קודם כל חג שמח ושיהיה לך שבוע טוב ולכולם
אתה זוכר שדיברנו לפני שבוע בערך על מה יקרה עם די דמיקל ואמרת שהיעד הקרוב הוא על 155 אז הנה חלף שבוע ואנחנו מתקרבים מאוד ליעד הזה
רציתי לדעת מה היעד הבא מבחינתך במידה ונפרוץ את היעד הזה בימים הקרובים
תודה
קודם כל חג שמח ושיהיה לך שבוע טוב ולכולם
אתה זוכר שדיברנו לפני שבוע בערך על מה יקרה עם די דמיקל ואמרת שהיעד הקרוב הוא על 155 אז הנה חלף שבוע ואנחנו מתקרבים מאוד ליעד הזה
רציתי לדעת מה היעד הבא מבחינתך במידה ונפרוץ את היעד הזה בימים הקרובים
תודה
עוד דבר שהבנתי זה שמשקיעים זרים קונים את די מדיקל כרגע בארץ על מנת להרויח ארביטראזים על מחיר ההנפקה
הרוד שואו עומד להתחיל בחודש הקרוב ואיתו כנראה יכנסו גופים גדולים מאוד לנייר
1. לדעתי לא תפרוץ בקלות את 155 אלא שם היא תיעצר ומרבית הסיכויים שתרד לבצע תיקון טכני או לכל הפחות תבצע דישדוש באזור הנ"ל.
פריצת רמת 155 ורצוי לאחר תיקון מנימלי של לפחות עד רמת 140 תוביל את המניה לאזור 180.
2. אינני עוסק בהיבטים פאונדמנטלים כגון אינטרסים של כאלה או אחרים אלא נעזר רק במה שאני רואה על הגרף (מן הסתם כל הידוע והנסתר מהעיניים מצוי על הגרף).
חג שמח
ג'קי
איתותי שפל/סיכון והתנהגות מחזורי מסחר
נלמדים בקורס לניתוח טכני המתקיימים בת"א ובחיפה.
פרטים בפורום "קורסים והשכלה"
אתה אמנם עוסק בניתוח טכני אבל בחברה הזאת יש כרגע צד פנדומנטלי שבולט מאוד לחיוב וזה נושא ההנפקה בנאסדק
נקווה לטוב תודה רבה חג שמח ושבוע טוב
אין דבר כזה שבחברה יש כרגע צד פנדומנטלי. לכל החברות בכל רגע נתון יש צד פאונדמנטלי ואני גורס שהכל נמצא על הגרף.
האם אתה היחיד שיודע זאת ? אם כן אתה תעשה הרבה מאד כסף.
ב-99.9999% מהמקרים אתה יודע כמו כולם וניזון מחדשות וכו' ולכן אין לך יתרון על אף אחד בעוד שמה שמשתקף מהגרף הוא גם מה שלא גלוי לך אבל גלוי למספר מצומצם של משקיעים שאת תנועתם אתה תראה על הגרף.
שני דברים כדאי לך לאמץ כדרך חיים במסחר בבורסה:
1. אל תשכח לעולם שבדרך כלל אתה אחרון לדעת את מה שכבר כולם יודעים.
2. תמיד יהיו עוד הרבה דברים על החברה/מניה שאינך יודע ולכן רבים מהמשקיעים טועים ומסיקים מסקנות על המניה על סמך אותם נתונים ידועים ומשמיטים מהמשוואה את אותם נתונים נסתרים.
תראה את המחזורים אף פעם לא היו שם מחזורים כאלה גדולים!!!
אם אתה יודע שגופים גדולים אוספים שם סחורה אז למה לשחרר לפי ניתוח טכני הרי היא יכולה להמשיך באותו הקצב גם עד 250 או 300
המחזורים בהחלט גדולים ולכן אתה גם רואה את העליה במניה.
לא אמרתי לך למכור אלא אמרתי לך שברמת 155 היא אמורה לבצע תיקון טכני מטה דהיינו יחס סיכוי/סיכון משתנה. יעד התיקון אמור להיות לכל הפחות לאזור 140. המניה נראית מצויין והיא אמורה להמשיך לאחר התיקון ולהשיג שיאים חדשים. האם היא תשיג שיאים חדשים ? אין לי מושג ואני מציע לך ללכת לראות מה קרה באפריקה כשהיא הגיעה לרמת 56000 ואיזה מחזורים ענקיים היו בה ואיך כל בתי ההשקעות והאנליסטים בראשם פימפמו לציבור את המניה. צריך להזכיר לך מה קרה לה בסוף ? תזכור ! אל תאמין לאף אחד חוץ מלעצמך כי בבורסה אחד עוזר לשני כדי לדפוק את השלישי.
כל עוד אתה תעבוד עם סטופלוס ידוע מראש אין שום בעיה שתחזיק את המניה גם עד 400.
בהצלחה
ג'קי
איפה אפשר ללמוד על שוק ההון וניתוח טכני ברמה הכי טובה ?