x

מציג תוצאות 1 עד 3 מתוך 3

נושא: קול-800

קול-800

בוקר טוב -יש לי שאלה (שכבר שאלתי)-נישארתי עם 60 קול 800 (שקניתי בכמה נגלות) מחיר ממוצע 90 שח -השער שלהם היום-129 שח. בהנחה שהעליות ימשיכו האם להשאיר אותם לשבוע הבא או לימכור אותם השבוע(היום או מחר) אני לא יודעת איך הם (האופ.)יתנהגו בשבוע הבא-כי הם רחוקות מהמדד! אני מופסדת המון (כ מ85% מהתיק) וחשבתי שאולי זה היזדמנות להחזיר משהו ! נגיד שהמדד יעבור את 740 אז אולי הם יגיעו ל500 שח ? או שזה חלום שלי ולא מציאותי ? תודה על התשובה. אריקה

Re: קול-800

אריקה,

צהריים טובים, אתן לך תשובה שלדעתי יכולה לתת פתרון לחלק מההתלבטויות:

בהנחה ששילמת על 60 קול 800 סכום של 5400 ש"ח, ובהנחה שהמחיר כרגע 140 ש"ח ליחידה - אפשרות א' - למכור 40 יחידות ולהחזיר את ההשקעה , ובנוסף למכור 20 יחידות קול 810 במחיר 90 ש"ח ליחידה. התוצאה, החזרת את כל ההשקעה + קיבלת ליד עוד 1800 ש"ח (רווח סופי ובטוח) + נשארת קנוייה עוד 20 מרווחים עולים שתיאורטית יכולים להניב 20,000 ש"ח (בפקיעה מעל 810). וגם באם המדד לא יגיע לאזור ה- 800 , עדיין ככל שיעלה המדד, גם ערכם של המרווחים יעלה (נגיד שהיום שווים 50 ש"ח למרווח ויעלו בהמשך ל- 70 ש"ח) ותוכלי לסגור את כל הפוזיציה ברווח נוסף.
    הדבר שיכול למנוע ממך רווח נוסף בגין אותם 20 מרווחים זה כמובן ירידה במדד או דישדוש ארוך על פני מרבית הזמן עד הפקיעה. זה הסיכון - אבל אל תשכחי שיש לך כבר רווח של 1800 ש"ח (33%) וזה מאד מאד יפה.

אפשרות ב' - למכור במנות (נגיד 5 יחידות בכל פעם) ולפרוס את המכירה של 40-50 אופציות במהלך היום ומחר והיתרה לתחילת שבוע הבא. אבל - לקבוע סטופלוס, כלומר אם מחיר האופציה יורד מ- 110 , אז למכור את כולם כמה שיותר מהר.

זו דעתי בלבד, אילו אני הייתי בפוזיציה שלך, הייתי מעדיף את אפשרות א'.
    אשמח לשמוע יחד אתך את דעתו של שחקן מעוף

בברכה
    אין באמור יעוץ בכל צורה שהיא. המסחר בנגזרים מסוכן באופן מיוחד.
    הכותב אינו בעל רשיון לייעוץ/שיווק השקעות או ניהול תיקים (בתהליך רישוי)
    ייתכן ולכותב יש ענין אישי בנושא, תוכן ההודעה אינה מהווה תחליף
    לייעוץ המתחשב בנתונים ובצרכים המיוחדים של כל אדם

Re: קול-800

אני עם גיל, חד-משמעית אפשרות א'.
    עדיף ציפור אחת ביד ובאחוזים מדובר על רווח יפה מאוד.
    אם מחר יפתח ירוק תנצלי את ההזדמנות ותמכיר מייד בפתיחה.

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •  
מידע ונתוני מסחר -למשתמשים מחוברים בלבד. הרשמה/התחברות