אני שמח על שיתוף הפעולה ביני לבין שחקן מעוף ומקווה בעזרתכם להפוך פורום זה לפורום המוביל בישראל למניות ומדדים.

ברשותכם מספר מילים לישור קו בין הרצוי מצדכם לבין המצוי מצידי. כפי שהנכם יודעים אני המנכ"ל והבעלים של חברת JackBar השקעות ובבעלות החברה אתר JackBar.net הנחשב לאחד האתרים המובילים בישראל לתחום הניתוח הטכני. את האתר הקמתי בתחילת 2004 ולאחר כשנה, באפריל 2005 הקמתי לראשונה בישראל שרות מינויים בתשלום עבור איתותי קניה למניות ומדדים לפי שיטת הניתוח הטכני. כיום האתר מונה מעל 500 מנויים שנהנים מאיתותי קניה/מכירה, סקירות יומיות וסקירות שבועיות.

לפיכך, ברור לנו שאין בכוונתי לפגוע בציבור המנויים של אתר JackBar ולכן אנו נמצא את האיזון המתאים בין כתיבתי בפורום לבין עיסוקיי האחרים. אני יכול להבטיח לכם שזהו הפורום היחיד שאכתוב בו וגם הראשון שאפרסם בו את סקירותיי לקהל הרחב. הסקירה השבועית שלי מתפרסמת למנויים ביום שישי ונפתחת חינם לקהל הרחב ביום שלישי שלאחר מכן. באתר הזה תתפרסם הסקירה באופן בלעדי כבר ביום שני בצהריים. בהמשך הדרך אשקול עוד דברים נוספים ובלעדיים לחברי האתר.

אני רוצה להבהיר בצורה חד משמעית ושאינה משתמעת לשתי פנים. אינני מקבל כל תמורה בעד ניהול הפורום והכל נעשה בהתנדבות מלאה.

מפאת עיסוקיי הרבים לא אוכל להיות זמין באופן תדיר ולכן אביאל מזרחי הוא המנכ"ל של הפורום. אשתדל לענות על חלק משאלותיכם וגם להשתתף בצ'אט עם הודעה מוקדמת מתי אהיה זמין לכך.
כרגע אנו בתקופת נסיון אתם תבחנו אותי ואני אבחן אתכם ואני מקווה שלבסוף נמצא את האיזון בין הרצוי לבין המצוי.

אנא מכם, זכרו שאף אחד לא חייב לאחר דבר והכל נעשה כאן על רצונם הטוב של החברים מי יותר ומי פחות.

אומרים שאביב הוא סימן להתחלות חדשות אז הנה לכם תקוה להתחלה חדשה מהנה ופוריה.

חג שמח וכשר.

ג'קי ברוך