נראה לי מה צריך אגחים עם תשואה שיקלית של 5 אחוז כשיש כאן מכשיר השקעה שמניב 9 פלוס
נכון במיגבלות התנאים ןהסיכון
נראה לי מה צריך אגחים עם תשואה שיקלית של 5 אחוז כשיש כאן מכשיר השקעה שמניב 9 פלוס
נכון במיגבלות התנאים ןהסיכון
shlo38 ערב טוב ,
לא מזמן כתבתי על כל העצמונים ..האם לדעתך יש צורך בחזרה ? האם אתה רוצה ניתוח של החדש ?
בברכה , לברון
אני חושב שקראתי את זה
אני מכיר את האגחים האלו מהצד שלי כמשקיע כלומר מה מקבלים ומה הם התנאים
אבל מענין אותי קצת להבין איך אותו מנפיק מתכסה כך שזה מאפשר לו לשלם ריבית של כמעט 10 אחוז וגם להרוויח מכך
הוא רוכש נייר שנקרא נוטס בבנק שנקרא המגבה איזהיו בי אס או אוסטררליה
ועד שאין פידיון מוקדם או חלילה קריסה של הבנק המגבה והתנאאים מחייכים אלנו הריבית רצה
מה מאפשר לאותו אקסלנס לעשות על הנוטס האלה 12 או 15 אחוז
איזה מין עיסקה עתידית זו שמניבה לו רווח כזה
קראתי את סקירתך על העצמונים- מכשיר שלא הכרתיפורסם במקור על ידי לברון
אשמח לפירוט על העצמון החדש.
המחיר של סדרה ד אתמול היה 105 בערך מה זה אומר יחסית לתשלום הריבית הקרוב?
לתשובתך אודה
העצמון החדש נסגר ב 100.2
איך זה שבמאיה עוד לא פירסמו עדרגע זה את התוצאות אבל בלאומי טרייד כבר פירסמו תוצאות
הזמנתי ב 100.3 אז קיבלתי הכל ב 100.2
מקווה שעשיתי טוב
מה התנאים?
בקצרה, בעצמון ו' מדובר על ריבית של 9.25% כל עוד ריבית התל-בור ל-12 חודשים היא עד 6.5% וריבית הליבור ל-6 חודשים היא עד 6%. אפשרות לפירעון מוקדם החל מעוד 6 חודשים ופעם ברבעון. אלו תנאים נחותים מאשר עצמון ד' ו-ה' הן מבחינת ריבית הזכות והן מבחינת התנאים לקבלת הריבית. מצד שני דרוג האיגרת גבוה יותר משני העצמונים הקודמים (Aaa לעומת A1) עקב שוני בבנק המגבה (אם כי לדעתי ההבדל בדרוג הוא לא כ"כ דרמטי כפי שלברון כתב בשרשור הקודם). כמובן גם ששני העצמונים האחרים נסחרים מעל הפארי ולא במעט...
קישור לדוח הצעת המדף במאיה עם פירוט מלא את המוצר:
http://maya.tase.co.il/bursa/report.asp ... 2&Type=Pdf
הכל ידוע הכל בתשקיף וכבר קנינו אבל מי יסביר איך הגאונים באקסלנס עושים מעל 10 אחוז מה שמאפשר להם לשלם ריבית 9 פלוס
בסופו של דבר הרימו פה הנפקה של 250 מיליון שחז= זה כמעט 25 מיליון ריבית לשנה