x

עמוד 2 מתוך 4 ראשוןראשון 1234 אחרוןאחרון
מציג תוצאות 11 עד 20 מתוך 34

נושא: אני נכנע! אינני מסוגל לנצח את המדד! שלום ולא להתראות.

Re: אני נכנע! אינני מסוגל לנצח את המדד! שלום ולא להתראות.

wwoof תדע שככל שהנפילה יותר גדולה כך ההזדמנות יותר גדולה אל תתייאש ותעשה חושבים במה טעית אולי התלהבת יותר מדי שהגעת למצב בו אתה משלם 5670 ש"ח רק על תוכנת גרפים בסכום זה יכלת להרשם לקורס ( אופציות חוזים עתידיים או כל דבר אחר .. ) דונאלד טראמפ כותב בספרו "איך להתעשר" שבתחילת דרכו הגיע להפסדים של מליוני דולרים אז אתה כבר מתייאש ? חבר טוב שלי נזרק מבית הספר על התנהגותו ועל ציוניו הכושלים הוא גם יכל להתייאש אבל היום בבית הספר שאליו הוא נזרק הוא המצטיין (אני בכיתה י)בקיצור תקח את הזמן שלך , תלמד , תחשוב מה לתקן ותבין שאין כסף קל ורק אז תחזור עם שאיפות חדשות ומטרות חדשות ותגיע רחוק בכל תחום שתרצה .בהצלחה........ותגיב

ציטוט פורסם במקור על ידי HRL
    wwoof,
    לפני שנים רבות ביצעו בטכניון בחיפה ניסוי מדעי ורשמו את התוצאות.
    להלן פרטי הניסוי:
    לקחו זבוב קשרו אותו בחוט קצר פן יברח ופקדו עליו- "קפוץ!"
    הזבוב קפץ. תלשו לו רגל אחת ופקדו עליו "קפוץ!"
    הזבוב קפץ. תלשו לו רגל שניה ופקדו עליו "קפוץ!".
    הזבוב קפץ. תלשו לו רגל שלישית, ופקדו עליו "קפוץ!".
    הזבוב התנודד קמעא- אך בכל זאת קפץ. תלשו לו רגל רביעית, ופקדו עליו "קפוץ!".
    הזבוב כואב ובוכה, התאמץ- וקפץ. תלשו לו רגל חמישית, ופקדו עליו "קפוץ!".
    הזבוב לא ידע את נפשו מכאב וצער- התאמץ, אסף את שארית כוחותיו ועל רגלו הנותרת קפץ. תלשו לו את רגלו השישית והאחרונה, ופקדו עליו "קפוץ!
    והזבוב לא קופץ. קראו לו "קפוץ!" והזבוב לא קופץ. צעקו לו "קפוץ!" והזבוב לא קופץ.

רשמו הסטודנטים את מסקנת הניסוי:

"זבוב בלי רגליים- אינו שומע!"

ובכן ידידי, לא אכביר מילים בתקווה שהרמז ברור.
    לפני שאתה ממהר להסיק מסקנות (בין שגויות ובין נכונות) האם בדקת את מתודולגיית ההשקעה שלך? האם ניתוח טכני הוא הדרך האולטימטיבית לבחינת תיקי השקעות? (רמז: לא!), האם בדקת את צורת ניהול הכספים שלך? האם בדקת את דרך קבלת ההחלטות שלך? האם בדקת חלופות?
    אם ביצעת את הכל ועדיין אתה סבור שזו ההחלטה הנכונה (כפי שאגב מחקרים רבים מוכיחים) לא נותר לי אלא לאחל לך את ברכת הדרך. ואם יש מקום לבחינה נוספת- בשבילך- עשה זאת

תהא החלטתך אשר תהא- בהצלחה!

wwoof שלום

למרות שאני לא כ"כ הרבה זמן בשוק (בערך שבועיים) אבל נדמה לי שאתה יכול למשל לחסוך על תוכנות לניתוח, כמעט 6K זה המון כסף לשלם יש אפשרות לנתח כל דבר שזז בשוק ההון חינם אין כסף למה לשלם כסף מילא אם אתה מרוויח נווו אבל אם אתה טוען שאתה מפסיד למה לשלם כסף נוסף על תוכנה לניתוח גרפים בזמן שיש חינם אין כסף

יום טוב והצלחות

בנוסף למה שאמרו כאן אחרים:
    מדריך לקיצוץ בהוצאות מסחר:
    1. להשיג תוכנה לניתוח טכני חינמית (הנתונים לא יהיו זמן אמת אבל למי שלא סוחר תוך יומי זה מספיק). לדוגמא: BIZTRADE
    2. לעבור מבנק לבית השקעות
    3. להשתדל להמעיט במספר הפעולות והביצועים (אם זה אומר לשנות שיטת מסחר אז לשנות)
    4. להגיש דו"ח מס הכנסה - לקבל החזרים על מס שנגבה בשנים בהן היו גם הפסדים. ולהעביר הפסדים התקזז איתם על רווחים.

וואו.
    אני מזדהה עם הדברים .שיהיה בהצלחה וקרא את ההמלצות שכתבו קודמיי ,חלקם נבונות מאוד (בתור התחלה הפסק את התוכנות, ועבור מיד לבית השעות)

אנשים,

ריגשתם אותי וחיממתם לי את הלב.
    זה מרגיש לי כמו מסיבת פרידה, לאחר 4 שנים של מסירות, עבודה קשה, הצלחות ואכזבות, ועכשיו אני יוצא לדרך אחרת עם איחולים מכל עבר. תודה.

effim,
    נכון, 20% הפסד ב4 שנים זה באמת לא סוף העולם, וגם לא מדובר ב20% מכל ההון האישי שלי, אני לא מאלה שמסכנים הכל. תודה רבה על העצות הבונות. הצטערתי לקרוא על הביצועים הלא כל כך טובים שלך, אני מאחל לך המשך הרבה הרבה יותר ורוד.

דמי כיס,
    צודק בכל מילה. תודה ובהצלחה גם לך.

CORMORAN,
    תודה על העצה. גופים אחרים יודעים לקחת 2% עמלה שנתית על סכום תיק ההשקעות. כמו כן, אין ביכולתם לממש רווח או למכור את התיק כשמתחילה מגמה יורדת במגמה מישנית (או מפולת רחמנא לצלן). לא תודה. יחד עם זאת אני מקבל את העצה לגשת ולקבל עצה ממישהו מוסמך לגבי השקעה סולידית ארוכת טווח. תודה.

HRL,
    ניסיתי ה-כ-ל ! ההחלטה שלי לא לעסוק במסחר במניות היא סופית, והיא הנכונה עבורי, ומתאימה לאישיות שלי. תודה רבה על האיחולים, ובהצלחה גם לך.

מורנו לירן
    אני משתדל לא להחמיר עם עצמי. אבל אין מה לעשות, יש רגעים שפשוט צריך להודות בזה, ולהגיד די! ואני מאוד שמח שהגעתי לנקודה הזאת. תודה ובהצלחה.

magicalmoon,

sun99,
    אני אתגעגע אליך. בעצם לא, אני לא הולך לשום מקום.
    כמובן, זה בדיוק מה שאני עושה. אני מחכה על הגדר לעיתוי יותר טוב. אם אני אחליט אוסטרליה, אז מדד האול אור, יחסית קל לניתוח, יותר מכל מדד אחר.
    בהצלחה.

ydliron,
    חן חן. אני איתך. אני מקווה שאוכל לעדכן את הפוסט הזה בעוד שנה או 3 או 4 עם תוצאות יותר טובות. אני מקווה להיות הניסוי שאולי כולם ירצו לראות את תוצאותיו.. אא"כ יש פה מישהו שכבר עושה את זה, ויכול לעדכן אותנו שבסה"כ הוא מורווח ב4 שנים האחרונות. יש כאן אחד כזה? הלוואי וכן. תנו תקווה.

אחנתון,
    כמו שאמרת אין נוסחת קסם. אין וודאות ואין הבטחות. דווקא אופציה 4 (אוסטרליה) היא אחת היותר בטוחות שנראית לי. אפילו אין בה אלמנט של סיכון במקרה של עימות צבאי ישראלי עם אירן, כי למעשה, הדולר צפוי לעלות במקרה כזה. איזה הפסד אאלץ לספוג כדי לזהות תחילת מגמה יורדת או מפולת? 7%? זה ממש לא הרבה, והסיכוי שזה יקרה בשוק שוורי, הוא לא גבוה. (היום ספציפית הוא בוודאי לא העיתוי הנכון לקנות.). בהצלחה.

מאור448 ,
    איפה אני הייתי בגיל שלך? כל הכבוד לך. זו הדרך, להתחיל צעיר. התשלומים על התוכנה פרוסים ע"פ 4 שנים. אל תדאג, גם על קורסים שילמתי 6500 ש"ח, אבל לא ציינתי זאת כחלק מההוצאות, כמה אפשר להתלונן? על education צריך לשלם! זה לא קשור .. בהצלחה בבגרויות, אבל אני מאחל לך שלא תצטרך לעשות אותם

qjol,
    אתה צוחק עליי? אתה כבר שנים פה.
    אני מודה, התמכרתי לתוכנה. יש בה תכונות שלא מצאתי בשום מקום, כגון נוחות משתמש רשימות מעקב וכו. אבל כנראה שזה הזמן להפרד ממנה. בהצלחה.

gsk,
    1. BIZTRADE, מכיר.
    2. בית השקעות - אני כבר 4 שנים שם.
    3. כמובן שניסיתי להמעיט בפעולות, זה לא שינה את התוצאה הסופית.
    4. קיזוז הפסדים - בתהליך כרגע.
    בהצלחה.

קרנף,
    אני שמח שזה נגע בך. ומאחל לך המשך מוצלח יותר.

ולסיום, אני תוהה לגבי דוחות אקסל מסויימים שאני רואה מדי פעם, אשר מציגים תשואות גבוהות:
    1. האם הם מכים את המדד?
    2. האם הם מקזזים את העמלות מהדו"ח?
    3. האם הם מקזזים מס הכנסה מהטריידים הריווחיים שלהם?
    4. האם הם כוללים את העובדה, שמס הכנסה לוקח ממך מס כשהרווחת (כל רבעון אם אינני טועה), אך כשאתה מפסיד אתה לא בהכרח מקבל החזר, כי זה תלוי אם הפסדת לפני שהרווחת או להיפך ?!
    5. האם הוצאות עסק שותפות, או הוצאות של ניתוח גרפי כלולות בדוחות האילו?

להסתכל על האמת בעיניים כנות ...
    האירו את עיניי,
    wwoof

שלום WWOOF

לא מזמן כתבתי סקירה בעניין כדאי לקרוא, שם הסקירה: "האדם הוא חלק מהטבע ותופעת התזמון הכושל בקניית מנייה", מחבר ARL.
    האדם הזקוף

ווף ערב טוב,

(בהנחה שאכן יצאת)

נו איך זה לשבת על הגדר?

מרגיש נוח? משוחרר?

כעת מעמדת הפרשנות הנוחה והבלתי מחייבת , מה אתה רואה?

S&P500 הולך לעבור בקלילות את רמת ההתנגדות ב- 1200-1250?

בדרך למטה,שם היתה רמת תמיכה חזקה בשנת 2008, תחום זה הותקף בינואר , מרץ ואוגסט ורק בסוף 2008 ורק אחרי ליהמן באוקטובר נפרץ אזור התמיכה המשמעותי הזה.

לדעתי כיוון שמאזור זה היתה צניחה חופשית שנעצרה בשש מאות שישים ושש בלבד, "הכאב" שבהפסד, עדין טרי וצרוב אצל המשקעים.

על כן לא בקלות תתרחש פריצה של 1250.

ובמעבר חד לבורסה החזקה בעולם, נראה כי בזמן האחרון אצלנו לא ממהרים לרוץ קדימה, אלה ממתינים לראות כיצד העניינים יתפתחו בארצות הים...

sun99

ההרגשה פשוט מדהימה.
    השינוי בתפיסה, ההשלמה עם זה שחייתי באשליה 4 שנים שאני מסוגל להכות את המדד,
    הרוגע בחיים שלא מצריך ממני לבדוק כל כמה שעות איזו מניה פרצה באופן אמין, ואיזו שברה סטופ לוס, ביטול המנוי, לא עוד תשלום עמלות קניה ומכירה, לא עוד תשלומי מס הכנסה במימושי רווחים אפילו שבסה"כ מופסדים :!: , כל אלה מסבים לי אושר רב.

בעולם, כל עוד לא הוכח אחרת, לא קשה לראות שמדובר בשוק שוורי, שכן בבירור ניתן לראות שיאים ושפלים עולים.
    בS&P, השפל האחרון נמצא כ13%- מתחתינו ברמת 1044.50.
    בDAX הגרמני, השפל האחרון נמצא כ13%- מתחתינו ברמת 5434.
    באוסטרליה, השפל האחרון נמצא כ10%- מתחתינו ברמת 4520.

משקיעים שקנו תעודות העוקבות אחר מדדים אילו יכולים להמשיך לישון בשקט עד אשר, אם וכאשר יישבר הסטופ לוס מטה.

לשאלתך "מה אני רואה?", אני רואה שהבולינגר-ים החודשיים בכל המדדים שהזכרתי לעיל יורדים בחדות מטה, ומכריחים את הגרפים להתכנס, מה שעלול אולי להאט את קצב העליות, ואולי להכנס לתקופה ארוכה (4 חודשים) של דשדוש במקום.

יחד עם זאת, מה שכתבתי לא צריך להשפיע כהוא זה על האסטרטגיה להשקעה לטווח ארוך.
    רק שבירת הסטופ לוס של מדדים אילו עלולה להכריע את הכף ולהצביע על סיום מגמת העלייה.

בתקופה כזו, מימוש רווחים, תזזיתיות בין לונג לשורט במדדים אילו, יעשירו את מס הכנסה, יעשירו את גובי העמלות, יגרמו למשקיע הפסדים בשורט ממונף, ובסופו של דבר כל מה שהושג בעמל רב, יימחק כאילו לא היה, בתקופות כאילו של דשדוש.

[attachment=2:3a6w8x1i]GSPC.13.04.10.Monthly.GIF[/attachment:3a6w8x1i]
    בS&P500, אפשר לראות שהבולינגר (חצים שחורים) עלול להאט את הקצב. בשנת 2004 קרה דבר דומה.

[attachment=1:3a6w8x1i]GDAXI.13.04.10.Monthly.GIF[/attachment:3a6w8x1i]
    בDAX, נפרצה רמה חשובה, והבולינגר (חצים שחורים) עלול להאט את הקצב. אין שום סיבה לצאת מפוזיציית הלונג, אלא רק בשבירת הסטופ.

[attachment=0:3a6w8x1i]AORD.13.04.10.Monthly.GIF[/attachment:3a6w8x1i]
    באוסטרליה, נפרצה רמה חשובה, והבולינגר (חץ שחור) עלול להאט את הקצב. אין שום סיבה לצאת מפוזיציית הלונג, אלא רק בשבירת הסטופ.

במעו"ף השפל האחרון נמצא כ8%- מתחתינו ברמת 1114. הגעה לשם עשויה לסמן הזדמנות קניה.
    מעבר לכך, אינני מסוגל לתזמן או להעריך האם צפויה תקופה של דשדוש, פריצה אמיתית, או משחק על הקווים.
    הכל אפשרי במעוף. הכל! פריצות אופטימיות, שבירות של פאניקה גרעינית איראנית. הכל !
    המעו"ף לא ממתין לאף אחד, והוא מעולם לא המתין. חייבים להשתחרר מהקיבעון הזה ולנתח את המעו"ף כגרף נפרד, והניתוח הוא פשוט מאוד:
    ניתוח המעוף: שפלים עולים, שיאים עולים, סטופ לוס 1114. אין יותר פשוט מזה.

רק הערה, שיא כל הזמנים הוא 1248.48 ועדיין לא הגענו לשם.

קצת חרגנו מנושא השירשור, אז כדי לסכם ולחזור לנושא, כל מי שהשלים עם זה כמוני שהוא לא מסוגל להכות את המדד, אין שום סימן לסיום השוק השוורי בהשקעה לטווח ארוך, אלא עם שבירת הסטופ לוס, וכל כניסה לשורט זמני היא ספקולטיבית ומומלצת למימוש רווחים מהיר.

בהצלחה למשקיעים ולסוחרים.
    wwoof.

ווף תודה על התיחסות.

זה אומר כי מובן בהשקעות לטווח ארוך "לא לגעת" נקודה.

ואתה יודע מה שמעניין אותנו "בשוטף" זה הטווח הקצר, מפקיעה לפקיעה.

ומה שאתה רואה זה דישדוש, ודישדוש זה מצויין לכותבים, מוכרים חלומות לאלה שבטוחים שכבר חוצים את 1300 ומוכרים חלומות יקרים יותר לאלה שחושבים שמחר בבוקר נראה את 1100.

עד שקורה הלא צפוי שאז צריך לדעת לנהל את האסטרטגיה.

נו, עמדת הפרשנות היא תמיד העמדה הכי נוחה....

הצלחות.

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •  
מידע ונתוני מסחר -למשתמשים מחוברים בלבד. הרשמה/התחברות