוגיות טחונות של פטיבר מעל הכל כיד הדימיון

rema1
    אורח

Re: עגת גבינה קרה ללא אפיה

מנחם
    כל הכבוד....
    עדיף לקנות!!!!

שאפו

תודה
    רמה

רמה את צודקת בזכות מחשבה כמו שלך אני מתפרנס בכבוד

מנחם,
    תודה רבה - תמיד חלמתי על חברים קונדיטורים....(כי אוהבת לאפות אבל יותר לאכול) אבל יש לי כמה בעיות איתך -
    א. אתה תמיד מפרסם מתכון במשקל - כאילו המטבח שלי מלא באביזרים של מאפייה - ואפילו משקל אלקטרוני לדעת כמה זה 300-175 גרם אין לי...בקיצור - דבר אלי בכוסות.....

שנית - כתבת - "אינסטנט פודיג וניל עדיף לבן " ? כלומר???? לבן מלשון צח או לבן מלשון אשל???? המקסימום שאני מכירה זה פודינג אינסטנט צהוב חיוור......

חוצמזה - יש לי הצעה לסדר היום - מה עם מתכון שבועי (ולא רק בחגים) של עוגיות לחמים וסודות של קונדיטורים.
    חוצמזה - תודה (אל תבהל סתם נחתה עלי הרוח....)
    חג שמח!!!!
    R

יקירתי מתכון חייב להיות מדויק כוסות בכל בית שונים אז פעם אחת בחיים משקיעים במשקל אלקטרוני קטן ב100 שח לכל החיים ואז הכל הופך ליהיות סבבה
    לבן זה צבע לבן אינסנט פודינג לבן זה לא לבן או אשל כי יש צהוב כפי שאת יודעת אבל היום ישנם חנויות שמתמחות במכירת מוצרי קונדטוריה

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •  
מידע ונתוני מסחר -למשתמשים מחוברים בלבד. הרשמה/התחברות