x

מציג תוצאות 1 עד 3 מתוך 3

נושא: אגחים ממולצים

אגחים ממולצים

שלום אלון
    אשמח מאד אם תוכל להמליץ על אגחים חדשים מעניינים
    תודה
    יגאל

Re: אגחים ממולצים

כמובן שאני מחפש אגחים להשקעה (כמו גם מניות) כל הזמן וכאשר יהיה משהו מתאים אני בהחלט יעלה אותם לדיון, אבל...

(1) מרבית האגחים שאני עוסק בהם מוגדרים כאגחי זבל מנקודת המבט של השוק ולרוב בעלי סחירות נמוכה. לפיכך אם אני הדבר אליהם בפורום רחב זה אני חושש כי אני יכול להכשיל את המשקיעים שיעקבו אחרי יותר מאשר לעזור להם, במיוחד מי שאינו מבין לעומק את צורת ההשקעה שאני נוקט בה (תשואה גבוה, פיזור נמוך והשקעות לזמן קצר - כניסה/יציאה בטווח של שבועות).

(2) אני מאמין כי מתוך השאלות שעולות בפורום אגחים כבר ניתן למצוא מספר לא מבוטל של אגחים מסוגים שונים ובעלי תשואות מגוונות ששווה לבדוק התאמתם לתיק האישי שלך.

אני הרחיב על כך בימים הקרובים ואני מקווה ללמד ולהעשיר את הידע הפיננסי של הקוראים שלי כך שיוכלו לעשות את הניתוח והבדיקות של הניירות בעצמם ולא רק בהפניית שאלות אלי.

המטרה הסופית היא ללמד את השיטה והכללים לניתוח ולא רק לתת תשובות של כן/לא עבור נייר מסויים בזמן מסויים... אך אומרים - "תן לאדם דג והאכלת אותו ליום, למד אדם לדוג והאכלת אותו לחיים..."
    אלון פיאדה

"לימוד והעמקת הידע הפיננסי האישי הם חובתו של כל אדם בעידן בו אנו חיים"

האמור לעיל אינו מהווה חלופה לייעוץ אישי
    המותאם לצרכיו של המשקיע, ע"י יועץ מוסמך.
    הכותב עשוי להחזיק בני"ע בהם עסקה הודעה זו.

Re: אגחים ממולצים

נ.ב

כמו כן ראה תגובה רביעית לנושא זה -

http://s-maof.com/Forum/viewtopic.php?f=85&t=8152

אני באמת מאמין בכך, הודעה אחת יכולה לשנות המלצה מקצה לקצה ולכן יש לקחת המלצות על נייר/השקעה בצורה הנכונה, תוך הבנה של המשמעות של שינויים עתידיים.

לכן אני לא באמת יכול להמליץ על נייר, אני יכול לנתח את הנתונים שלו ברגע מסויים ולבצע עליו מעקב. משקיע טוב צריך להבין את משמעות הסיכון בהשקעה שהוא מבצע, בסופו של דבר מה שחשוב זה התוצאה הסופית של תיק ההשקעות שלך לאורך זמן ולא של נייר מסויים...
    אלון פיאדה

"לימוד והעמקת הידע הפיננסי האישי הם חובתו של כל אדם בעידן בו אנו חיים"

האמור לעיל אינו מהווה חלופה לייעוץ אישי
    המותאם לצרכיו של המשקיע, ע"י יועץ מוסמך.
    הכותב עשוי להחזיק בני"ע בהם עסקה הודעה זו.

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •  
מידע ונתוני מסחר -למשתמשים מחוברים בלבד. הרשמה/התחברות