x

מציג תוצאות 1 עד 6 מתוך 6

נושא: דורי קבוצה [ניתוח טכני]

דורי קבוצה [ניתוח טכני]

דורי קבוצה – המגמה המשנית מוגדרת כמגמת עליה. בימי המסחר האחרונים המניה התממשה כלפי מטה עד לאזור רמת התמיכה שהיתה בעבר לרמת התנגדות 2.36 השקלים.

ככל הנראה מתקבלת תבנית היפוך במניה. למי שנכנס עכשיו, יחס הסיכוי/סיכון חיובי מכיוון שהוראת קטיעת ההפסד קטנה יותר מהוראת לקיחת הרווח. סטופ: 2.25 , לקיחת רווח 2.9.
    מנהל פורום ניתוח טכני

Re: דורי קבוצה [ניתוח טכני]

שלום אביאל
    אני מבין שאתה מנהל הפורום החדש. שיהיה בהצלחה , הצלחתך היא הצלחתינו .
    לא ברור לי מה הכוונה המסתתרת מאחורי ההסבר שלך : "...יחס הסיכוי/סיכון חיובי מכיוון שהוראת קטיעת ההפסד קטנה יותר מהוראת לקיחת הרווח " .
    מה זה "הוראת קטיעת ההפסד/לקיחת הרווח " ?מן הסתם אין הכוונה לשער המניה , אז מה זה?
    תודה מראש
    מאיר

אני מצטט הודעה שלי :

בשביל לשרוד בשוק ההון ולהרוויח לאורך זמן מלבד התייחסות לניתוח הטכני יש לתת את הדעת ולעבוד על פי תוכנית עבודה מסודרת.

כחלק מתוכנית עבודה יש להתייחס למרכיב הסיכוי/הסיכון. אני באופן אישי מעדיף לרכוש מניות שהיחס בין הסיכוי לסיכון הינו גדול מ 1.

המשמעות היא שעבור כל 1 שקל שאני מסכן, אני יכול להרוויח לפחות שקל אחד, אם לא יותר.
    בדורי קבוצה מתקיים כעט יחס סיכון סיכוי חיובי מכיוון שאני מוכן לסכן מעט יותר בשביל להרוויח הרבה יותר. במידה ונפסיד - נפסיד 7% ובמידה ונצליח נרוויח 17%. הבט בגרף, סימנתי את הסיכוי והסיכון בצבעים
    מנהל פורום ניתוח טכני

תודה אריאל
    עכשיו הבנתי. זו נקודה מעניינת (היחס הזה שהזכרת) והוא יהיה לי מעתה ואילך שיקול חשוב בעתיד
    ושוב תודות
    מאיר

ציטוט פורסם במקור על ידי meiral
    תודה אריאל
    עכשיו הבנתי. זו נקודה מעניינת (היחס הזה שהזכרת) והוא יהיה לי מעתה ואילך שיקול חשוב בעתיד
    ושוב תודות
    מאיר
    שמח שעזרתי. אני כאן בשבילך.
    תיקון קטן, לא אריאל אלה אביאל
    מנהל פורום ניתוח טכני

אופס!! סליחה אביאל

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך