תבנית רו"כ הפוכים יעד 1,242 דולר לאונקיה. תמיכה ראשונה בשער 1,130. תמיכה שניה בשער 1,110. כל עוד מעל התמיכות הנל יעד 1,242 ואפשרות להמשך מהלך עולה עד 1,300.
תבנית רו"כ הפוכים יעד 1,242 דולר לאונקיה. תמיכה ראשונה בשער 1,130. תמיכה שניה בשער 1,110. כל עוד מעל התמיכות הנל יעד 1,242 ואפשרות להמשך מהלך עולה עד 1,300.
תלוי מאיזה זוית מסתכלים
בהצלחה
ג'קי
איתותי שפל/סיכון והתנהגות מחזורי מסחר
נלמדים בקורס לניתוח טכני המתקיימים בת"א ובחיפה.
פרטים בפורום "קורסים והשכלה"
ג'קי - אומנם התבנית שציירת נראת כמו ראש וכתפיים אבל יש בעיה עם תנועת המחירים האחרונה שכן היא חצתה את גובה הכתף הימנית. נוסיף לזה את העובדה שכתף ימין וכתף שמאל לא באותו גובה. כמו כן, בהסתכלות ארוכת טווח של שנה וחצי - מחירי הזהב נעים בתוך תעלת מחירים עולה מחודש נובמבר 2008. הסידור של ההמוצעים הנעים הוא חיובי. כרגע מאחר ואני מניח שהמגמה העולה היא השולטת בטווח הארוך. ישנם 2 גלים עולים ו 2 גלים מתקנים בשלב זה ולכן אני מצפה לעוד גל 1 עולה לפחות... כמו כן, גל מתקן 2 (שהינו גל 4 למהלך) אינו חודר לתחומו של גל מתן 1 (גל 2 של המהלך), דבר שמחזק את מה שאני חושב. אני צופה מהלך שיפרוץ את השיא ב 1,226 כאשר יעד ראשון הינו 1,242 ויעד שני פוטנציאלי נמצא באזור 1,300 דולר לאונקיה
עדכון לזהב - מאז הניתוח האחרון שהעלתי הזהב הספיק להתחזק בקצת יותר מ 2%. הפריצה של רמת 1,150 דולר לאונקיה הינה איתות טכני חיובי נוסף. פריצה של השיא האחרון ברמת 1,169 תאפשר המשך מהלך עולה לעבר השיא ברמת 1,226 ואחכ לעבר היעד בשער 1,242. תמיכה קרובה כרגע בשער 1,145-50 אבל כל עוד מחיר הזהב ממשיך להיתמך מעל רמת 1,124 דולר לאונקיה הכיוון הוא למעלה לעבר היעדים.
מתנד MACD וסטוכסטיק תומכים בהמשך מהלך עולה
אני מניח שהיום הזהב סיים את התיקון המינורי כאשר הגיע ליעד שהצבתי בשער 1,145 וחזר למעלה בצורה אגרסיבית. פריצה של 1.168 ואנחנו בדרך ל 1.226 ואחכ 1,242.
בהצלחה למחזיקים.
עדכון טכני לזהב - זווית נוספת
התבססות מעל רמת מחירים 1,160 תנאי להמשך מגמה עולה בטווח הקצר.
התבססות מעל אזור 1,173 איתות חיובי נוסף.
יעדים: 1,226, 1242, 1300
יעדים בתוקף כל עוד מחיר הזהב נותר מעל התמיכה ב 1,185 (השפל של כתף ימין של תבנית ראש וכתפיים הפוכים).
צירפתי הפעם את מתנד ה DMI - אחד המתנדים האהובים עלי, מומלץ לקרוא עליו על ידי חיפוש בגוגל. חשוב להדגיש שאין להסתמך על מתנד זה לקבל החלטות אבל הוא בהחלט תומך בתמונה הכללית.
הערה אישית: אחד הגרפים היפים והאהובים עלי ביותר, במקום להלחם בשוקי המניות יש דברים הרבה הרבה הרבה יותר ברורים וקלים לונגגגגגגגג ברור כרגע .......
בהצלחה
הזהב הגיע ליעד שניתן לו בתחילת הסקירה וכרגע נסחר מעל שער 1,242.
אחלה טרייד
בהצלחה
שאלה: האם יש סיכוי לתיקון מטה בקרוב של המתכת, המאפשרת הזדמנות קנייה?
לאחר תיקון יורד אני מאמין שהזהב עשוי להמשיך להתחזק עד לרמת 1,300 נקודות. יחס סיכוי/סיכון מבחינה טכנית אינוחד משמעי בשלב זה ומצדיק רכישה ברמות אלו אם כי פריצת השיא הקודם בשער 1,226 מהווה איתות טכני חיובי.
גרף יועלה בהמשך.