x

עמוד 2 מתוך 3 ראשוןראשון 123 אחרוןאחרון
מציג תוצאות 11 עד 20 מתוך 24

נושא: אסט' 14/3: 6-10% רווח שבועי. נא לסגור במיידי !

Re: אסט' 14/3: 6-10% רווח שבועי. נא לסגור במיידי !

תודה שחקן
    בחרתי לסגור
    בסגירה כרגע....
    R

גם אני מאוזן. כולל עמלות לבטח לא יהיה רווח.

קשה לי לראות איך למישהו יש 6% רווח.
    אם אתה לא יודע לקרוא את זה. אל תקנה את זה

אוקי נסגר.

רווח 235 ש"ח לפני עמלות.
    תשואה של 8.7% (ממוצע בטחונות 4K).

תודה שחקן!!
    R

שחקן שלום רב,

האם אתה רואה אפשרות של ירידות תלולות? אשמח לדעת על מה אתה מתבסס?

תודה מראש,

מאיר

שחקן שלום.

אני מזכיר רק שחלקנו עדיין לא ברווח. נשמח אם תמשיך התמיכה בפוזציה.

שחקן שלום רב,
    סגרתי את שתי האסטרטגיות במהלך היום (בבוקר את צד הפוטים כשהשוק עלה ואחה"צ כשהשוק ירד מעט את הקולים).
    קיימת מורכבות בהחזקת שלוש אסטרטגיות בו זמנית, אתן שתי דוגמאות: קול 1230 בשתי האסטרטגיות התקזז עם הקול 1230 של האסטר' מ 1/3, וכתוצאה מכך בעצם לא החזקנו עד היום בקול זה. ועם סגירת האסטרטגיות היום היינו צריכים לקנות קול 1230 עבור האסטר' של ה 1/3...
    דוגמא שניה היא פוט 1180 שבחישוב כולל של שלוש האסט' היינו צריכים רק למכור יחידה אחת (במקום לקנות / למכור מאותו דבר).
    אני יודע שאתה עושה מאמץ רב כדי לא לערב בין הפוזיציות של האסטרט' כדי שיהיה לנו "יותר נוח בעיניים".
    אני יודע שזה מתקזז אך פשוט יש להיות מאד ערניים, שלא לדבר על הקושי לעקוב אחר רווח והפסד של כל אסטר' בנפרד.
    אני מניח ששתי הסיבות המרכזיות לכך הן הכורח לעבוד קרוב לסטרייק והחזקת שלוש אסטרטגיות במקביל, ולכן לא נותר לי אלא לקוות שנצליח לסכם את האסטר' של 1/3 לפני האסטר' של שבוע הבא, שגם היא תצטרך להיות קרובה לסטרייק

העליות היום מכניסים את אלה שמאיתנו שבחרו להשאר עם האסט' למצב קצת בעייתי.
    אם אתמול בזמן ההודעה על סגירת האסט' הייתי מאוזן לגמרי, כעת אני בהפסד.
    באסה
    שחקן, אל תנטוש אותנו...

אינני מבין חברים שלא סגרו. גם אם בהפסד קטן. לפעמים עדיף לסגור פוזיציה או לפחות חלק ממנה למי שכתב יותר מאחד . כרגע באמת גם מי שהרויח מעט כרגע בהפסד.

אל להם להלין רק על עצמם.

אם אתם סומכים על שחקן מעוף יש ללכת אתו בכל כיוון כי במילא אין לכם שיקול דעת בכל מצב ואי אפשר להתחנן לעזרה כי לפעמים השוק לא הולך בכיוון שמתאים לפוזיציה
    ...

ציטוט פורסם במקור על ידי avi11
    אינני מבין חברים שלא סגרו. גם אם בהפסד קטן. לפעמים עדיף לסגור פוזיציה או לפחות חלק ממנה למי שכתב יותר מאחד . כרגע באמת גם מי שהרויח מעט כרגע בהפסד.

אל להם להלין רק על עצמם.

אם אתם סומכים על שחקן מעוף יש ללכת אתו בכל כיוון כי במילא אין לכם שיקול דעת בכל מצב ואי אפשר להתחנן לעזרה כי לפעמים השוק לא הולך בכיוון שמתאים לפוזיציה
    ...
    בוא נעמיד דברים על דיוקם:
    1. אני/אנחנו לא באים בטענות, רק מבקשים המשך תמיכה. האחריות תמיד עלינו בלבד.
    2. סגירת האסט' אתמול נבעה מהגעה לרווח של 6-10% של חלק מהמבצעים ומחשש לתיקון למטה שיסבך את האסט'. למרות ששחקן המליץ לסגור, הוא ידע שלחלקינו אין עדיין רווח וזה לא אסון אם נבחר להמשיך עם האסט' עוד קצת בשביל להגיע לרווח.

ייתכן שכל מה שנדרש הוא עוד יום יומיים של דשדוש בשביל לסגור. גם אם אסגור עכשיו, ההפסד הוא שולי, אבל מעדיף להמתין לרווח או מיקסום של שחקן.

ציטוט פורסם במקור על ידי gomer
    ציטוט פורסם במקור על ידי avi11
    בוא נעמיד דברים על דיוקם:
    1. אני/אנחנו לא באים בטענות, רק מבקשים המשך תמיכה. האחריות תמיד עלינו בלבד.
    2. סגירת האסט' אתמול נבעה מהגעה לרווח של 6-10% של חלק מהמבצעים ומחשש לתיקון למטה שיסבך את האסט'. למרות ששחקן המליץ לסגור, הוא ידע שלחלקינו אין עדיין רווח וזה לא אסון אם נבחר להמשיך עם האסט' עוד קצת בשביל להגיע לרווח.

ייתכן שכל מה שנדרש הוא עוד יום יומיים של דשדוש בשביל לסגור. גם אם אסגור עכשיו, ההפסד הוא שולי, אבל מעדיף להמתין לרווח או מיקסום של שחקן.
    צודק. כל מילה בסלע. גם אני באותה סירה.

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •  
מידע ונתוני מסחר -למשתמשים מחוברים בלבד. הרשמה/התחברות