x

עמוד 1 מתוך 2 12 אחרוןאחרון
מציג תוצאות 1 עד 10 מתוך 13

נושא: חג שמח !!!

חג שמח !!!

שלום לכולם ,
    אני מאחל לכם חג שמח וכשר לכם ולכל בני ביתכם .
    אושר , בריאות , שגשוג , והצלחה בכל אשר ידכם תגע..
    בברכה , לברון

נ.ב.
    כנראה שכולם כבר הגיעו לנחלה ולתיק השקעות מושלם - כי אף אחד לא שואל , ומשתף...(:

Re: חג שמח !!!

חג שמח
    מצטרף לברכות הנהדרות של לברון.
    האמור לעיל אינו בגדר המלצה אלא דעה אישית בלבד.

מצטרף לברכות
    חג שמח לכולם
    ינון

חג פסח כשר ושמח!

היי לברון
    חג שמח המון שמחה וצהלה לך ולכל המשפחה!!!
    אני כל הזמן בודקת ואתה מנותק...
    נעלמת לנו, למה?
    רציתי לקבל ממך עצה לגבי אנגל משאבים מושקעת ובהפסד.
    החברה אמורה בתאריך 7.4 לדון בבית המשפט על הקפאת הליכים.
    קצת מודאגת מההתנהלות כרגע.
    אשמח אם תוכל להביע דעה.
    בברכה
    דנה

חג שמח לך לברון,

אכן הפעילות בפורום התדלדלה מאוד..וחבל.אם זה מעושר- מה טוב.

אני,בינתיים,מופסדת.כל מה שקניתי קניתי בגבוה,ומחיר השוק של הניירות ירד בכמה שבועות

האחרונים.(כלכלית ה, אלעזרא א,פטרוכימים ב ,הכשרה ביטוח ).אבל אני מקווה לטוב ולקופונים.

בינתיים פסח מצוין לך ולאנשי הפורום!

שם במה ו-דנה388 יקירותיי ,
    הייתי אומר לכן לפרסם פחות או יותר את תיק ההשקעות שלכן כדי שאביע את דעתי ( לא שזה אומר שאני צודק או לא שאני ממליץ על משהו אלא סתם הייתי חווה את דעתי הכללית עליו ) אבל זה לא המקום .
    ולכן או שתפנו ליועץ בבנק שלכן ששם הוא כאמור רואה את התיק שלכן בכללותו והוא יביע אולי דעה מקצועית יותר או שאם תרצו תשלחו לי הודעה פרטית ובה פירוט התיק ( משקל בתיק של כל נייר , שערי קנייה , סיבה קצרה למה נכנסתן , רווח/הפסד , מהי רמת הסיכון הנוחה עבורכן ) ואשתדל להביע את דעתי האישית ( ושוב זו לא המלצה ) מה אני הייתי עושה במקומכן..
    בכל מקרה דנה אני אשתדל לפרט במהלך החג על אנגל ..( עבורך )
    ולך שם במה אם קנית בשבועות האחרונים אז אכן אולי קנית בשערים גבוהים ביחס לשנה האחרונה אבל לאו דווקא זה גרוע כי עדיין היה בשר במספר דברים ואני מאמין שהסתכלת על תשואה לפידיון שתשביע את רצונך ועשית לבטח את הפיזור הנכון והרצוי עבורך..
    בכל מקרה הכי חשוב לפי דעתי הוא לא לשים את כל הביצים בסל אחד כדי שנוכל לישון טוב וגם אם וכאשר אנחנו לא מצליחים ומשקיעים בחברה שלא צלחה את המשבר ( כי הרי אין אדם בעולם שמצליח בהשקעות בכל מה שהוא נוגע וכולם מדי פעם מפספסים ) הפיזור מציל אותנו וגורם לכך שהתיק לא נפגע אנושות..
    בכל מקרה תודה לכולם על הברכות ושוב חג שמח והכי חשוב להיות בריאים ומאושרים..( ומישהו חכם אמר גם שחשוב לתת צדקה מדי פעם..
    בברכה , לברון

אין לראות בנאמר מעלה כהמלצה לפעולה כלשהיא וכל אדם צריך לפעול לפי שיקול דעתו האישית !!

חג שמח לכולם.

לברון:
    לדעתי המצב הרצוי באג"ח הוא להימנע מפעולות מיותרות.
    לפחות באג"ח שאני קניתי, שהוא (לדעתי) מגיע לפדיון אז פשוט יושבים ומחכים.
    וכיוון שכך, בין פעמיים שלוש בשנה אני מניח שאני אחפש עצה, לראות מה לעשות עם הכסף שיוצא החוצה.
    ה'נפח' פעילות הוא של מי ש'סוחר' באג"ח משיקולי טווח קצר, פעולה שאם אני מחשיב את עלות הזמן שהיא דורשת ממני ואת התוספת עמלות שאני משלם ואת זה שאני מקדים לשלם מס רווחי הון,
    יוצא שאני מבין שעדיף לי ללכת לעבודה, על לשבת כל הזמן ולחפש ניירות חדשים, כדי לעשות 'אופטימיזציה'.

Gilga שלום ,
    אשמח אם תאמר לי היכן ראית או כיצד אתה מסיק שאני חושב שצריך להיות סוחר ? או שאני בעד מכירות /קניות בפרק זמן קצר ?
    אני לחלוטין נגד זה !!!!
    הראייה הבלעדית שלי היא בתור משקיע ולא בתור סוחר!!!
    ולא פעם ציינתי שמי שינסה לתזצן דברים או מי שירבה בפעולות לא רצויות וניסיונות תזמון יפסיד בוודאות לאורך זמן..
    אני ממש מופתע מהודעתך..
    לברון

לא לא אמרתי שאתה סוכר או בעד עסקאות לטווח קצר...
    אמרתי שכמות ההחלטות (לפחות שאני מקבל, היא החלטה כל כמה חודשים.) ככה שגם אם אני מתייעץ בכולם, זה עדיין לא מייצר נפח בפורום שבו פעילים אני יודע מה... 15-20 אנשים?)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •  
מידע ונתוני מסחר -למשתמשים מחוברים בלבד. הרשמה/התחברות