x

מציג תוצאות 1 עד 5 מתוך 5

נושא: קידום רגל

קידום רגל

שלומות
    מכרתי P1080 ב- 80 ש"ח ללא הגנה.
    כעת שוויה 35 ש"ח.
    כדי לקדם את הרגל אני צריך שערך הרגל כולל ההגנה יהיה גבוה מ35 ש"ח שאחרת עדיף לי להשאר עם רגל רחוקה וחשופה.
    הצמד היחיד העונה לדרישה כזו הוא P1160 , P1150 .
    אבל זה מקרב אותי מאוד לסטרייק.
    למשהו יש פתרון טוב מאשר לא לקרב את הרגל?

Re: קידום רגל

א. אתה לא מתקרב למדד עם פוט 1160 (אנחנו ב-1230 להזכירך)

ב. אתה ברווח של 45 ש"ח שהם יותר מ-50% סגור פוזיציה וזהו
    חבל על הביטחונות

ג. לקרב רגלים זה לנסות ולמקסם רווחים לעיתים זה גם למזער נזקים
    כתבת פוט שרחוק ב-150 נקודות אם אתה לא סוגר אותו אז אל תתיחס
    אליו באסטרטגיה השניה

ד. עצה - תמיד תפתח אסטרטגיה עם הגנות כמו שאומרים:
    ההגנה היא ההתקפה הטובה ביותר - וזה אומר שכאשר אתה מוגן
    יותר קל לך לתקן הפסד ו/או למנוע אותו

אני אישית עובד רק עם הגנות כאשר אני מבצע כתיבות מרובות (שוקת) אבל אם אין לך בעיה לעבוד חשוף, ואין לך, קנה את פוט 1080 ב 30-35 ומכור במקומו את 1110 או 1120 ב65-80 ש"ח.

בשוקת רחבה מחפשים זוג שיתן 30 - 40 ש"ח
    30 ש"ח לכל כיוון נותן לך בפקיעה 6% חודשי וזה לפני קירובים.
    אתה יכול להחליט לא לקרב ולהמתין לשחיקה נוספת עד ל 15 ש"ח לדוגמא
    ורק אז לקרב.
    כמו כן אתה יכול שלא לקחת הגנה צמודה אלה במרחק 2 סטרייקים
    כמו הזוג 1110 ו 1130 .
    יש לפנינו סוף שבוע של שחיקה + חג ושווה לנצל.

בברכה
    Long

ציטוט פורסם במקור על ידי biavi1
    שלומות
    מכרתי P1080 ב- 80 ש"ח ללא הגנה.
    כעת שוויה 35 ש"ח.
    כדי לקדם את הרגל אני צריך שערך הרגל כולל ההגנה יהיה גבוה מ35 ש"ח שאחרת עדיף לי להשאר עם רגל רחוקה וחשופה.
    הצמד היחיד העונה לדרישה כזו הוא P1160 , P1150 .
    אבל זה מקרב אותי מאוד לסטרייק.
    למשהו יש פתרון טוב מאשר לא לקרב את הרגל?
    הפתרון הטוב ביותר שאני יכול להציע הוא להחליט מראש מה ברצונך לעשות, או מהי שיטת העבודה, כי אחרת הדברים עשויים להתערבב לך.
    לדוגמה:
    1. שיטת עבודה חשופה (איני ממליץ עליה כלל, אולם אתייחס אליה כי זה מה שעשית).
    נותנת תשואה נמוכה יחסית לבטחונות, אבל טכנית קל יותר לעשותה מכיוון שלא דורשת פעילות באופציה נוספת (קניית הגנה), ובאם ישנה שחיקה בערך האופציה, כל השחיקה לטובתך כי אין שחיקה מקבילה של ההגנה שקנית.
    באם רגל אחת נשחקה מספיק ע"מ שתרצה לשפר עמדות, אין פשוט מאשר לקנות אותה ולכתוב מחדש מספר סטרייקים יותר קרוב למדד.
    2. עבודה עם הגנות (לדעתי, ואם אינך נהנה מכמות בטחונות ברמה של שחקני המעו"ף הגדולים, זוהי השיטה העדיפה), קצב השחיקה "נטו" קטן יותר, כי במקביל לכתיבה גם ההגנה נשחקת, ואז השחיקה נטו היא בעצם רק "הפרש השחיקות" בין כתיבה לקניה. ואז לצורך שיפור עמדות אכן צריך לעיתים לדלג על מספר סטרייקים גדול יותר כדי לקבל עוד פעם "בשר". אולם במקרה זה ומכיוון שהתשואה מחושבת מתוך בטחונות של 1000 ש"ח לכל סט, ניתן בסיבוב הראשון לכוון ל-6% (60 ש"ח) ולהסתפק בסיבוב השני ב10-30 ש"ח (ולהתקרב די מהר לתשואה של 10%)
    3. שינוי שיטה באמצע החודש - כאשר מתחילים חשוף ורוצים לשפר אך גם לעבור להגנות, זה יוצר בעיה מכיוון שע"מ למצוא מרווח (מרווח של סטרייק אחד) שיתן לך ביד את אותו סכום כסף (או אף מעט יותר) ששילמת בסגירת האופציה החשופה, תצטרף לבצע דילוג גדול בהרבה לכיוון המדד

כל עוד הנך מודע לכך, אין בעיה, אולם באם משהו מהרשום לעיל הפתיע אותך, המשמעות היא שאתה סוחר באופציות בצורה מסוכנת, מפני שאינך מודע לחלק כלשהו מכללי הסיכוי/סיכון והתימחור שלהן.
    במצב כזה, המלצתי הטובה ביותר - לעבוד מהתחלה אך ורק עם הגנות צמודות, גם כאשר סטיות התקן נמוכות, וכמות "הבשר" הנמצאת בשקתות רחבות ומוגנות, יחסית מועטה.

ולעניין מה לעשות כרגע, מבלי להתייחס לצד השני (צד הקולים שאיני יודע מה מצבך שם), אפשרות שעולה בדעתי-
    לקנות את פוט 1080, לכתוב מחדש את פוט 1110 או 1120, עדיף לא יותר גבוה כי אנו רק בתחילת החודש, ובסטיות נמוכות, והכל עוד יכול לקרות, והכי חשוב - לקנות הגנה סטרייק אחד מתחת לכתיבה החדשה.

בברכה
    אין באמור יעוץ בכל צורה שהיא. המסחר בנגזרים מסוכן באופן מיוחד.
    הכותב אינו בעל רשיון לייעוץ/שיווק השקעות או ניהול תיקים (בתהליך רישוי)
    ייתכן ולכותב יש ענין אישי בנושא, תוכן ההודעה אינה מהווה תחליף
    לייעוץ המתחשב בנתונים ובצרכים המיוחדים של כל אדם

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •  
מידע ונתוני מסחר -למשתמשים מחוברים בלבד. הרשמה/התחברות