x

מציג תוצאות 1 עד 7 מתוך 7

נושא: ALVR אלווריון- שימו לב

ALVR אלווריון- שימו לב

מתומחרת בחסר ניתן לאמר באופן חד משמעי.
    פריצה טכנית מעל 4.15
    הסקטור של אלווריון בדרך לצמיחה אדירה. פי 7 במהלך השנים הקרובות כאשר השנה ושנה הבאה יהיו 50% מהצמיחה.
    הודו וארה"ב- שני פרוייקטים ענקיים של WIMAX שעוכבו במשך שנה-שנתיים יוצאים לפועל. ההתפתחות הנ"ל היא מחודש מרץ!!!! מליארדים. אלווריון בפנים חזק. יש סיכוי לזכיה של מאות מליוני דולרים בחוזה אחד. בהודו יש פוטנציאל אדיר לזכיה כזאת. ארה"ב כנ"ל פרוייקט ענק.
    מדינות רבות בדרך להשקעות ענק בווימאס כגון איטליה,רומניה,רוסיה,יפן,פיל יפינים,אינדונזיה,מלזיה,תאי נד,אוסטרליה,ברזיל וכמובן הודו וארה"ב שני שווקים חדשים . אלווריון ממוקמת היטב אצל כולם. והכל פרץ בשבועות האחרונים.
    הנקודה הנ"ל מאוד חשובה: האמריקאים לא משקיעים חזק במנית שהמוצר שלהם לא פופולארי בארה"ב ופה יש פריצה CLEARWIREיחד עם SPRINT הודיעו כי ישלשו את הווימאקס בארה"ב ועד סוף השנה מעל 270 מליון בארה"ב ישתמשו בווימאקס . כלומר הווימאקס יהיה מאוד פופולארי בארה"ב -קשר חשוב להשקעות.

שווי השוק של אלווריון $240 מליון בלבד. מזומנים בקופה $120 מליון, אין חובות. אמורה להיסחר לפי פעמיים מכירות ועוד מזומנים אמור להיות- סה"כ $600 מליון שווי שוק שזה אומר $10 דולר מניה והיום היא נסחרת לפי $4 בלבד.

Re: ALVR אלווריון- שימו לב

ציטוט פורסם במקור על ידי שרון15
    מתומחרת בחסר ניתן לאמר באופן חד משמעי.
    פריצה טכנית מעל 4.15
    הסקטור של אלווריון בדרך לצמיחה אדירה. פי 7 במהלך השנים הקרובות כאשר השנה ושנה הבאה יהיו 50% מהצמיחה.
    הודו וארה"ב- שני פרוייקטים ענקיים של WIMAX שעוכבו במשך שנה-שנתיים יוצאים לפועל. ההתפתחות הנ"ל היא מחודש מרץ!!!! מליארדים. אלווריון בפנים חזק. יש סיכוי לזכיה של מאות מליוני דולרים בחוזה אחד. בהודו יש פוטנציאל אדיר לזכיה כזאת. ארה"ב כנ"ל פרוייקט ענק.
    מדינות רבות בדרך להשקעות ענק בווימאס כגון איטליה,רומניה,רוסיה,יפן,פיל יפינים,אינדונזיה,מלזיה,תאי נד,אוסטרליה,ברזיל וכמובן הודו וארה"ב שני שווקים חדשים . אלווריון ממוקמת היטב אצל כולם. והכל פרץ בשבועות האחרונים.
    הנקודה הנ"ל מאוד חשובה: האמריקאים לא משקיעים חזק במנית שהמוצר שלהם לא פופולארי בארה"ב ופה יש פריצה CLEARWIREיחד עם SPRINT הודיעו כי ישלשו את הווימאקס בארה"ב ועד סוף השנה מעל 270 מליון בארה"ב ישתמשו בווימאקס . כלומר הווימאקס יהיה מאוד פופולארי בארה"ב -קשר חשוב להשקעות.

שווי השוק של אלווריון $240 מליון בלבד. מזומנים בקופה $120 מליון, אין חובות. אמורה להיסחר לפי פעמיים מכירות ועוד מזומנים אמור להיות- סה"כ $600 מליון שווי שוק שזה אומר $10 דולר מניה והיום היא נסחרת לפי $4 בלבד.

שרון,

מספר הערות, מקווה שתקבל אותם בהבנה:
    1. אין טעם לפתוח שני שירשורים באותו עניין, ובאותו תיזמון.
    2. אומנם יש כאן ניצני ניתוח פונדמנטלי שמצטרפים להמלצתך על המניה (ולא סתם משהו בסגנון "לקנותו, לקנות הרבה, רק היום כי המחיר מציאה !!!???!!!"), אך מאידך יש משהו לוקה בעובדה שפתאום צץ לו אחד ושמו שרון, וישר על "הסיפתח" מפגיז לנו המלצה חמה עד לוהטת למניה זו או אחרת.
    3. ראוי היה כי תאפשר תחילה לחברי האתר לתהות מעט יותר על קנקנך, איזה שבוע או שבועיים כולל תגובה אחת או שתיים, קצת רקע על מי ועל מה, ועל דא והא.
    4. לא שאני בדעה כי הנך מנסה להריץ את המניה הנ"ל למען השגת רווח אישי, אולם לדעתי האישית היה ניתן להפנות את אור הזרקורים אל מניה זו בדרך אחרת (וזו הדרך שאני הייתי בוחר בה לו רציתי להתמקד במניה), לדוגמה:
    א. פניה בשאילתה לשחקן מעוף (בפורום שאלות לשחקן) ע"מ לקבל חוות דעתו על המניה, בעיקר בתחום הפונדו שעדיין רק הוא אמון עליו, אם או בלי הוספת דעתך האישית (הדברים שציינת בתור ניתוח פונדמנטלי) .
    ב. פניה בשאלה למנהלי פורום ניתוח טכני (ג'קי ברוך, אביאל מזרחי) תוך בקשה מהם לחזק או לשלול את דעתך ומסקנותיך, מנקודת גישתם הטכנית.

לסיכום, ולדעתי האישית, יתכן מאד שזו מניה נהדרת ועל סף פתיחת מבערים, אך לא הייתי ממליץ עליה, לאף אחד מחברי הפורום, רק מתוך קריאת השירשור הנ"ל.
    מי שמתלהב ממנה, ראוי לו (ורצוי לכספו) כי יבצע בדיקות בעצמו, יתייעץ עם גורם מוסמך, מורשה ומעט יותר מוכר, וכמובן יוכל לפנות לשחקן או למנתחים הטכניים לקבלת המלצה אוהדת או מקלחת צוננים, וזאת בטרם ישגר פקודותיו ויסחור בנייר, בכסף אמיתי.

חג שמח
    אין באמור יעוץ בכל צורה שהיא. המסחר בנגזרים מסוכן באופן מיוחד.
    הכותב אינו בעל רשיון לייעוץ/שיווק השקעות או ניהול תיקים (בתהליך רישוי)
    ייתכן ולכותב יש ענין אישי בנושא, תוכן ההודעה אינה מהווה תחליף
    לייעוץ המתחשב בנתונים ובצרכים המיוחדים של כל אדם

1. אין טעם לפתוח שני שירשורים באותו עניין, ובאותו תיזמון.
    שני שירשורים יצאו בטעות
    2. אומנם יש כאן ניצני ניתוח פונדמנטלי שמצטרפים להמלצתך על המניה (ולא סתם משהו בסגנון "לקנותו, לקנות הרבה, רק היום כי המחיר מציאה !!!???!!!"), אך מאידך יש משהו לוקה בעובדה שפתאום צץ לו אחד ושמו שרון, וישר על "הסיפתח" מפגיז לנו המלצה חמה עד לוהטת למניה זו או אחרת.
    אני חושב שאתה טועה לגביי..אולי תקרא שוב את מה שכתבתי,סגנון דברי לא היה כזה, לא אמרתי מציאה ,או לקנות הרבה כפי שאתה רומז אלא כתבתי גם סיבות
    3. ראוי היה כי תאפשר תחילה לחברי האתר לתהות מעט יותר על קנקנך, איזה שבוע או שבועיים כולל תגובה אחת או שתיים, קצת רקע על מי ועל מה, ועל דא והא.
    אני מכבד כל חבר באתר אבל למה אתה חושב שאני צריך להוכיח את עצמי קודם שאני כותב דיעה..ממש קבלת פנים נו באמת. ..[[/
    4. לא שאני בדעה כי הנך מנסה להריץ את המניה הנ"ל למען השגת רווח אישי, אולם לדעתי האישית היה ניתן להפנות את אור הזרקורים אל מניה זו בדרך אחרת (וזו הדרך שאני הייתי בוחר בה לו רציתי להתמקד במניה), לדוגמה:
    א. פניה בשאילתה לשחקן מעוף (בפורום שאלות לשחקן) ע"מ לקבל חוות דעתו על המניה, בעיקר בתחום הפונדו שעדיין רק הוא אמון עליו, אם או בלי הוספת דעתך האישית (הדברים שציינת בתור ניתוח פונדמנטלי) .
    ב. פניה בשאלה למנהלי פורום ניתוח טכני (ג'קי ברוך, אביאל מזרחי) תוך בקשה מהם לחזק או לשלול את דעתך ומסקנותיך, מנקודת גישתם הטכנית.
    עכשיו באמת הגזמת,אתה מדבר מחוסר ביטחון? הלדעתך הדרך הטובה ביותר להציג מניה היא ע"י כך שאשאל את שחקן מעוף על הפונדומנטל ,מה אתה חי בסרט ?
    אם מנהלי הפורום הטכני ירצו לספק היבט טכני נשמח מאוד,בל אני לא מעוניין בטכני. אתה אולי מעוניין.

לסיכום, ולדעתי האישית, יתכן מאד שזו מניה נהדרת ועל סף פתיחת מבערים, אך לא הייתי ממליץ עליה, לאף אחד מחברי הפורום, רק מתוך קריאת השירשור הנ"ל.
    מי שמתלהב ממנה, ראוי לו (ורצוי לכספו) כי יבצע בדיקות בעצמו, יתייעץ עם גורם מוסמך, מורשה ומעט יותר מוכר, וכמובן יוכל לפנות לשחקן או למנתחים הטכניים לקבלת המלצה אוהדת או מקלחת צוננים, וזאת בטרם ישגר פקודותיו ויסחור בנייר, בכסף אמיתי.

חג שמח

שרון / ערן

ע"מ להקל קיצצתי מעט מהקטעים המקוריים ,

ציטוט פורסם במקור על ידי Eran2
    שני שירשורים יצאו בטעות - אפשר לשנות את זה, ניתן למחוק אחד מהם (לכל אחד שמורה האפשרות לערוך, לתקן, למחוק מה שכתב)
    אני חושב שאתה טועה לגביי..אולי תקרא שוב את מה שכתבתי,סגנון דברי לא היה כזה, לא אמרתי מציאה ,או לקנות הרבה כפי שאתה רומז אלא כתבתי גם סיבות
    אכן קראתי שוב ושב, עוד בטרם תגובתי הראשונה, ונכון הדבר כי לא השתמשתי במילים שלך, אלא ביטאתי את הרגשתי ותחושתי מקריאת המלצתך. בעיני, מישהו שבא ושם המלצה ישר "על השולחן" Out of the blue, ועוד עושה איתה "סיפתח" - זה נקרא "להפציץ", יותר מדי ציורי, אולי, זו הייתה תחושתי ואותה ביטאתי.
    אני מכבד כל חבר באתר אבל למה אתה חושב שאני צריך להוכיח את עצמי קודם שאני כותב דיעה..ממש קבלת פנים נו באמת. ..[[/, לא אתה ולא אף אחד אחר צריכים להוכיח את עצמם ואף אחד לא חייב משהו למי מהאתר, אבל ישנם אי אלו דברים שמקובל לעשותם וכאלו שפחות. לדוגמה, איזו פתיחה קטנה, מילה או שתיים, אולי משפט קצר, משהו כמו "שלום, היום הצטרפתי לאתר / שלום זוהי תגובתי הראשונה, בעל ידע/נסיון כזה וכזה בניתוח פונדמנטלי, והיום מעוניין לשתף אתכם בדעתי על מניה ספציפית.....". פתיחה בסגנון כזה או דומה לו עדיין לא הזיקה לאף אחד.

עכשיו באמת הגזמת,אתה מדבר מחוסר ביטחון?
    אכן הייתה לך "בול פגיעה" לגביי - אני מגזימן כרוני, (וגם חסר כל טיפה של סבלנות), הבטחון ממני והלאה, עד כדי שאני אף מעז מידי פעם לשאול בעצתם של שחקן מעוף או מנהלים אחרים באתר, ועוד חמור מכך, מודה כי פה ושם, אני חוטא ואף שואל לדעתם של חברי האתר (רחמנא ליצלן)
    הלדעתך הדרך הטובה ביותר להציג מניה היא ע"י כך שאשאל את שחקן מעוף על הפונדומנטל ,מה אתה חי בסרט ?
    לא חסרות דרכים להציג מניה, אבל באתר הזה ולדעתי האישית, זו הדרך בה אני הייתי מציג מניה (לו רציתי בכך), וחשוב לי להדגיש כי כל מה שכתבתי - זו דעתי בלבד, כך אני הייתי נוהג, לטוב או לרע, לסרט או הצגה. אם מנהלי הפורום הטכני ירצו לספק היבט טכני נשמח מאוד,בל אני לא מעוניין בטכני. אתה אולי מעוניין.
    אכן, מאד מעוניין בטכני, לא כשיטה בפני עצמה אלא כהשלמה לפונדו, בתור אמצעי לתיזמון יעיל יותר של החלטה, לאחר שכבר התקבלה ע"ס ניתוח פונדמנטלי, ובנוסף גם מעוניין בניתוח סיכונים להשלמת התמונה.

חג שמח
    מעט מאד, אם בכלל, נתקלתי באתר הזה במישהו/י המשתמשים בשני כינויים שונים, לא יודע מה לגבי חברים אחרים באתר, אבל אני הייתי חושב פעמיים לפני קניית רכב ממוכר שבבוקר שערו בלונדיני וקוראים לו רוזנקרנץ ובערב שערו ג'ינג'י ושמו בישראל גילדנשטרן.
    אין באמור יעוץ בכל צורה שהיא. המסחר בנגזרים מסוכן באופן מיוחד.
    הכותב אינו בעל רשיון לייעוץ/שיווק השקעות או ניהול תיקים (בתהליך רישוי)
    ייתכן ולכותב יש ענין אישי בנושא, תוכן ההודעה אינה מהווה תחליף
    לייעוץ המתחשב בנתונים ובצרכים המיוחדים של כל אדם

ציטוט פורסם במקור על ידי שרון15
    פריצה טכנית מעל 4.15
    ... עד סוף השנה מעל 270 מליון בארה"ב ישתמשו בווימאקס . כלומר הווימאקס יהיה מאוד פופולארי בארה"ב -קשר חשוב להשקעות.
    .
    שלום שרון/ערן.
    כתבת שאתה לא מעוניין בטכני, אבל כתבת "פריצה טכנית" ...
    כתבת גם קצב צמיחה פנטסטי, שיכול להיות ואולי באמת יהיה, אבל יכול להיות שכל הטכנולוגיה הזאת לא תהיה לה שימוש בסוף, בגלל טכנולוגיה מתחרה אחרת. בכל מקרה גם בקצב הפנטסטי הזה, אתה באמת מאמין שעד סוף השנה, מעל 87% מכל אוכלוסיית ארה"ב (כולל תינוקות ופנסיונרים) ישתמש בטכנולוגיה הזאת ?
    יכול להיות שהמניה מוצלחת או שלא, אבל בחרת להציג אותה בצורה _מאוד_ לא אובייקטיבית. אולי יש סיבה, למרות שהיא כל כך טובה, עדיין "מתומחרת בחסר" ...
    אשמח לראות תגובה עיניינית, בלי התקפות אישיות כמו שכתבת לגיל, "חיי בסרט", "חוסר ביטחון" ועוד. זה מציג אותך באור לא יפה. מאחל לך חג שמח.
    פקיעת ספטמבר 2010 - נשאר 8% מהתיק.
    מצב עדכני - 11%.

גיל חג שמח, להלם תשובותי
    אני חדש כאן, התחברתי כשרון15 ומייד ועוד באותו היום החלטתי להחליף nickname לערן2 אותו אני מחבב יותר.
    שרון15 לא יהיה עוד בשימוש כמובן..
    בעניין הטכני: אני מאוד מחובר אליו ולא מבצע שום פעולה מבלי להסתכל על הגרפים,לגבי אלווריון אין טעם לשאול מישהו מקצועי עליה,התשובה נכון לעכשיו תהיה שלילית אבל מעל $5 התשובה תיהפך במיידי לחיובית.. היות ואני מאמין שהפונדמנטל יקח אותה לשם אז אני פשוט צופה שכך יהיה.
    לגבי פונדמנטל: אני לא מאמין שיש טעם לשאול מישהו כאן שלא מתמקצע בתחומה של אלווריון. אני לעומת זאת מכיר כל צעד שלה בשנים האחרונות ובמיוחד בחודשים האחרונים.
    בכל אופן הייתי מציע שנשכח ונתקדם אחרת לא נגיע לאף מקום... הבנתי,הבנת...בוא נתקדם והכל ברוח טובה וחיובית
    כמובן.
    -------------------------

Eran2 כתב:
    שני שירשורים יצאו בטעות - אפשר לשנות את זה, ניתן למחוק אחד מהם (לכל אחד שמורה האפשרות לערוך, לתקן, למחוק מה שכתב)
    אכן קראתי שוב ושב, עוד בטרם תגובתי הראשונה, ונכון הדבר כי לא השתמשתי במילים שלך, אלא ביטאתי את הרגשתי ותחושתי מקריאת המלצתך. בעיני, מישהו שבא ושם המלצה ישר "על השולחן" Out of the blue, ועוד עושה איתה "סיפתח" - זה נקרא "להפציץ", יותר מדי ציורי, אולי, זו הייתה תחושתי ואותה ביטאתי.
    [
    אני מכבד כל חבר באתר אבל למה אתה חושב שאני צריך להוכיח את עצמי קודם שאני כותב דיעה..ממש קבלת פנים נו באמת. ..[[/, לא אתה ולא אף אחד אחר צריכים להוכיח את עצמם ואף אחד לא חייב משהו למי מהאתר, אבל ישנם אי אלו דברים שמקובל לעשותם וכאלו שפחות. לדוגמה, איזו פתיחה קטנה, מילה או שתיים, אולי משפט קצר, משהו כמו "שלום, היום הצטרפתי לאתר / שלום זוהי תגובתי הראשונה, בעל ידע/נסיון כזה וכזה בניתוח פונדמנטלי, והיום מעוניין לשתף אתכם בדעתי על מניה ספציפית.....". פתיחה בסגנון כזה או דומה לו עדיין לא הזיקה לאף אחד.

עכשיו באמת הגזמת,אתה מדבר מחוסר ביטחון?
    אכן הייתה לך "בול פגיעה" לגביי - אני מגזימן כרוני, (וגם חסר כל טיפה של סבלנות), הבטחון ממני והלאה, עד כדי שאני אף מעז מידי פעם לשאול בעצתם של שחקן מעוף או מנהלים אחרים באתר, ועוד חמור מכך, מודה כי פה ושם, אני חוטא ואף שואל לדעתם של חברי האתר (רחמנא ליצלן)
    הלדעתך הדרך הטובה ביותר להציג מניה היא ע"י כך שאשאל את שחקן מעוף על הפונדומנטל ,מה אתה חי בסרט ?
    לא חסרות דרכים להציג מניה, אבל באתר הזה ולדעתי האישית, זו הדרך בה אני הייתי מציג מניה (לו רציתי בכך), וחשוב לי להדגיש כי כל מה שכתבתי - זו דעתי בלבד, כך אני הייתי נוהג, לטוב או לרע, לסרט או הצגה. אם מנהלי הפורום הטכני ירצו לספק היבט טכני נשמח מאוד,בל אני לא מעוניין בטכני. אתה אולי מעוניין.
    אכן, מאד מעוניין בטכני, לא כשיטה בפני עצמה אלא כהשלמה לפונדו, בתור אמצעי לתיזמון יעיל יותר של החלטה, לאחר שכבר התקבלה ע"ס ניתוח פונדמנטלי, ובנוסף גם מעוניין בניתוח סיכונים להשלמת התמונה.

חג שמח

נ.ב.
    מעט מאד, אם בכלל, נתקלתי באתר הזה במישהו/י המשתמשים בשני כינויים שונים, לא יודע מה לגבי חברים אחרים באתר, אבל אני הייתי חושב פעמיים לפני קניית רכב ממוכר שבבוקר שערו בלונדיני וקוראים לו רוזנקרנץ ובערב שערו ג'ינג'י ושמו בישראל גילדנשטרן.

אורי חג שמח

בוא נעזוב את ההתנצחויות..באמת מה יצא לנו מכל זה..
    אתם צודקים..
    עכשיו.....טכנולוגיית הווימאקס לא תיעלם. כמו ש GSM לא נעלם ..זאת טכנולוגיה מבוססת ,תשתיות,השקעות ,אתה לא יכול להעלים אותה,היא תמיד תישאר.
    ישנה טכנולוגיה מקבילה LTE, בשנה שנתיים האחרונות כל האנליסטים טענו שהיא תנצח את הווימאקס אך בחודשים האחרונים ניתן להבחין האטה וחוסר שביעות רצון מהתקדמות ה LTE בעולם ודווקא מי שחשב שה wimax יחלש מבחין בהתחזקות ובכלל בדיווחים רציניים על צמיחה רצינית. (לינקים מצורפים).
    בנוגע לארה"ב. קבל תיקון,עד סוף השנה 120 מליון ישתמשו בווימאקס לפי התוכניות של clearwire & sprit,התוכנית של clearwire היא להגיע ל 270 מליון כתוכנית כללית.
    מפאת החג אני מקצר ומוסיף מספר לינקים בנושאים הנ"ל.
    wimax בדרך לצמיחה רצינית
    תשקיע כמה דקות ותקרא ,מספיק שתקרא את הכותרות

http://www.totaltele.com/view.aspx?ID=454244

http://www.benzinga.com/press-releases/ ... ng-to-new-

http://www.wimax.com/commentary/blog/bl ... arket-0321

http://4g-wirelessevolution.tmcnet.com/ ... unding.htm

http://www.rcrwireless.com/article/2010 ... eployments

http://www.xchangemag.com/articles/519/ ... rking.html

http://www.ft.com/cms/s/2/67c47bdc-216f ... ab49a.html

http://www.wimax.com/commentary/blog/bl ... arket-0321

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים