x

מציג תוצאות 1 עד 6 מתוך 6

נושא: חוזה מדורג רחב

חוזה מדורג רחב

עד כה דנו הרבה מאד בנושא השוקת הרחבה, שמאפיינה העיקרי: רווח ביד בלי שום קשר למעללי המדד, (כל עוד כמובן שהוא נשאר בגבולות).

אבל מה קורה אם השכינה התגלתה לנו בלילה, וגילתה לנו בוודאות את כיוון המדד. אבל בבוקר, אנחנו (ככופרים אוכלי שרצים ופיגולים), לא מאמינים לשכינה, ורוצים ללכת על בטוח.

אפשר לבנות חוזה מדורג רחב. למשל, לקנות C1250, ולמכור P1150 (או יותר רחב). מה זה נותן?

ובכן, בפקיעה זה נותן כלום בטווח 1150-1250. שני הצדדים מתאפסים. אבל בתחילת החודש, רחוק מהפקיעה, הגרף של אסטרטגיה כזו הוא כמעט כמו סתם חוזה רגיל. משמע שאם בתחילת החודש, המדד הולך כמו שחזינו, אנחנו יכולים לצאת מהפוזיציה עם רווח יפה. ואם המדד הולך הפוך ממה שרצינו, אבל נמצא בגבולות, אז בסוף החודש טוחנים מים. אבל לא מפסידים (חוץ מהעובדה שהביטחונות שלנו תפוסים).

דישדוש לא גורם לנו נזק. ווגא ותטא מתאפסות להן באלגנטיות. אין ספק שאסטרטגיה כזו עדיפה על תעודות סל מעוף כפול 3 שורט או לונג.

בכל זמן אפשר לעשות סוויטצ' לשוקת רחבה.

(הפוסט הזה נכתב בהשראת דברים שכתב Sun99)

Re: חוזה מדורג רחב

זה מצריך אמונה ועצבים חזקים במהלך החודש. אם נניח המדד יעשה מהלך חד למטה, קשה לי לראות הרבה אנשים שלא חותכים בהפסד כבד ומקווים שהפקיעה תהיה מעל 1150.

עריכה: כמובן לא נראה לי שזה מתאים ל "שגר ושכח" .צריך כללים לניהול הפוזציה.

ציטוט פורסם במקור על ידי gsk
    זה מצריך אמונה ועצבים חזקים במהלך החודש. אם נניח המדד יעשה מהלך חד למטה, קשה לי לראות הרבה אנשים שלא חותכים בהפסד כבד ומקווים שהפקיעה תהיה מעל 1150.

עריכה: כמובן לא נראה לי שזה מתאים ל "שגר ושכח" .צריך כללים לניהול הפוזציה.
    GSK כל מה שצריך לעשות למען הרגעת העצבים, זה למקם הגנות כל אחד בהתאם לרמת הכאב שהוא יכול לסבול.

בדוגמא שדמי כיס נתן:ניתן למקם הגנה בפוט 1140 ובקול לכתוב 1260.

אם יש ירידה חזקה , אז את רגל הפוט תנהל בהתאם לכללי שוקת רחבה מכורה.

אם יש עליה חזקה, אז ברגל הקול לאחר שתתנפח בהתאם לרמת הסבלנות שלך ניתן לממשש ולרכוש קול 1270.

תמיד ניתן להפוך את הפוזיציה בגלל המרחק הרב שלה מהמדד, לשוקת רחבה.

בעניין השגר ושכח מובן שאין דבר כזה, אבל לדעתי היות ואנו קטנים, אין לנו מכונות חזקות למסחר יומי, אין לנו נכס בסיס שאנו יכולים להזיז את המדד , כל שנותר לנו זה לנהל אסטרטגיה חודשית.
    האסטרטגיה שצריך לנהל היא כזו שאינה מצריכה שיפוצים תכופים, אלה בנקודות ברורות וידועות מראש רצוי , בתזוזת מדד מינמאלית של 2/3 סטרייקים. כך צריך להקטין את החשיפה שלנו לתנועות שווא שאינם מובהקות.

לכן דרך אגב, כתיבת שוקת רחבה בטרם התעמקות בה הינה קוסמת עד מאוד. אתה אומר לעצמך מה לי תזוזה של עשרה אחוז למעלה/למטה אני כתוב רחוק יותר וזה אינו מענייני, והכסף בטוח. לאחר התעמקות מבינים כי אין ארוחות חינם.

אבל בכל אופן תמיד , לדעתי אנו צרכים לחפש את האסטרטגיה שתצריך את מינימום התיקונים הנדרשים.

הי
    הדבר שבאמת מבאס פה זה אם המדד לא מתנהג כמו שחזינו על אף שאתה עדיין בגבולות שלך זה לוקח לך בטחונות.וכסף מנוון =הפסד.ככה שאתה לא בדיוק טוחן מים.אלא אם כן אתה עובד עם הגנות בכתיבה.למרות שכמו שהתרשמתי ממך מהשוקתות אז אתה לא כל כך בעיניין של הגנות כשמדובר רחוק מהכסף.בכל מקרה אני מסכים איתך לגבי התעודת סל

קודם כל אין כזה דבר חוזה מדורג - אתה כבר מדבר כאן על צילינדר. כל המשמעות של חוזה זה שתי אופציות על אותו הסטרייק בדיוק.

שנית, אם כבר עושים כזה דבר, אז חייבים להפוך את הצילינדר למירווחים - אחד עולה ואחד יורד, כי אתה לא רוצה להישאר חשוף - זה הימור לכל דבר.

ברגע שיש לך שני מירווחים - אחד מירווח יורד והשני מירווח עולה - בעצם אתה מקטין חשיפה שלך להפסד, כאשר יש לך המון אפשרויות לתקן. לדוגמא: אם המדד דווקא יורד אתה מוכר את ההגנה של הקול והופך אותה לכתיבה שני סטריקיים נמוך יותר, או לחילופין אתה מזיז את המירווח היורד נמוך יותר (ואז אפשר גם להכפיל), או אם רוצים להיות בטוחים אפשר להפוך את המירווח היורד למירווח עולה - פשוט הופכים את הצד המכור לצד שמכסה את קניית המירווח - וכך מקבעים הפסד ומאפשרים להרוויח מירידה נוספת - אם תימשך. אם לא בטוחים בירידות חזקות אפשר פשוט לעשות רק בצד אחד קיבוע ובצד השני להשאיר כמו שהוא. בכל מקרה - כפי שניתן להבין זה מכניס אותך למשחק פוקר עם השוק - שזה כמובן דבר שמאד לא בריא שיקרה, כי לשוק יש תמיד יותר חמצן ממך, ואתה בקלות יכול למצוא עצמך הולך לאיבוד בתוך האסטרטגיה שלך שאתה בסך הכל ניסית לעשות דבר פשוט. ככה לא בונים אסטרטגיה.

תשובה מצוינת-נהנתי לקרוא

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •  
מידע ונתוני מסחר -למשתמשים מחוברים בלבד. הרשמה/התחברות