x

מציג תוצאות 1 עד 5 מתוך 5

נושא: סקירה טכנית שבועית על מדדי ישראל

סקירה טכנית שבועית על מדדי ישראל

להורדת קובץ PDF של הסקירה נא לחצו בקישור הבא

http://www.jackbar.net/pdf_files/16-04-10.pdf

חג שמח
    ג'קי
    איתותי שפל/סיכון והתנהגות מחזורי מסחר
    נלמדים בקורס לניתוח טכני המתקיימים בת"א ובחיפה.
    פרטים בפורום "קורסים והשכלה"

Re: סקירה טכנית שבועית על מדדי ישראל

שלום ג'קי.

ראשית תודה רבה על הסקירות היסודיות והמעשירות. בסקירות אלו נחשפתי בפעם הראשונה לשיטת KAGI. ועל כך ברצוני לשאול מספר שאלות.

א. היום כנראה אנו עוברים לשורט ע"פ שיטת KAGI. מכיוון שאני מתכוון להיכנס בפעם הראשונה. ברצוני לשאול האם נהוגות שיטות כניסה למסחר. לדוגמה: האם לחלק את הסכום למנות? האם נהוג להעזר בו להגנות? האם גופים או מוסדות עובדים עם שיטה זו.

ב. בניתוח טכני לת"א 25 הזכרת את נקודת 1212 כנקודה קריטית. ע"פ שיטת KAGI נקודה זו מעבירה אותנו לשורט. האם שיטת KAGI כמערכת אוטמטית בכל זאת נעזרת בכלים דומים של ניתוח טכני?
    ומהיא בכלל מערכת אוטומטית? האם שיקול הדעת היחיד שצריך להפעיל הוא כניסה ויציאה?

תודה רבה. אני מקווה שאני לא מכביד עם השאלות הארוכות

בהצלחה.

ג'קי שלום רב,
    ראשית תודה רבה על ניתוח מעמיק ומקצועי מאד.
    מעניין לשמוע לאן לדעתך פני המעו"ף מועדות, כעת לאחר שהבנקים מתחת ל 1280 והמעו"ף מתחת ל1200? שתירמות שציינת כחשובות.
    שבת שלום.

ציטוט פורסם במקור על ידי ג'קי ברוך
    להורדת קובץ PDF של הסקירה נא לחצו בקישור הבא

http://www.jackbar.net/pdf_files/16-04-10.pdf

חג שמח
    ג'קי

לדעתי
    ואם אכן הפורום חשוב
    את עדכוני KAGI יש לעדכן כאן בפורום ,במידה ומתבצע שינוי במהלך השבוע
    שכן בסקירה הנפתחת בפורום ניתן לעקוב אחת לשבוע
    אבל אם מתבצע שנוי באמצע שבוע עקב נתונים חריגים ,אני כן חושב שיש לעדכן
    ואפילו בשרשור נפרד לצורך זה ,כמו שחקן מעוף
    שמודיע בראש כל שרשור על שנויים דחופים

תשובות:

1. שיטת KAGI הינה שיטה לביצוע פוזיציות על מניות ומדדים בצורה אוטומטית לפי נתוני סגירה שבועיים.

2. לא יודע אם מוסדיים משתמשים בשיטה או עוקבים אחר השיטה בסקירות שלי.

3. השיטה היא אוטומטית לחלוטין, אינה מסתמכת על פרמטרים נוספים ואינה יודעת לעשות דבר מלבד להיכנס ללונג או לשורט. בכל מקרה תמיד תהייה פוזיציה פעילה היות וסגירת לונג לפי השיטה מעבירה מיידית לשורט וההיפך.

4. מכיוון שהפוזיציה אינה מגיבה בזמן אמת לשינויים אלא רק לקראת סיום המסחר של יום חמישי עליך לקחת בחשבון שהמדד יכול להיות כבר רחוק מרמת הסטופלוס ובכך חלילה לגרום להפסד גדול יותר. לפיכך, סך ההשקעה אמור להכיל בתוכו אפשרות להפסד גדול יותר מהצפוי.

5. עצמאי בשטח - ביום שני תתפרסם כאן הסקירה השבועית ותוכל לדעת את דעתי לגבי המשך הדרך במדדי ישראל

6. אריה ידידי, מכיוון ששיטת ה-KAGI היא על בסיס סגירה שבועי אין מה לעדכן במהלך השבוע וכל אחד יודע האם הפוזיציה ממשיכה או נסגרה.

בנוסף, אני משתדל מאד להיכנס לפורום ולענות על שאלות בזמני החופשי כולל כניסה לצ'אט אחת לשבוע וניתוח מניות. את זה אני לא עושה בשום מקום אחר וזהו הפורום היחידי בו אני כותב כך התחייבתי בפניכם וכך אני עושה. אבל... כפי שאתה יודע את רוב זמני אני מקדיש למנויים באתר שלי שמשלמים כסף כדי לדעת על שינויים בזמן אמת ואין בכוונתי לירות לעצמי ברגל. אני משתדל למצוא את האיזון המתאים בין העשרת הפורום לבין אי פגיעה במנויים שלי. לבנתיים אני חושב שזה עובד נהדר.
    איתותי שפל/סיכון והתנהגות מחזורי מסחר
    נלמדים בקורס לניתוח טכני המתקיימים בת"א ובחיפה.
    פרטים בפורום "קורסים והשכלה"

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •  
מידע ונתוני מסחר -למשתמשים מחוברים בלבד. הרשמה/התחברות