x

מציג תוצאות 1 עד 4 מתוך 4

נושא: חו"ד לגבי האג"ח החדש של שלמה החזקות (בקשה)

חו"ד לגבי האג"ח החדש של שלמה החזקות (בקשה)

אשמח לניתוח ממישהו מקצוען.

Re: חו"ד לגבי האג"ח החדש של שלמה החזקות (בקשה)

itay23 ערב טוב ,
    בהמשך לתקופת ההנפקות ובהמשך לסקירתי אודות חברת נתנאל גרופ מאתמול אשמח לתמצת בקצרה את ההנפקה של שלמה החזקות .
    אני אומנם לא מקצוען אבל...
    טיפה על החברה - שלמה החזקות ( או בשמה הקודם ניו קופל ) פועלת בתחום הרכב אשר בתוכו היא מפרידה בין מספר תחומים :
    הראשונה ליסינג תפעולי של כלי רכב אשר בעיקר מופנה למגזר העיסקי ופחות לפרטי אשר הליסינג מבוצע לרוב לתקופות ארוכות (כאשר במהלך התקופה החברה נותנת שרותי תחזוקה וציוד שוטפים ) אשר בסוף התקופה באם קיימת האשפרות ניתנת למשכיר אפשרות רכישה ובמידה והאופציה לא קיימת הרכבים יוצאים למכירה בשוק בצורה הסטנדרטית
    פעילות שנייה הינה התעסקות החברה בתחום ביטוחי הרכב שכולנו יודעים כמה הוא יקר וכמה קיימת תחרות עצומה שם ותמיד טוב שיש עוד שחקן גדול בשוק.
    והתחום האחרון הינו למעשה תיווך של מכירות כלי רכב של צד ג'.
    כעת להנפקה עצמה תשואת האגח תנוע סביב 4.2% עם מחמ של 2.5 שנים האגרת הינה צמודה למדד
    קיימים בטחונות כמעט מלאים על הסדרה ( סדר גודל של 95% ) וזה מצויין !!!
    כעת בשוק קיים אגח של החברה ( סדרה ט' ) עם בטחונות טיפה פחות טובים ועם תשואה נמוכה יחסית ולכן ההנפקנ בהחלט יכולה להיות מעניינת לאלו שמכירים את החברה או לאלו שכבר נמצאים בסדרה אחרת של החברה .
    מקווה שעזרתי לך...
    גילוי נאות - לא מחזיק בניירות שדוברו מעלה אני כאן כדי לתת זווית ראייה נוספת או נתונים נוספים ואין לראות במה שאני אומר וכותב כהמלצה אלא על סתם זווית חדשה..כמו שרשמתי מעלה איני מקצוען
    בברכה ושמח לעזור בכל שאלה
    לברון

ציטוט פורסם במקור על ידי לברון
    itay23 ערב טוב ,
    בהמשך לתקופת ההנפקות ובהמשך לסקירתי אודות חברת נתנאל גרופ מאתמול אשמח לתמצת בקצרה את ההנפקה של שלמה החזקות .
    אני אומנם לא מקצוען אבל...
    טיפה על החברה - שלמה החזקות ( או בשמה הקודם ניו קופל ) פועלת בתחום הרכב אשר בתוכו היא מפרידה בין מספר תחומים :
    הראשונה ליסינג תפעולי של כלי רכב אשר בעיקר מופנה למגזר העיסקי ופחות לפרטי אשר הליסינג מבוצע לרוב לתקופות ארוכות (כאשר במהלך התקופה החברה נותנת שרותי תחזוקה וציוד שוטפים ) אשר בסוף התקופה באם קיימת האשפרות ניתנת למשכיר אפשרות רכישה ובמידה והאופציה לא קיימת הרכבים יוצאים למכירה בשוק בצורה הסטנדרטית
    פעילות שנייה הינה התעסקות החברה בתחום ביטוחי הרכב שכולנו יודעים כמה הוא יקר וכמה קיימת תחרות עצומה שם ותמיד טוב שיש עוד שחקן גדול בשוק.
    והתחום האחרון הינו למעשה תיווך של מכירות כלי רכב של צד ג'.
    כעת להנפקה עצמה תשואת האגח תנוע סביב 4.2% עם מחמ של 2.5 שנים האגרת הינה צמודה למדד
    קיימים בטחונות כמעט מלאים על הסדרה ( סדר גודל של 95% ) וזה מצויין !!!
    כעת בשוק קיים אגח של החברה ( סדרה ט' ) עם בטחונות טיפה פחות טובים ועם תשואה נמוכה יחסית ולכן ההנפקנ בהחלט יכולה להיות מעניינת לאלו שמכירים את החברה או לאלו שכבר נמצאים בסדרה אחרת של החברה .
    מקווה שעזרתי לך...
    גילוי נאות - לא מחזיק בניירות שדוברו מעלה אני כאן כדי לתת זווית ראייה נוספת או נתונים נוספים ואין לראות במה שאני אומר וכותב כהמלצה אלא על סתם זווית חדשה..כמו שרשמתי מעלה איני מקצוען
    בברכה ושמח לעזור בכל שאלה
    לברון
    התשואה המקסימלית הייתה 3.5%, נסגר 3.35% (צמוד למדד).

yc5000 ערב טוב ,
    תודה רבה על התיקון - טעות סופר מהעייפות והחום..סלח לי..
    בברכה לברון

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •  
מידע ונתוני מסחר -למשתמשים מחוברים בלבד. הרשמה/התחברות