x

מציג תוצאות 1 עד 6 מתוך 6

נושא: חשוב ביותר

חשוב ביותר

אני רוצה לספר לכם משהו
    בזמן החארון כל חבר שלי שיודע שאני בענייני שוק ההון
    שואל אותי תגיד לי במה כדאי להשקיע ?
    זה מתחיל להראות כמו סימנים בועתיים שבאמת הציבור הוא שמנפח את הבורסה ולא המוסדיים והזרים
    לא ייתכן שכל העולם יהיה בבורסה , אז נכון שאין כרגע משהו תחליפי טוב יותר
    אבל זה מתחיל להיראות בועתי כל העסק , זה לא משנה באיזה מניה השקעתם ב מרץ 2009 כי תשואה של 50 אחוז היא עשתה כל מניה במעוף וכל מניה ב מדד 100 עשתה בממוצע 50 אחוז שלא נדבר על 100 אחוז ו 400 אחוז חלקם
    האם באמת חברות שוות פי 4 ממה שהם היו בשפל ?
    הכל נראה בועתי ואני מתחיל לחשוב אולי כדאי לצאת החוצה ולחכות
    בשנת 1929 אמר מצחצח הנעליים לגורו ההשקעות דאז רוקפלר איזה מניות כדאי לו לקנות ומה למכור, רוקפלר לא היסס ומכר את כל התיק , כולם יודעים מה קרה חודשיים וחצי אחרי זה, האם אנחנו בבועה שמסרבת להתגמש וממשיכה לגדול ולגדול ?
    יש מישהו שאתם מכירים שלא משקיע בבורסה היום ?
    השכניםשואלים אותכם באיזה מניה כדאי להשקיע ?

Re: חשוב ביותר

חבר של אח שלי שלי הלך ללמוד בקורס ושאל אותי עם עכשיו זאת ההזדמנות הגדולה לעשות כסף.
    דוד שלי גם התחיל להשקיע בבורסה וסומך על חבר/יועץ שעשה 50% בשנה האחרונה.
    יש הרבה סימנים לבועה, אבל כל עוד יש דחיפת כסף לבורסה - היא רק תעלה ותעלה.

ועוד משהו.
    ראיתי תגובה שלך באתר co.il, בה אתה מנסה לדבר עם מנהל האתר, וכותב שאולי זאת היא הבנה. התשובה שקיבלת - זילזול. לדעתי אתה שובר ראש בקיר - אין כאן שום אי הבנה.
    מטרת האתר ההוא לגרום נזק, והמפעיל שלו עבריין.
    פקיעת ספטמבר 2010 - נשאר 8% מהתיק.
    מצב עדכני - 11%.

לגבי הבועה, אני אישית סבור שאתה טועה ואת עמדתי המלאה הצגתי כבר במספר תגובות.
    שאל עצמך : הרי לא היה משבר כלכלי עולמי בשנתיים האחרונים שהשפעתו הישירה על שוק ההון? לא סביר שבמצב כזה שוק ההון יעלה לכותרות וימשוך תשומת לב? האם כדיא לבסס תזה בדבר בועה על שאלות חברים שלך ומצחצחי נעליים? ולבסוף, באם אכן יש בועה, האם לא ניתן גם אותה לנצל לרווחים נאים אם ננהל סיכונים באופן אחראי?

שלום ידידי,
    זה שהרבה אנשים שואלים אותך על הבורסה זה בגלל שאתה מתעסק איתה.
    אם היית קונה ג'יפ אז הרבה אנשים היו שואלים אותך איך זה לנהוג בג'יפ.
    רוב הציבור אינו מושקע ישירות בבורסה וזאת עובדה. אבל, רוב הציבור, כמעט כולו, מושקע בבורסה דרך קרנות, קופות גמל וקופות פנסיה.
    אני מושקע בבורסה הישראלית משנת 1981, עוד לפני המפולת של מניות הבנקים, ואז כמו היום יש מי שחושב שזו בועה ויש מי שחושב שלא.
    אם כולם היו חושבים אותו דבר אז לא היה מסחר בעולם!
    נכון להיום, הרבית נמוכה, ארה"ב לא מיצתה את העליות, הדולר והנפט לא משתוללים, הזהב מדשדש, אז עושה רושם שלכסף יש מקום רק בשוק ההון.
    ויכול להיות שלא...
    עוד לא נולד הנביא שיגיד איך יתנהג השוק מחר והוא יהיה צודק מספר פעמים, בדוק את ההיסטוריה ותגלה שבזה אני צודק.
    רוב הנביאים צודקים פעם אחת, אולי.
    בהצלחה
    גלגל

אין ולא יכולות להיות עליות יותר שווריות ומובהקות ממה שיש עכשיו, ולחפש במצב הזה בועה זה אבסורד..
    העליות אבסולוטיות וחסרות כל גמגום , אחרי יום יומים של תיקונים קלים , חוזרים מיד לעליות

1200 נשבר כמו כלום , אף אחד לא שם לב אפילו .. ובקרוב נגיע לשיא כל הזמנים.

נתוני המאקרו רק משתפרים מחודש לחודש , ואפילו שחקן שהוא מלך הפסימים שאמר בועה עוד לפני שהגענו ל1000 נקודות , מתקשה למצוא נתון מאקרו שיעיד על בועה.*

אם אתם חולמים על מצב שבו הכלכלה תשתפר , יהיו שלל נתוני מאקרו טובים שיעלו את הריבית ויצרו אלטרנטיבה ואז תהיה בועה, אומר שאתם תמימים אם אתם מאמינים שנהיה מוקפים בדוחות טובים והבורסה תרד .

נכון להיות , להרגע , אין שום סיבה שיתחיל תיקון, צריך נתון רע במיוחד

אורח

אין כל רע בזה שאנשים שואלים על הבורסה
    זה כלי שנועד לכולם כל עוד הם מקבלים חינוך טוב בנושא
    זה עדיף על פני פקדונות עלובים בבנק או גופים פיננסיים שמנהלים כספים עבור עמלות גבוהות
    זו גם הגישה של שחקן אחרת לא היה פותח את האתר הזה

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •  
מידע ונתוני מסחר -למשתמשים מחוברים בלבד. הרשמה/התחברות