x

עמוד 1 מתוך 2 12 אחרוןאחרון
מציג תוצאות 1 עד 10 מתוך 14

נושא: עזרה -קיבלתי כסף ממכירת דירה (ירושה) שהושקעו עד יום א בפק"מ

עזרה -קיבלתי כסף ממכירת דירה (ירושה) שהושקעו עד יום א בפק"מ

שלום
    קיבלתי לפני מספר חודשים סכום נאה ממכירת דירת ירושה (1.05M) ועד ליום א 2.5 הם הושקעו בפק"מ.

פקיד ההשקעות בבנק אמר שפשר לקבל תשואה נאה בשוק המניות ורכש לי קרנות נאמנות מנייתיות
    נכון להיום לאחר 3 ימים בלבד אני מופסדת מעל 10% מההשקעה ( כ -95,000 א"ש הפסד) וכל זה בשלושה ימים , וממה שאני קוראת כאן מחר צפויה מפולת בשוק של לפחות 5% אחוזים

מה אתם מציעים לי לעשות ?

תודה
    גב. כהן :roll:

Re: עזרה -קיבלתי כסף ממכירת דירה (ירושה) שהושקעו עד יום א בפק"מ

פקיד השקעות חסר אחריות. ממתי שמים את כל הביצים בסל אחד? ממתי קונים במחירי שיא? חוץ מזה, משיא כל הזמנים ועד עכשיו, המדד ירד 6.5%. אז איך בשלושה ימים את מופסדת 10%? במה נמצא הכסף? כמה עמלה שתו לך על הקניה הזו (יש לזה שם יפה: "שיעור הוספה", אבל בתכלס זו עמלה)? משהו מסריח כאן לקילומטרים. בלי עוד מידע מדוייק על מה עשו לך שם, אי אפשר לדעת.

מבחינת השוק, אי אפשר היום לתת לך הבטחות מה יהיה. בכללי אני לא רואה סיבה למפולת. לגבי 5% מחר, נראה לי שטויות במיץ. אפילו הספרדים בעצמם ירדו ב 3% בלבד. קצת פרופורציות.

שלום ,

מצטרף לדעתו של דמי כיס , ממש חוסר אחריות מצד היועץ בבנק, למרות שזו דרכם כדרך "ליגיטימית" ומלבד לדחוף לקוחות לקרנות אין הם באמת רואים את טובת הלקוח מול מצב השוק.

קטונתי מלהמליץ על דרך פעולה אך אם ברצונך להתעניין בקרן הגידור שמנהל שחקן מעוף אשמח להעביר פרטים בנושא.

בברכת הצלחה,

לירן מורנו, עו"ד

050-7816842
    המידע המוצג בפורום הנ"ל אינו מהווה ייעוץ משפטי או תחליף לו ואינו מהווה המלצה לנקיטת הליכים או להימנעות מהם. כל המסתמך על המידע בכל דרך שהיא עושה זאת על אחריותו בלבד ומסיר מעורך הדין וממנהלי האתר כל אחריות.

נשמע תמוה שפקיד בבנק המליץ על השקעה כזאת, בטח בסכומים כאלה ולאור הימים האחרונים. בהתעסקות עם סכומים גדולים, בודקים את הדברים לפני, גם אם נאמר שהקרנות בטוחות יותר מהשקעות אחרות. ברור שעדיף לפזר את הסכום ולא להשקיע את כולו במקום אחד וגם כשמשקיעים, לא בחשיפה גדולה למניות בתקופה הקרובה. אפשר לקרוא על אפיקי ההשקעות באינטרנט, לברר בשיחה מעמיקה יותר בבנק (לאו דוקא אצל אותו פקיד) ואז לראות לקראת מה הולכים. לעניות דעתי, על מנת לצמצם נזקים, שווה לעשות מאמץ כדי לא להפסיד עוד בימים הבאים.

בהחלט ייתכן שהשוק ירד 6% וקרן תרד 10%
    האם אותו פקיד הוא יועץ השקעות ?
    האם חתמת על הסכם ייעוץ ?
    מה הייעוד של הכסף הזה ? לאיזה פרק זמן אתה מתכוון להשקיע אותו ?
    ייתכן שתוכל לתבוע מהבנק את ההפסדים אם כל ההשקעה הזו נעשתה שלא כדין.
    בכל מקרה, מה שקרה זה שאתה ניכנסת למניות בזמן הגרוע ביותר לתוך שוק מנופח
    ועוד הכנסת את כל הכסף למניות שזה לקיחת סיכון גבוה ביחס לאפיקים אחרים.

Long

ציטוט פורסם במקור על ידי גברת כהן על סקטים
    שלום
    קיבלתי לפני מספר חודשים סכום נאה ממכירת דירת ירושה (1.05M) ועד ליום א 2.5 הם הושקעו בפק"מ.

פקיד ההשקעות בבנק אמר שפשר לקבל תשואה נאה בשוק המניות ורכש לי קרנות נאמנות מנייתיות
    נכון להיום לאחר 3 ימים בלבד אני מופסדת מעל 10% מההשקעה ( כ -95,000 א"ש הפסד) וכל זה בשלושה ימים , וממה שאני קוראת כאן מחר צפויה מפולת בשוק של לפחות 5% אחוזים

מה אתם מציעים לי לעשות ?

תודה
    גב. כהן :roll:
    גב. כהן היקרה,

בתשובתי אתייחס לשתי אפשרויות (כרגע הסיכוי 50%/50%) בעלות סיכוי זהה , מנקודת ראותי:
    1. הסיפור שלך אינו אמיתי - ובמקרה זה לא אתעכב על הסיבות שמביאות אותי להנחה זו, אלא די כי אומר שבהודעתך הנ"ל לא חסרים אינדיקטורים לכך כי זהו המצב.
    2. הסיפור שלך אמיתי - ואז, לא יהיה טעם לומר לך כי אף אחד אינו אשם (ובטח שפקיד הבנק לא, ולא נהג בחוסר אחריות) - אלא רק את הנך חסרת אחריות, מכיוון שפנית ליועץ בבנק, שבמקרה הטוב מבין בגבינות צהובות, בפיצוחים או בירות מהחבית. יועץ השקעות ממוצע, בבנק, מבין בהשקעות כמו שאני מבין בהיסטוריה של שבט ה "יוצ'אנגיסים" מדרום מנצ'וריה.
    לא יהיה טעם לומר לך זאת, מכיוון שכבר חווית זאת בכיסך, אבל כן יהיה טעם לומר לך למצוא מנהל תיקי השקעות פרטי, מקצוען, ולהתייעץ איתו.

בברכה
    אין באמור יעוץ בכל צורה שהיא. המסחר בנגזרים מסוכן באופן מיוחד.
    הכותב אינו בעל רשיון לייעוץ/שיווק השקעות או ניהול תיקים (בתהליך רישוי)
    ייתכן ולכותב יש ענין אישי בנושא, תוכן ההודעה אינה מהווה תחליף
    לייעוץ המתחשב בנתונים ובצרכים המיוחדים של כל אדם

אין מה להוסיף לטרוח לענות. זו הייתה מבקרת של רגע.

תודה לכולם על העצות
    נכון להיום (שערים של יום חמישי) אני מופסדת 135 א"ש על ההשקעה
    ומחר יום א' אני מתכוונת לחסל את כל התיק

התייעצתי עם רב העיר והוא אמר לי לא יועץ השקעות ולא קרן גידור , לא גדר ולא עירוב
    למכור הכל ומהר בכל מחיר כי לפי נבואת הנביא יחזקאל מדדי הבורסה אמורים לרדת ב-30% עד סוף מאי 2010.

הרב מסתמך על שיחה של "הרנטגן" עם נוחי דנקנר

ו"הרנטגן עצמו" יש לו יוצץ יהודי שמייעץ לגויים בלונדון ובינתיים כל התחזיות שלו עבדו

הוא צפה את כל התנהגות הדולר וגם את התנהגות הבורסה ב-10 שנים האחרונות באופן מדוייק

ולכן אני מוכרת הכל כי יכול להיות יותר גרוע

אם הנביא יחזקאל יודע שהבורסה תרד 30%, למה למכור? למה לא לקנות שורטים?
    אשמח לשמוע היכן מפרסם הנביא יחזקאל את סקירותיו על השוק ההון, ממה שאני שמעתי הוא בומבה של נביא!

ולמנהלי האתר אני ממליץ למחוק את כל השרשור הזה, למרות חופש הדיבור נראה לי שיש גבול למה שאנחנו צריכים לסבול. כל ההתקשקשות כאן לא תורמת דבר לאיש.

וגברת כהן, ד"ש לנביא יחזקאל.

ציטוט פורסם במקור על ידי a180
    א
    אשמח לשמוע היכן מפרסם הנביא יחזקאל את סקירותיו על השוק ההון, ממה שאני שמעתי הוא בומבה של נביא!

וגברת כהן, ד"ש לנביא יחזקאל.
    גדול

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •  
מידע ונתוני מסחר -למשתמשים מחוברים בלבד. הרשמה/התחברות