x

מציג תוצאות 1 עד 7 מתוך 7

נושא: הודעה חשובה

הודעה חשובה

משתמשים יקרים שלום

שחקן והצוות נכחו בתופעה מאד מאד לא מקובלת על צביון האתר, ועל מהותו.

האתר הוקם מתוך מטרה טובה שבה יהיה סיעור מוחות, התייעצויות, במה לנושא
    שאהוב על כולנו, כאשר בכניסתכם להירשם באתר מצויין בפורום הראשי מאיזה
    מקום שחקן החליט להקים את האתר.

האתר מקבל את כולם, אין סלקציה לפי רמת הידע של זה או אחר, הדבר היחיד
    שאנחנו מבקשים הוא התנהגות נאותה, בלי קללות בלי השמצות, ובלי התנגחויות
    אחד בשני כדי לשמר את הדבר היפה כאן וזה חופש הביטוי הנאות והמכובד.

לחש למשתמש הוכנס מתוך כוונה טובה, אך לא ידענו עד כמה הוא מסוכן ולא
    משרת את המטרה לשמה אנחנו נמצאים כאן.

היום שחקן והצוות הרגשנו פשוט נורא ואיום כאשר דווחנו על ידי טכני שכמות
    הלחשים הגיע ל80 אחוזים. מה שאומר שהצ'אט כמעט שותק לחלוטין.

כיוון שכך הריני מודיעה בזה בשם שחקן היקר ושאר הצוות המנהלתי על ניתוק
    הלחש, שגורם לפילוג,ניכור וניתוק ולהרגשת חלק מהמשתמשים שהם בצד.

הניתוק יעשה בקרוב.

המשך יום נעים לכולם ובהצלחה

Re: הודעה חשובה

מלכתחילה לא הבנתי מה מטרת הפונקציה הזאת?
    במה היא מועילה?ולמי?
    מאידך 80% זה הרבה מאוד ,תשואה יפה

ויפה שעה אחת קודם אני הראשון שראה את גודל הבעיה אני נמצא בצאט מצאת החמה עד צאת הנשמה ראיתי את הנולד ובקשתי מכולם לצאת מהמחתרת אבל נפלתי על אוזן אטומה שמח ששחקן ראה את גודל הבעיה והבין שעינן זה חייב להסתים מי שרוצה לומר דבר מה לאחר. שיפנה אותו להודעה פרטית או למייל אישי או שיכתוב לו מס טלפון כאן בצאט הכל חייב להיות פתוח ודמוקרטי וחיובי תודה לך שחקן מימני מנחם

זאת הפעם הראשונה שאני מגיבה על נושא כלשהוא באתר.אני נמנית,כנראה,על הרוב השקט,שאינו יודע לנתח מניות,גרפים ומגמות.אבל-אני בהחלט הרגשתי יוצאת נשכרת מהשיתוף שנוצר מעצם הפתיחות בהחלפת הדיעות .העיצות שניתנו, ואפילו הוויכוחים - ברוח טובה - שגרמו להבנה טובה יותר בזיהוי המגמות ואיפשרו גם לטירונים כמוני,לצוף, ולפעמים להרוויח.
    מתי שהוא,השתנתה המגמה. ,הצט הפך ממקום בעל אופי ציבורי,לעסק פרטי בין יודעי דבר ומומחים בלבד -לבין עצמם.
    ואני ואנחנו- כאלה שאוהבים את רוח הצט-ושבשבילם הוא משמש כמגדלור בלב ים- להנחותנו בין המשברים - הרגשנו פתאום כי כיבו לנו את פנס המגדלור,באמצע הסופה!!!
    אווירת הסודיות שאפפה את הצט-- הלכה וגברה , וזמני התגובה ההולכים ומתארכים בין בקשת עזרה של מישהוא,לבין המענה--הלכה והתארכה.
    נוצרה אווירה של מחנק,של הרגשת בידוד, של מפלגתיות ומדיניות "שמור לי ואשמור לך" בצט.
    היום בבוקר כבר הבעתי את דעתי בעניין,ומאוחר יותר באמצע היום.
    ולאור ההתפתחויות הנפלאות,אני מרגישה שאנו מקבלים חזרה את הצט שלנו. רוח חדשה-ישנה תשוב לנשב כאן.
    לשחקן מעוף,האחד והיחיד,ולעליזה,המנהלת בפועל במשך היום: ברצוני לומר תודה ע-נ-ק-י-ת
    על ההחלטה האמיצה להשבית את הליחשוש.
    ומי שיעלב או יפגע וירצה לפרוש: נותר לי לומר לו/להם: רבותי -תתבגרו! ותשתתפו!
    ואם לא תרצו,באמת,ההפסד כולו שלכם!
    בתודה,ובברכת חג פסח שמח ל כ ו ל ם !!!אילנה.

לשחקן ולצוות חיזקו ואימצו!

חג חירות שמח וחופשי לכולם

למרות שאישית אני נהנת מהלחשן
    טובת הכלל להוריד אותו

ברצוני להוסיף על התגובה שכבר הגבתי ידידי היקרים אולי לא כולכם יודעים אבל צאט זה הוקם ע"י שחקן המעוף מהותו של צאט זה על פי דברי הפתיחה של שחקן המעוף הוא בראשית לכל ענין ודבר בכדי להגדיל את מעגל האנשים שנמצאים בשוק הון להקים להם מקום נוח וסימפטי להעביר את ידיעותיהם ולספוג חדשות . שחקן על פי הכרותי אותו דרך הצאט בלבד ואתר ביזפורטל ידיעותיו בשוק ההון רחבות ביותר ועל כך איש לא מטיל ספק ואף על פי כן הגיע לתובנה שיש להעביר את ידיעותיו לכלל הציבור ולשתף את כל מי שחפץ ולכן הקים אתר זה משני סיבות א. שהיא העיקרית מכל מלמדי השכלתי ב.שלח לחמך על פני המים ברבות הימים תמצאנה . ידידי המלומדים הפכו את שני סיבות אלה לאבן דרך זאת תהיה לכם השקעה הכי טובה שתעשו בחייכם כי בסופו של עינן איש מאיתנו לא יקח עמו דבר מוחשי מהעולם הזה אבל ההשקעה בשתי סיבות אלה יניבו לו תשואה בעולם הזה ובעולם הבא מימני מנחם

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •  
מידע ונתוני מסחר -למשתמשים מחוברים בלבד. הרשמה/התחברות