x

מציג תוצאות 1 עד 3 מתוך 3

נושא: לידר השקעות אג"ח ד- פוטנציאל ענק אל מול סיכון נמוך

לידר השקעות אג"ח ד- פוטנציאל ענק אל מול סיכון נמוך

כרגע נסחרת האגח במחיר של 55 כאשר הפדיון הוא רק ב2012.
    כבר שבועיים שרואים מחזורים ערים באג"ח ולדעתי מדר באיסופים.
    תשואה לפדיון כעת עומדת על 130 % כאשר הקרן נפרעת לראשונה במאי השנה (שליש ראשון) , שליש שני ושלישי ב מאי 2011 ו -2012 בהתאמה.
    משקיע חדש שנכנס לחברה כנראה מתחיל לעשות סדר ולנקות אורוות , על כן סיכוי גבוה שהחברה תגיע להסדר במחיר גבוה יותר .. להערכתי לאזור ה70-75 .

מה דעתכם?

גילוי נאות: הכותב עשוי להחזיק בני"ע זה ואין המלצה זו באה כתחליף להמלצה של איש מקצוע לאחר שבדק את צרכיו ורציונתיו של הלקוח אלא כדיעה בלבד

Re: לידר השקעות אג"ח ד- פוטנציאל ענק אל מול סיכון נמוך

התשלום נדחה כל הזמן (התשלום ממאי שעבר אמור בעזרת השם להיות משולם בתחילת אפריל).
    מחזיק אצבעות

Re: לידר השקעות אג"ח ד- פוטנציאל ענק אל מול סיכון נמוך

shalv11 שלום ,
    קראתי את הודעתך ועם כל הכבוד הייתי מאוד שמח לדעת ורוצה לדעת איך אתה יכול להגיד שהסיכון כאן הוא נמוך ?
    בוא ואתן לך כיוון ...האם לדעתך לאחר התאוששות מופלאה של שוק האגחים וסגירה של רוב ההזדמנויות לתשואות פנומנליות ( שאני בספק אם יחזרו באותה עוצמה , עם כזו כמות גדולה של אגחים ופיזור ) אתה לא חושב שאגח שנסחר עם תשואה כזו , אולי באמת יש שם בעיות ???? :o :o
    נראה לי שזה מאוד עוצמתי ונחרץ להגיד שזה אגח עם פוטנציאל גדול אבל כנראה יש סיבות מצוינות להיותו במחירים האלו ..
    ועוד רמז..זה לא שהשוק פספס את האגח הזה ולא לזה קוראים יהלום בהר הזבל ( ביטוי ששמור לידידנו שככ חסר פה רם ) והסיפור שם הרבה יותר מורכב ממה שנראה לעין ( לפי דעתי ).
    ושוב באמת יכול להיות שאתה צודק ואכן ניתן יהיה לגרוף שם רווחים נאים והייתי שמח לדעת מה הסיבות שמכוונות אותך למסקנות הללו.
    גילוי נאות - לא מחזיק בנייר שהוזכר , אין לי כלום נגד החברה ואין לראות בכתיבה מעלה כהמלצה לכל פעולה שהיא ו/או תחליף לייעוץ מקצועי..
    אשמח לעדכון
    בברכה, לברון

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •  
מידע ונתוני מסחר -למשתמשים מחוברים בלבד. הרשמה/התחברות