250 גרם גבינה
75 גרם אבקת סוכר
בערך כוס מים על האש מורידים ומערבבים עם כפית מחוקה ג'ילטין
ולערבב טוב
קופסא שמנת מתוקה להקציף עם כף סוכר ברגע שעלה הקצפת מוסיפים עוד חצי קופסא שמנת מתוקה ולהמשיך להקציף קצת לפני שמסתימת פעולת ההקצפה
לוקחים את תערובת הגבינה ומערבים בפעולת קיפול עם הקצפת ואז בסוף התהליך
מוסיפים חבילה אינסטנט פודיג וניל עדיף לבן מערבבים הכל יחד טוב ויוצקים לתבנית ולמקפיא עדיף תבנית קפיצית
מי שרוצה יכול להוסיף תחתית של טורט או בצק פריך אפויים ואז לצקת את התערובת מעל לאחר שהתערובת התקררה מספר שעות לפחות לילה אפשר לקשט כיד הדמיון עם החצי קצפת שנשארה עם תוספת חצי כפית סוכר להקציף ולקשט או להוסיפ פירות או למרוח ריבת אוכמניות או לפזר עוגיות טחונות של פטיבר מעל הכל כיד הדימיון