פורסם במקור על ידי
Eran2
מספר הערות, מקווה שתקבל אותם בהבנה:
שני שירשורים יצאו בטעות - אפשר לשנות את זה, ניתן למחוק אחד מהם (לכל אחד שמורה האפשרות לערוך, לתקן, למחוק מה שכתב)
אני חושב שאתה טועה לגביי..אולי תקרא שוב את מה שכתבתי,סגנון דברי לא היה כזה, לא אמרתי מציאה ,או לקנות הרבה כפי שאתה רומז אלא כתבתי גם סיבות
אכן קראתי שוב ושב, עוד בטרם תגובתי הראשונה, ונכון הדבר כי לא השתמשתי במילים שלך, אלא ביטאתי את הרגשתי ותחושתי מקריאת המלצתך. בעיני, מישהו שבא ושם המלצה ישר "על השולחן" Out of the blue, ועוד עושה איתה "סיפתח" - זה נקרא "להפציץ", יותר מדי ציורי, אולי, זו הייתה תחושתי ואותה ביטאתי.
אני מכבד כל חבר באתר אבל למה אתה חושב שאני צריך להוכיח את עצמי קודם שאני כותב דיעה..ממש קבלת פנים נו
באמת.
..[[/, לא אתה ולא אף אחד אחר צריכים להוכיח את עצמם ואף אחד לא חייב משהו למי מהאתר, אבל ישנם אי אלו דברים שמקובל לעשותם וכאלו שפחות. לדוגמה, איזו פתיחה קטנה, מילה או שתיים, אולי משפט קצר, משהו כמו "שלום, היום הצטרפתי לאתר / שלום זוהי תגובתי הראשונה, בעל ידע/נסיון כזה וכזה בניתוח פונדמנטלי, והיום מעוניין לשתף אתכם בדעתי על מניה ספציפית.....". פתיחה בסגנון כזה או דומה לו עדיין לא הזיקה לאף אחד.
עכשיו
באמת
הגזמת,אתה מדבר מחוסר ביטחון?
אכן הייתה לך "בול פגיעה" לגביי - אני מגזימן כרוני, (וגם חסר כל טיפה של סבלנות), הבטחון ממני והלאה, עד כדי שאני אף מעז מידי פעם לשאול בעצתם של שחקן מעוף או מנהלים אחרים באתר, ועוד חמור מכך, מודה כי פה ושם, אני חוטא ואף שואל לדעתם של חברי האתר (רחמנא ליצלן)
הלדעתך הדרך הטובה ביותר להציג מניה היא ע"י כך שאשאל את שחקן מעוף על הפונדומנטל ,מה אתה חי בסרט ?
לא חסרות דרכים להציג מניה, אבל באתר הזה ולדעתי האישית, זו הדרך בה אני הייתי מציג מניה (לו רציתי בכך), וחשוב לי להדגיש כי כל מה שכתבתי - זו דעתי בלבד, כך אני הייתי נוהג, לטוב או לרע, לסרט או הצגה. אם מנהלי הפורום הטכני ירצו לספק היבט טכני נשמח מאוד,בל אני לא מעוניין בטכני. אתה אולי מעוניין.
אכן, מאד מעוניין בטכני, לא כשיטה בפני עצמה אלא כהשלמה לפונדו, בתור אמצעי לתיזמון יעיל יותר של החלטה, לאחר שכבר התקבלה ע"ס ניתוח פונדמנטלי, ובנוסף גם מעוניין בניתוח סיכונים להשלמת התמונה.
חג שמח