x

מציג תוצאות 1 עד 3 מתוך 3

נושא: אפריקה ישראל

אפריקה ישראל

שחקן שלום ,

הייתי מעוניין לקבל חוות דעת לגבי אפריקה ישראל.
    הטווח הוא לתקופה קצרה - בינונית .

האם היית ממליץ להיכנס , או שמא המנייה עדיין מסוכנת ויכולה לרדת עוד.
    אם כן , מתי היית ממליץ להיכנס אליה?

תודה

Re: אפריקה ישראל

אפריקה ישראל לא תשרוד את המשבר , אלא אם כן תהיה התערבות ממשלית שלא צריכה להיות , בשום אופן , גם לא תמורת מניות החברה .

לב לבייב מדבר על לעבור להתקפה בסוף השנה , פירוש ההתקפה היא מעבר ממצב של מימוש נכסים במחירי הפסד רק כדי להמנע מפשיטת רגל , למצב של קניית נכסים חדשים . אני חושב שהצהרה יותר הזויה מזאת לא יכולה לבוא .

אפריקה
    בונה על תכנית ההבראה של ארה"ב ואירופה שיוציא את הגופים הפיננסים מהמשבר ועקב כך חידוש האשראי לעסקים , מה שיצור ביקוש חדש לנדל"ן . רק על פרט קטן אחד הם לא חשבו , ברגע שהתכנית במתכונת הנכחית באמת תקרום עור וגידים , היא טומנת בחובה הדפסת כסף מאסיבית , מה שלבסוף יגרום לאינפלציה , ומכאן שאולי מחירי הנדל"ן בטווח הדו שנתי באמת יעלו , אבל עקב האינפלציה מחירם הריאלי ישאר כשהיה , מה גם שמהלך כזה מן הסתם יעיף את המדד לשחקים , מה שיגרום למרבית אגרות החוב שלהם הצמודות מדד לשלם ריביות גבוהות יותר .

מי שלא מבין את העובדה שמחירי הנדל"ן לא יגיעו לרמתן שלפני המשבר ב20 השנים הקרובות , זה אותו אחד שחשב שהנאסד"ק ימריא לרמתו שלפני התפוצצות בועת הדוט קום בכמה שנים , מה שכמובן לא קרה .

בכל אופן מה שקורה עכשיו זה ראלי שמקבל דחיפה מכלל העליות במדדים . להערכתי המניה יכולה בטווח הקצר לגרד את רמת 50 השקלים , לפני שתחזור לדשדש לכיוון ה30 .

Re: אפריקה ישראל

אין לי מה להוסיף - מסכים עם כל מלה.

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •  
מידע ונתוני מסחר -למשתמשים מחוברים בלבד. הרשמה/התחברות