x

מציג תוצאות 1 עד 4 מתוך 4

נושא: היום אני מתחיל לאסוף מחדש

היום אני מתחיל לאסוף מחדש

מחר 10.5.2010יום ירוק לחלוטין בכל העולם.וכל מה שהיה היה טוב לאיסוף ב9.5שלא תגידו חבל לא ידענו

Re: היום אני מתחיל לאסוף מחדש

- מנחם, בוקר טוב, אני לא יודע אם מחר, יום שני, יהיה יום ירוק לחלוטין, והלוואי וידעתי, כי כל מה שאני יודע זה שיהיו היום מחירים טובים לאיסוף ביחס ליום חמישי שעבר, אבל אתה העלת כאן את שאלת מיליון הדולר: "האם מישהו/י מוכנ/ה להתנבא מה יהיה היום? אז אני אשליך את נפשי מנגד ואשימה נפשי בכפי למרות שניתנה הנבואה לשוטים, ואם כן, אז איך תפתח ת"א25?

- אני מהמר על פתיחה אנגלית שתוריד את מדד ת"א-25 במסחר הפתיחה אל מתחת ל-2.5%-, והירידות יתפסו תאוצה במסחר הרצף, ואולי נרד גם אל מתחת ל-3%-, והמינימום התוך יומי יקבע בצהרים או זמן קצר אחריו, למה? מדוע?

- כי שרי האוצר של האיחוד ייפגשו היום (א') בבריסל ויכנסו מסיבת עיתונאים, בה הם צפויים לספק פרטים נוספים על "קרן הייצוב" אז למה ומדוע אמורה ת"א25 לקנות את הלוקש הזה?

- כי היינו בסרט הזה ביום ראשון הקודם, ובאותה פסגה נתנו מנהיגי האיחוד גושפנקא סופית לחבילת הסיוע ליוון בהיקף של 110 מיליארד אירו, ות"א אכלה את הבלוף הזה וסגרה חיובי חיובי, והתרסקה בימים שלישי+רביעי, אבל למרות זאת הפעם זה שונה, למה? מדוע?

- כי הקמת "קרן הייצוב" תמנע את התפשטות משבר החובות מיוון למדינות אחרות, ותבלום את הצניחה באירו, ונשיא צרפת, ניקולא סרקוזי, אמר בסיום ישיבת החירום בה הוצהרו הצעדים כי "לפני פתיחת המסחר באסיה כבר יהיה לנו מנגנון מיוחד המיועד להגן על האירו", אז מדוע ולמה זה אמור להשפיע עלינו בצהריים או זמן קצר אח"כ?

- כי הצעדים המעשיים יוכרזו היום, בזמן אמת של ת"א25, במסיבת עיתונאים שבה יספקו מנהיגי האיחוד פרטים מדויקים על "קרן הייצוב", כמו למשל היקפה ותנאי קבלת הכספים ממנה, ות"א25 תזכה להיות הראשונה המגיבה על מסיבת העיתונאים, וכל משקיעי דרום מזרח אסיה יסתכלו עלינו בשבע עיניים כדי לדעת איך וכיצד להגיב מחר בפתיחות המסחר שלהם, ואנחנו כמובן שלא נאכזב אותם, אז מה כדאי לנו לעשות היום?

- למזלנו יש לנו את "שחקן" היושב על המדוכה, ושובר את הראש, וחושב בשבילנו מה לעשות? והוא תמיד מצליח, אז שבוע טוב, ובהצלחה לכולם, תודה
    __________________________________________________ _______________

להערכתי, זה בפירוש לא הזמן.
    יתכן כי שני יהיה ירוק בכל העולם, אך במבט חודשים, שבועות ואף ימים קדימה איני מוצא
    כל סיבה שהמגמה תתהפך.
    ארחיב כמובן בסקירה ובאסטרטגיה.
    בכל מקרה - המון בהצלחה.

יכול ליהיות שאתה צודק ויכול ליהיות שלא
    אבל הביטחון שלך ממש לא במקום
    תיזהר-המגמה לא ברורה
    אתה פשוט לוקח צד

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך