x

מציג תוצאות 1 עד 10 מתוך 10

נושא: פשוט תענוג לקרוא את השרשור הזה

פשוט תענוג לקרוא את השרשור הזה

כבר מזמן הזהרתי מהאסטרטגיה המסוכנת הזאת. הייתי חייב לקרוא איך יגיבו עכשיו אלה שביצעו אותה ולמה התוחלת באסטרטגיה זו לרעתכם.
    נתחיל בקטלוג הכותבים. בבקשה לא להעלב. אין לי כוונה לפגוע אלא לנתח:
    1. קבוצת החזירים - הם לא הסתפקו בפרמיות הקטנות. הם עבדו חלקית חשוף. חלק בחרו להרחיק את ההגנות ל-2/3 סטרייקים כדי להרויח יותר. אתם יודעים מה סופו של חזיר?

2. הכבשים הלחוצות - הם בחרו לשפץ מיידית ועכשיו מפסידים כפול בגלל התיקון של המדד. סופם גם ברור. אם לא ישחטו היום, התוחלת שלהם שלילית.

3. הדרוסים על הכביש - אלה במקרה של פחד/לחץ נעמדים במקום כמו חייה מהופנטת שמסתכלת על פנסי המכונית. כנראה שהם ישרדו את המשבר הנוכחי אבל במשבר הבא המכונית תדרוס אותם.

הדרך לשרוד בתחום זה היא להמצא בנקודת סיכון/סיכוי קצת יותר מאוזנת. ניתן לצאת הפעם אבל פעם הבאה זה יהיה קטלני.
    הצלחות לכולם.
    סביון.

Re: פשוט תענוג לקרוא את השרשור הזה

סביון, איזו אסטרטגיה שבה היחס סיכון/סיכוי טוב יותר אתה מציע??
    אני אשמח לשמוע וללמוד.

סביון ידידי,

לאיזו אסטרטגיה אתה מתייחס ?
    של שחקן משבוע שעבר,
    של שחקן מהיום ,
    שוקת רחבה של דמי כיס,
    של משה,

" הדרך לשרוד בתחום זה היא להמצא בנקודת סיכון/סיכוי קצת יותר מאוזנת. ניתן לצאת הפעם אבל פעם הבאה זה יהיה קטלני. "

מהי נקודת סיכוי / סיכון יותר מאוזנת ?
    על מה היא מבוססת, על הקטנת הסיכון בצורה גדולה יותר מאשר הקטנת הסיכוי, או על ידי משחק ביווניות שיהיו יותר לטובתך ?

בברכה
    אין באמור יעוץ בכל צורה שהיא. המסחר בנגזרים מסוכן באופן מיוחד.
    הכותב אינו בעל רשיון לייעוץ/שיווק השקעות או ניהול תיקים (בתהליך רישוי)
    ייתכן ולכותב יש ענין אישי בנושא, תוכן ההודעה אינה מהווה תחליף
    לייעוץ המתחשב בנתונים ובצרכים המיוחדים של כל אדם

התכוונתי לכתיבת שוקת רחבה.
    אני עוד לא מסתדר עם כתיבת הודעות באתר זה.
    התכוונתי להגיב בתוך השרשור.

משתמש מכור
    שם פרטי
    גבעתיים, ישראל

סביון, אני די מסכים עם המסר שלך (ברובו) לפחות.
    עם זאת, תרשה לי להעיר לך על הסגנון, שהוא קצת קנטרני כלפי אנשי השוקתות... אנחנו משתדלים להפרות אחד את השני בצורה יותר מעצימה.

הדברים שלי נאמרים במיוחד שאני חושב שיש לך מסר חשוב להעביר.

הראל
    סביר להניח שאני צודק,
    אבל מאוד יכול להיות שלא...

ציטוט פורסם במקור על ידי harel4u
    סביון, אני די מסכים עם המסר שלך (ברובו) לפחות.
    עם זאת, תרשה לי להעיר לך על הסגנון, שהוא קצת קנטרני כלפי אנשי השוקתות... אנחנו משתדלים להפרות אחד את השני בצורה יותר מעצימה.

הדברים שלי נאמרים במיוחד שאני חושב שיש לך מסר חשוב להעביר.

הראל
    הי הראל,

הבנתי שאני אשמע פוגע ולכן אם תשים לב התנצלתי מראש שאין לי כוונה לפגוע באף אחד.
    המפגש בין כל כותבי השוקתות הרחבות רק מעצים את המיסקונספציה.
    אתם כמו הדור שלא ידע את יוסף. חסרי ניסיון ומרגישים שמצאתם תרנגולת עם ביצי זהב: הענקת ביטוח לזאבי המעו"ף (כל-כך הרבה חיות בשרשור אחד...)

שים לב איזה פאניקה תפסה אתכם בירידה הזאת. בסימולציות לא היה פחד להיות כל כך קרוב אבל במציאות פתאום מתגנבות חששות: אולי תמשכנה הירידות? אולי כדאי לסגור לפני שיהיה מאוחר מיד? אולי כדאי לדלג ולהתרחק? אם אין לכם כללים ברורים מראש, נדונתם לכישלון.
    בגלל היחס של סיכוי/סיכון הפחד מחלחל להחלטות שלכם ופוגע מראש בשיקול הקר שהנחה אתכם מההתחלה.

משתמש מכור
    שם פרטי
    גבעתיים, ישראל

ציטוט פורסם במקור על ידי סביון
    הי הראל,

הבנתי שאני אשמע פוגע ולכן אם תשים לב התנצלתי מראש שאין לי כוונה לפגוע באף אחד.
    המפגש בין כל כותבי השוקתות הרחבות רק מעצים את המיסקונספציה.
    אתם כמו הדור שלא ידע את יוסף. חסרי ניסיון ומרגישים שמצאתם תרנגולת עם ביצי זהב: הענקת ביטוח לזאבי המעו"ף (כל-כך הרבה חיות בשרשור אחד...)

שים לב איזה פאניקה תפסה אתכם בירידה הזאת. בסימולציות לא היה פחד להיות כל כך קרוב אבל במציאות פתאום מתגנבות חששות: אולי תמשכנה הירידות? אולי כדאי לסגור לפני שיהיה מאוחר מיד? אולי כדאי לדלג ולהתרחק? אם אין לכם כללים ברורים מראש, נדונתם לכישלון.
    בגלל היחס של סיכוי/סיכון הפחד מחלחל להחלטות שלכם ופוגע מראש בשיקול הקר שהנחה אתכם מההתחלה.
    קיבלתי
    ד.א.האנשים פה קיבלו כללים ברורים. מה הם עושים בפועל זאת אינני ממש יודע.
    אני באופן אישי מבצע שוקת לא כ"כ צרה, ורק כאסטרטגיה מישנית
    סביר להניח שאני צודק,
    אבל מאוד יכול להיות שלא...

סביון,

בחודשים ינואר עד אפריל הרווחתי 5% ומעלה לחודש לאחר מיסים ועמלות.
    הנזק שהיה יכול להיות היום אם היינו נופלים ב 5% נניח היה מחיקה של רווחים של חודש אחד ואולי אפילו פחות מזה.

עדיין נראה לי אסטרטגיה מובילה.
    וסיכמנו כבר שזה לא שגר ושכח.

בעקרון אני מקבל את הארות וההערות (אפילו את הטון )
    אבל מכיון שזהו פורום שבו אנחנו משתפים מהניסיון והטעויות היה נחמד אם בצד ההערות -שכללו את מכלל האפשרויות היתה גם הצעה בונה וקונקרטית

לכבוד סביון
    לאסטרטגיה זו שאתה הזהרתה עליו שהוא מסוכן ביותר..... כבר נכתב עליו ע"י שחקן מעו"ף שהוא הסולידית ביותר באופציות.....כמובן שצריך להצמד לכללים כמו כתיבה רחבה אם הגנות קרובות.... אם לזה אתה קורה מסוכן כנראה שאין לך מה לחפש באופציות.... ואין לי כוונה לפגוע אלא לנתח

אני לא אדם נאיבי שמאמין שאי אפשר להפסיד כסף באסטרטגיה הזו(אפשר להפסיד הרבה אם לא בוצע כראוי)... אבל אני חושב שאתה מפספס את העיקרון שזוהי אסטרטגיה בסיסית ממנה צומחות שאר האסטרטגיות, ולכן חובה לשלוט בה על בוריה כפי שצוין ע"י שחקן מעו"ף
    חלק מהערך של השוקת הוא היכולת של כל אחד לנהל אותו בחודשים הקשים...אלו שיודעים לנהל אסטרטגיה היו יוצאים אם מינימום נזק או אפילו ברווח

בהצלחה

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •  
מידע ונתוני מסחר -למשתמשים מחוברים בלבד. הרשמה/התחברות