x

מציג תוצאות 1 עד 10 מתוך 10

נושא: אסט' 3/5 - כ 20% רווח שבועי, נא לסגור במיידי !

אסט' 3/5 - כ 20% רווח שבועי, נא לסגור במיידי !

1135; 9:50
    בוקר טוב.
    האסטרטגיה שהניחה תנועה חדה, עם עדיפות לתנועה יורדת מגיעה הבוקר ליעדה, ולכן
    יש לסגור את האסטרטגיה במיידי !

כבר אמש רבים הגיעו ל 15% תשואה, וכמה מאות שקלים רווח ליחידה, אך בשל שדרוג האתר שהוביל לבעיות טכניות בחרתי שלא לסגור את האסטרטגיה,שכן זה היה עלול ליצור דיסאינפורמציה ותקלות. (האתר סייים את השלב הראשון בשדרוג, וכעת אנו נעלה את התכנים החדשים).

מכיוון שיעד הרווח הושג יש לבצע במיידי:
    קנית C1200
    מכירת C1180
    קנית 2יח' P1130
    מכירת P1150
    מכירת P1160

ברכות על הרווחים,

המשך יום טוב

Re: אסט' 3/5 - כ 20% רווח שבועי, נא לסגור במיידי !

סגרתי את האסטרטגיה עוד אתמול לפני סוף המסחר ברווח של 13.8% (בניכוי עמלות 11.8%).
    קניתי ב-2,390 ומכרתי ב- 2,720.
    עשיתי זאת למרות שלדעתי יש סיכויים טובים שהרווח עוד יעלה, כפי שבאמת קרה. מי שסגר הבוקר הרוויח עוד יותר, אבל צריך משמעת ברזל. יעד זה יעד!!! (מה עוד שעברנו אותו בכיף).
    תודה שחקן.
    השאלה עכשיו היא מה הלאה...

שאלה שעלתה במהלך החיים של האסטרטגיה הזאת אצלי, וכנראה גם אצל חברים נוספים, כולל אולי גם אצלך שחקן, היית האם היעד של 10% הוא כלל ברזל, כלומר ברגע שנוגעים בו מייד סוגרים מבלי להפעיל שיקול דעת?
    במהלך האסטרטגיה הזאת, מגמת הירידה הייתה די חזקה (ואולי עודנה) ועימה סיכויים טובים מאוד לרווח ניכר אם משאירים את האסט' פתוחה למרות שעברנו את היעד של 10% ולמרות הסיכויים (כנראה לא כל כך גדולים) גם להפסיד את ה-10%.

אשמח לשמוע דיעות.

תודה 300 שקל רווח

בוקר טוב, אני חדשה כאן באתר, אשמח לקבל מעט עזרה וכיצד פועלות ההמלצות שלך? האם יש לבצע את הקניות בזמן כתיבת ההודעה? למשך כמה זמן ואיפה אני רואה את העדכונים?. ממה שאני קוראת באינטרנט יש לאתר הזה הצלחה רבה. כל הכבוד ויישר כוח !!! מקווה להשיג אפילו 5% בימים קשים אלו, שבהם "חטפתי" חזק מאוד.

ציטוט פורסם במקור על ידי שושה מחשושה
    בוקר טוב, אני חדשה כאן באתר, אשמח לקבל מעט עזרה וכיצד פועלות ההמלצות שלך? האם יש לבצע את הקניות בזמן כתיבת ההודעה? למשך כמה זמן ואיפה אני רואה את העדכונים?. ממה שאני קוראת באינטרנט יש לאתר הזה הצלחה רבה. כל הכבוד ויישר כוח !!! מקווה להשיג אפילו 5% בימים קשים אלו, שבהם "חטפתי" חזק מאוד.
    העצה הכי טובה שלי אלייך היא לקחת קורס בנושא ולתרגל את העניין עם כסף לא אמיתי לפני שאת מתחילה לסחור בכסף אמיתי.

ברור שקורס זה תמיד טוב, למדתי מנהל עסקים, כך שיש לי הבנה בסיסית בנושא. פשוט ביקשתי קצת הסבר לגבי האתר. כמובן לא עבודה פרטנית !!!!. תודה בכל מקרה על ההמלצה. :P

תודה שחקן על אסטרטגיה מעולה וריווחית
    סגרתי הבוקר עם 17% תשואה

Long

GSK - באיזו מערכת אפשר לסחור בכסף לא אמיתי? הייתי מעוניין להתנסות לפני מסחור "רטוב"

תודה

ציטוט פורסם במקור על ידי davidcohn
    GSK - באיזו מערכת אפשר לסחור בכסף לא אמיתי? הייתי מעוניין להתנסות לפני מסחור "רטוב"

תודה
    סימולטור
    http://www.optionline.co.il

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •  
מידע ונתוני מסחר -למשתמשים מחוברים בלבד. הרשמה/התחברות