x

מציג תוצאות 1 עד 4 מתוך 4

נושא: די מדיקל!!!

די מדיקל!!!

ד מדיקל לפי מה ששהבנתי הולכת להנפקה בנאסדק לפי שווי של 250 מיליון דולר

מקווה שזה נכון

מה חושבים?

Re: די מדיקל!!!

ציטוט פורסם במקור על ידי watch man
    ד מדיקל לפי מה ששהבנתי הולכת להנפקה בנאסדק לפי שווי של 250 מיליון דולר

מקווה שזה נכון

מה חושבים?

מדובר על הנפקה של מניות חדשות בארה"ב בהיקף (גיוס להון העצמי של החברה) של 20-25 מליון דולר. הדבר נחוץ ככל הנראה להמשך פיתוח (חשוב לזכור את אופי החברה).

כמו כן אושר איחוד מניות ביחס של 32 ל- 1 (כלומר 32 מניות יהפכו למנייה בודדת). לתהליך עצמו אין משמעות ישירה לפוטנציאל עליות או ירידות במנייה, אך להזרמת הון נוסף כנראה שכן.

בסופו של דבר חשוב לזכור כי חברות מסוג זה הינם "חברות חלום" ולפיכך הכל תלוי בסופו של דבר ביכולת להגיע לרווחים, כרגע החברה מפסידה כסף ומשקיע בפיתוחים רפואיים בשלושה אפיקים.

לפיכך - מדובר במנייה עם אופי ספקולטיבי...

לאחר שאמרתי את זה, אני מחזיק בנייר מתאריך 8.3.2010, מחיר קנייה 115, כך שאין לי תלונות.
    אלון פיאדה

"לימוד והעמקת הידע הפיננסי האישי הם חובתו של כל אדם בעידן בו אנו חיים"

האמור לעיל אינו מהווה חלופה לייעוץ אישי
    המותאם לצרכיו של המשקיע, ע"י יועץ מוסמך.
    הכותב עשוי להחזיק בני"ע בהם עסקה הודעה זו.

אפשר לשאול אלון מדוע נכנסת לפוזיצייה ומה היעדים שלך לנייר ?

ציטוט פורסם במקור על ידי watch man
    אפשר לשאול אלון מדוע נכנסת לפוזיצייה ומה היעדים שלך לנייר ?
    המגמה למעלה עבור הנייר הייתה ברורה באותו זמן, אני תמיד מעדיף לקנות לתוך עליות ולמכור בדשדוש. מדד הביו היה חדש באופן יחסי ולמרות שהתחלתי לרכוש מספר מניות אחרות עוד לפני הנפקתו את המנייה של חברה זו לא הספקתי לרכוש.

כהשקעה לטווח ארוך אני מניח כי מדובר בהשקעה שיכולה להניב רווח יפה, מי שמשקיע בפיזור על מספר מניות באפיק יוכל לקצור רווח גם בטווח הארוך (חשוב להבין כי לא כל המניות בתחום יצליחו).

אך למעשה ההשקעה שלי, הכניסה שלי למניות הביו, הינה בכוונת יציאה מהירה וניצול העליות בעקבות הנפקת המדד החדש.

יעד מחיר לנייר זה אינו מוגדר, ואני מניח שאני ימכור אותו על פי צורך בהעברה להשקעה אחרת או כאשר יתחיל מימוש במנייה.

חשוב לציין כי הנתח של המנייה ושל ההשקעה בכלל בתחום זה, בתיק שלי, נמוך באופן יחסי וההשקעה מבוצעת באופן מודע בתהליך שבסיסו ספקולטיבי.
    אלון פיאדה

"לימוד והעמקת הידע הפיננסי האישי הם חובתו של כל אדם בעידן בו אנו חיים"

האמור לעיל אינו מהווה חלופה לייעוץ אישי
    המותאם לצרכיו של המשקיע, ע"י יועץ מוסמך.
    הכותב עשוי להחזיק בני"ע בהם עסקה הודעה זו.

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •  
מידע ונתוני מסחר -למשתמשים מחוברים בלבד. הרשמה/התחברות